Utvalgte treningsgenser til damer

Guide: Finn din perfekte treningsgenser

For en god treningsopplevelse er det viktig å velge klær som gir deg gunstig komfort. Skal du trene i en genser er det sentralt å velge riktige egenskaper til forskjellige aktiviteter. Enten det er løping, til og fra treningen eller til en sporty hverdags look.

Skal du for eksempel ut å løpe er det viktig med en genser som har bevegelsesfrihet og gode pusteegenskaper. Samtidig er det nærliggende at den inneholder ull for kaldere dager. Skal en derimot løpe på sommeren bør en ha genser med sommer ull for å unngå lukt i plaggene og for å holde seg kjølig i varmen, og beholde varmen på kalde kvelder.

Har du derimot fokus på styrketrening innendørs anbefaler vi teknisk kvalitet som holder deg kjølig, fjerner fukt, er lett i stoffet og puster godt. Hos Famme har vi et stort utvalg av treningsgensere med passform som løstsittende, ettersittende med lange ermer og cropped versjoner. Denne guiden vil veilede deg gjennom vårt utvalg av langermet treningsgensere.

 

Langermet treningsgensere 

Vår bestselgende genser til trening er essential longs sleeve. Dette er treningsgenseren som passer til all slags trening eller aktivitet både innendørs og utendørs. Den langermede treningstoppen holder varmen når det er kjølig ute, og holder deg tørr når temperaturen øker. Genseren er laget av lett, tynt, stretchy og teknisk material, og har en tettsittende passform med en funksjonell glidelås i halsen. Kommer i fargene hvit, svart, blå, beige osv.  

Hvit treningsgenser  Lilla treningsgenser

 

Essential LS hoodie er en annen utgave fra Essential. Denne treningsgenseren er laget av et lett og teknisk materiale som er fukttransporterende og hurtigtørkende. Treningstoppen egner seg til løping, styrketrening og Crossfit. Samtidig er den praktisk å bruke til og fra trening fordi hetten beskytter mot vind og regn. Kommer i fargene; svart og blå. 

Svart langermet hoodieBlå langermet hoodie

 

En av de nyeste treningstrendene er ribbed plagg, som gir en minimalistisk følelse. Ribbed Zip LS er en langermet treningsgenser med ¼ glidelås i halsen for økt komfort. Med tekniske egenskaper, egner long sleeven seg til trening innendør og utendørs. Match denne treningstoppen med vår Ribbed seamless tights. Kommer i fargene hvit og svart. 

Hvit ribbed treningsgenser  Svart ribbed treningsgenser

 

En annen teknisk genser til trening er vår Tech LS T-shirt. Treningsgenseren er laget med seamless strukturer som gjør at den ventilerer bra, noe som resulterer i mindre lukt. Med IONIC+ og X-STATIC hindrer genseren bakterievekst, og sørger for at du holder deg fresh før, under og etter trening. I tillegg er genseren lett, elastisk og behagelig under alle øvelser. Denne treningsgenseren kommer i  grå, hvit og svart

Langermet genserTeknisk long sleeve

 

Loose long sleeve

Long Sleeve T-shirt er en lett og løs-sittende treningsgenser. Med et stoff som puster, og er fukttransporterende vil du holde deg tørr og komfortabel under intense treningsøkter. Baksiden av treningsgenseren er designet med delte paneler for ekstra ventilasjon, som gjør den perfekt til løping eller treningsstudioet. Kommer i fargene; blå og svart.

løs sittende treningsgenserTreningsgenser i løs passform

 

En annen løs-sittende treningsgenser er vår seamless Refine LS T-shirt, som er laget av mykt og behagelig materiale som puster og tørker raskt. Genseren er allsidig, og egner seg derfor til alle treningsformer. Den langermede toppen kommer med tommelhull.

Løs sittende langermet topp med tommelhullGym long sleeve med tommelhull 

Les mer om våre beste long sleeve

 

Cropped long sleeve 

Ocean crop longs sleeve er en croppet treningsgenser. Den har tekniske egenskaper, som gjør den både myk, lekker og en seamless favoritt hos mange. Med en gjennomgående mesh-struktur, får du ventilasjon gjennom hele toppen.

Cropped treningsgenser til dame i svart Cropped treningsgenser til dame i svart

 

Ribbed seamless crop LS er en langermet seamless topp med cropped lengde. Stoffet er laget i ribbestrikket materiale, med tekniske egenskaper som både egner seg til trening ute og inne.

Crop ribbed treningstopp  Crop ribbed treningstopp

 

Camo long sleeve crop har en edgy og feminin look. Denne camo treningstoppen er laget av den nyeste seamless teknologien. Med sin sømløse konstruksjon og tettsittende passform er toppen utrolig myk og behagelig mot huden.

Camo treningsgenser  Camo treningsgenser

 

Rib cropped LS Er en utvidelse av vår ribbed seamless kolleksjon. Dette er en langermet cropped trenings topp. Laget av eksklusiv nylon 6.6, er toppen mykere, lettere, puster bedre og hurtigtørkende.

Seamless treningstopp  Seamless treningstopp
Les mer om våre beste crop tops
Se også utvalget vårt av singleter til trening.

 

Long sleeve med tommelhull

Ocean long sleeve er en langermet og tettsittende treningsgenser laget til deg som ønsker høy komfort. Med egenskaper som fukttransporterende, myk og pustende, er denne treningstoppen i seamless en stor favoritt hos mange. I tillegg er genseren noe tjukkere i stoffet for deg som ønsker mer varme. Overdelen har ribbestrikk rundt håndleddet med tommelhull, og en mesh-struktur for ventilasjon. Kommer i fargene; svart, rød, blå, lilla og mørke grå. 

Rød tettsittende treningsgenser  Blå tettsittende treningsgenser

 

Hvordan style treningsgenser?

Etter du har sett over denne treningsgenser guiden, må du nesten ha funnet din storfavoritt. Men hvordan skal en style en longsleev? Flere av våre treningsgensere kan brukes til hverdag for en basic look, da de er allsidige i farge utvalget, og kan kombineres med vårt utvalg av jeans. Ønsker du derimot å bruke genseren til treningen, kan du se over vårt utvalg av treningstights

Tilbake til bloggen