treningsklær dame bestill på nett

Treningsklær på nett

Muligheten til å kunne bestille treningsklær på nett har aldri vært mer enkelt og bekymringsfritt enn det er nå. Det å kunne finne riktig treningstights, treningsshortstreningsoverdel, sports-BH, treningssko, treningssokker, for så å få varen sendt direkte til deg til der du sitter nå kun ved noen enkle tastetrykk. Det er hverdagsluksus. Spesielt nå under en hektisk gavesesong er det å bestille klær på nett optimalt.

Les mer om Famme sine tips til gave for henne og gave til venninne, som du enkelt kan få handlet på nett.  

Nettbutikk for klær og treningstøy er ikke noe nytt, heldigvis. Å selge dameklær på nett har vært en del av handleopplevelsen i flere år, og de fleste av oss foretrekker det over fysisk butikk. Famme tilbyr treningsklær kun online fra egne nettsider. Vi mener vår nettbutikk er en av de beste nettbutikker for klær grunnet gode priser, rimelig frakt og enkel retur.  

 

Hopp til: 

De beste treningstightser

De beste treningsoverdeler

De fineste treningssettene

De beste treningsshortsene

De mest komfortable treningsskoene

De beste sokkene til trening

Salg på treningsklær på nett

 

Treningsklær til dame på nett

Famme er godt kjent for kolleksjoner innen treningstøy av høy kvalitet. Vi tilbyr kundene treningstights av ulike modeller og design, treningsgenser og topper til lav, middels, og høy intensitetstrening, sports-BH med variasjoner innen støtte og fleksibilitet, og mye mer. Vi har tenk oss frem til alle ulike situasjoner og behov en har under varierende treningsøkter, og derfor har vi tillit til at vi kan tilby treningsplagg som skulle passe for akkurat deg.   

 

Treningstights og treningsbukse

Famme har tights og leggings til alle formål som blant annet styrketrening, løping, yoga, holder på varmen, former rumpen, til gravide, og mer. De fleste av våre tights er high waist tights, har god kompresjon, og er squat proof, altså ikke gjennomsiktig. Har du vanlig lengde eller lange ben så vil de fleste av våre tights passe perfekt, dersom du har korte ben har vi en del 7/8 og 3/4 korte tights. 

Vi beskriver alle typer tights og leggings i detalj i vår tights guide til damer.  

Scrunch treningstights i rød  Scrunch tights med rumpe-effekt

Scrunch Tights er en bestselger innen treningstights. En scrunch tights har rumpe-effekten alle ønsker segI tillegg til et lekkert design er treningstightsen laget av et fantastisk mykt stoff som gjør den ekstremt komfortabel, og forvandler treningen til en drøm. Denne tightsen kan du matche med vår scrunch sports bra eller byttes ut med vår scrunch shorts

Les mer om hva en scrunch tights er og hvilke effekter den gir her

Sømløs treningstights som former rumpen  Sømløs treningstights i grå

Vortex Tights er en annen modell av en veldig populær kategori innen treningstights, og er vår bestselger innen seamless tights. Tightsen er laget av det fineste italienske Nylon 6.6. Treningstightsen har derfor et usedvanlig myktkomfortabelt, og fukttransporterende stoff. En litt tyngre versjon av vortex tightsen er Vortex Tights 2 som gir mer kompresjon grunnet et høyere nivå av Elastan. En annen modell som gir høyere grad av shaping-effekt er Elevate Vortex Leggings. Kombiner din favoritt vortex tights med elevate crop top for et fullkomment treningssett.

Les mer om våre beste sømløse tights, og for å få en bedre forståelse av hva seamless technology er kan du lese mer om dette her

 

Treningsgenser og treningstopper

Famme tilbyr et bredt utvalget av treningsoverdeler som består av både treningsgensere, t-skjorter, crop tops, tank tops, sports BH, og mer.

Ocean Long Sleeve er en bestselger blant kundene. Dette er en sømløs og tettsittende treningsgenser med høy komfort. Det fukttransporterende stoffet er mykt, pustende, og har en mesh-tekstur for optimal ventilasjon. Denne favoritten innen langermede treningstopper kommer også i en crop-top-versjon. Disse modellene er basic-plagg innen treningsoverdeler, men treningsoverdelssortimentet har stor variasjon innen farge, mønster, og passform i. 

Du kan lese mer om alle våre forskjellige treningstopper i vår treningsoverdelsguide. 

Langermet treningsgenser i blå og rød  Langermet treningsgenser crop top i blå

Les også mer om:


  Treningssett

  Det er få ting som gir en mer kamp-klar følelse enn et lekkert treningssett. Famme tilbyr et bredt utvalg av matchende treningstights og treningsoverdeler, for at du skal føle deg fresh til din neste harde treningsøkt. 

  Camo Tights kombinert med Camo Sports Bra er en av de mest populære sett innen treningstøy, og kundene elsker denne komboen! Både treningstightsen og sports BHen er laget med sømløs teknologi og har et fantastisk mykt stoff. Tightsen har høy midje som gir en hold-in effekt. Sports BHen har god støtte og sitter tett inntil kroppen.

  Ribbestrikket treningssett i grå  Camo treningssett i rød

  Et annet populært treningssett er  Peachy Scrunch Tights kombinert med Peachy Sports Bra. Denne treningstightsen er en nydelig seamless leggings med høyt livbred linning, og flatterende scrunch bak. Overdelen er produsert av samme stoff og er myk og behagelig.

  Se igjennom hele Famme sin kolleksjon av nydelige og sporty treningsklær. Du vil garantert oppdage din nye favoritt hos oss!

   

  Treningsshorts

  En treningshorts er et deilig alternativ å ha når man ønsker å trene på varme sommerdager. Treningsshorts fra Famme gir deg full bevegelsesfrihet. Med optimal støtte, hurtigtørkende og pustende stoffer er disse shortsene perfekt for alle idretter, aktiviteter og livsstiler. Uansett om shortsen er til løfting av vekter, kondisjonstrening, yoga eller HIIT-klasser, så er våre treningsshortser for kvinner designet slik at du kan yte ditt beste. Alltid. 

  Softy Shorts er Famme sin bestselger innen treningsshorts. Dette er en myk og tettsittende shorts med V-shape bak. Egner seg godt til all type trening fra styrkeløft til løping. Ønsker du derimot en treningsshorts som er spesialdesignet for intense løpeøkter, så er bland annet Pace Running Shorts perfekt for deg. Denne løpeshortsen har en tettsittende innershorts for å motvirke innsyn, og en løs yttershorts for maks bevegelighet og komfort under løpingen.

  Sømløs treningsshorts med scrunch i mørk grå  Seamless treningsshorts med rumpe løft i grå

  For bedre oversikt over alle de forskjellige type shorts vi tilbyr kan du lese mer om våre beste treningsshorts, våre beste turshorts, og våre beste bikershorts

   

  Joggesko

  Endorphin RX1 Shoes er en stolthet innen treningssko. Dette er lette løpesko med god demping, og en chunky såle laget av et lettere EVA-skum i kombinasjon med Ortholite-teknologi. Treningsskoen er designet med hensyn til optimal støtte og komfort under trening med Ortholite innleggssåleEngineered mesh som puster, og myk støtte rundt anklene og hælen. Disse joggeskoene er perfekt å bruke til både trening, og på jobb for de med en aktiv arbeidshverdag. Skoene er tilpasset det norske markedet og passer både brede og smale føtter.

  Joggesko med chunky såle i svart og hvit  Treningssko i svart med chunky såle

  Les mer om disse 5 tegnene for når du burde bytte treningssko

   

    

  Joggeskoene tåler maskinvask og andre typer vask. Les mer om alle du ulike måtene du kan vaske dine Endorphin RX1 her.

   

  Treningssokker

  Famme har et stort utvalg av treningssokker i ulike lengder og farger. Her finner du sokker til både sommer, vinter og alle typer trening. Velg blant ankelsokker eller full lengde. Vi har raggsokker i av norsk ull, ullsokker i merinoull, tennissokker, bambussokker, nylonsokker og bomullssokker.

  Følg denne sokkeguiden for å finne det perfekte paret til deg og dine behov, og denne guiden til valg av sokker spesifikt for trening. 

  Tennissokker i full-lengde hvit  Treningssokker full-lengde i hvit med logo

  Gode sokker kan gjøre en stor forskjell under treningen, da spesielt trening på kaldere dager. Famme tilbyr både tynne og tykke sokker som vil passe inn i treningsskoene for å holde på varmen under løpeøkter, og turer på kalde høst- og vinterdager. For varmere dager anbefaler vi Bambussokker. Dette er ankelsokker som er laget av et nydelig pustende materiale som skal motvirke både svette og lukt. 

  Les mer om fordelene til bambussokker.

   

  Treningsklær på nett og salg

  Når man ønsker å kjøpe treningsklær på nett opplever man at det ofte er mer tilbud og salg å finne på nettbutikkene enn i de fysiske butikkene. De lave prisene på produkter solgt kun på nett er grunnet redusering av kostnader innad bedrifter som ikke behøver å bruke ressurser på butikklokaler. Dermed kan vi tilby kundene en mye rimeligere pris gjennom nettbutikkene enn om vi i tillegg skulle selge i butikk. Vi ønsker derfor å gjøre gavehandelen din i år enda enklere og befriende med vanvittige tilbud og rabatter under Black Friday, og et enda bredere utvalg av salgsvarer og outlet varer du finner i vår nettbutikk.

  Tilbake til bloggen