Morsgave, bursdagsgave eller gave til henne

Gavetips til henne

 

Her finner du gavetipsene som gjør at du vil finne gaven som passer perfekt til akkurat din mottaker! Du viser at du bryr deg og at du har gjort det lille ekstra for å finne noe som passer til henne. Her finner du inspirasjon og noen forslag til gaver for å overraske henne med noe helt spesielt for de ulike anledningene du befinner deg i. Dersom du ønsker en detaljert guide til hvordan du finner den perfekte gaven til venninner, sjekk artikkelen vår!

Under vil du finne gavetips til henne og noen av de typiske mottakerne av gaver en kan finne - kjenner du til noen av dem?

 

Julegave til henne

Noe svært essensielt store deler av året, er et godt sett med ullundertøy. Om det så er en julegave til mor eller en julegave til bestevenninnen din, er dette en nydelig julegave. Tightsen har mange fine fordeler som at den ikke klør, lukter ikke eller krøller seg. Gi den til den du ønsker skal holde seg god og varm året rundt!

Ta en titt på denne artikkelen for flere julegave tips: Julegaven 2023

 

Til frysepinnen 

For de som lett fryser og føler seg ekstra ukomfortable når kulden er nær, kan kjenne seg igjen i å være en frysepinne. Det finnes ulike former av midler man kan ta i bruk for å gjøre tilværelsen bedre som å drikke varme drikker som te eller kaffe, eller å ta omega-3.

Du kan ta en titt på forslagene våre under hvor du vil finne inspirasjon for kanskje en julegave til henne eller så kan du se på hele kolleksjonen vår for varme koseklær          

Varm og myk hettegenserBlå hettegenser i oversized fit

Noe annet man kan gjøre er å kle seg godt om man ønsker å bare ta det rolig hjemme eller generelt slappe av. Bilde til venstre er et sett vi har satt sammen som passer godt for dette - Her er genseren og her er buksen!

Det andre man kan gjøre for å holde seg varm, er å bevege seg mye. I bilde til høyre har du et sett som passer perfekt til det - Her er genseren og her er buksen.

 

Til den turglade 

Er den du ønsker å gi gave til en friluftsglad person, eller kanskje er det slik at du er den som elsker å være i naturen oftere enn andre og vil motivere kjæresten til å være med?

Om det er en del av et nyttårsforsett eller en avtale mellom dere som venner eller par for å komme seg mer ut, så er dette de beste julegavene som inspirerer til å dra mer på tur. Sjekk ut hele turklær kolleksjonen vår her!

Til den treningsglade 

Til hun som er treningsglad vet at det å være komfortabel på trening er svært viktig, og vil nok med stor takk motta treningsklær som oppfyller de kriterier som gjør det komfortabelt å trene. 

Om det så er en venn, kjæreste eller kanskje det er din mor som elsker å trene - her har du noen gavetips til den treningsglade - Her er toppen og her er leggings

Hvit trenngsgenserEssential Long sleeve

I likhet med det vi nevnte over for den turglade, kan det være slik at du ønsker å få noen andre motivert til å begynne å trene. Et nytt sett med treningsklær for å få en god start på treningen kan være til hjelp for motivasjonen. Ta gjerne  en titt på treningstightsene og treningsoverdelene våre. Vi har også satt sammen en oversikt over våre beste treningstights.

 

Gave til mamma

Å finne en flott og omsorgsfull gave til mamma er alltid en glede, enten det er for en spesiell anledning som bursdag eller bare for å vise hvor mye du setter pris på henne. Når du tenker på gaven til mamma, ønsker du sannsynligvis å velge noe hun vil sette pris på og bruke regelmessig. Derfor vil vi gjerne anbefale et par flotte sko som reflekterer hennes stil og komfortbehov. Her har vi de mest elegante og komfortable dameskoene du kan tenke deg: Hvite Cloud RX1 sko 

 

Hvite skoHvite sneakers

 

Gave til kjæresten

Til kjæresten ønsker man ofte å gi noe litt spesielt, og man vil gi noe av god kvalitet og som du vet de vil sette pris på - kanskje fordi det er en bestselger, eller fordi de har hørt at den er superbra! Til kjæresten, spesielt om de er treningsglad, vil vi anbefale en god treningstights som for eksempel vår Vortex Tights 2. Dette er den perfekte gave til kjæresten som liker å være i aktivitet og som setter pris på treningstøy av god kvalitet. Om kjæresten din liker å gå tur, gjøre yoga eller drive med styrketrening er denne en av de beste tightsene du kan gi henne!

 Svart treningstightsSvart vortex leggings

 

Gave til ansatte

Om du har lyst til å gi en gave til dine ansatte kan det nok være vanskelig å bestemme seg for akkurat hva, spesielt når du har mange forskjellige som jobber og det er vanskelig å skreddersy den perfekte gave til flere folk samtidig! Å gi gave til ansatte eller kollegaer er en hyggelig ting å gjøre for å vise omtanke på, og da kan vi anbefale våre gode og behagelige tennissokker: Sky Knit Sokker

 

Gave til søster

Å finne gave til søster kan være en krevende oppgave, for det er ikke alltid like lett å skjønne hva de ønsker seg, men heldigvis har vi i Famme et bredt utvalg av nye klær som vil nok passe enhvers smak. En fin og smart gave til søster kan være en stilig og behagelig Oversized T-shirt som hun kan slappe av i på sofaen, kombinere med jeans til hverdags, eller ta en lett treningsøkt i.

Gave til søsterT-skjorte til trening og hverdags  

  

Til hun som har alt 

For hun som har alt kan det være vanskelig å finne noe som kan være tilfredsstillende nok til å gi den samme følelsen som om det var noe helt nytt for henne. Jubilanten eller mottakeren av julegaven har kanskje ikke avklart akkurat det de ønsker, eller virker det som om de kanskje ikke ønsker seg noe i det hele tatt? 

Her er noen tips som kanskje kan være til hjelp!

Gjør litt detektiv arbeid og undersøk om det er noe de mangler i det de er interessert i, og finn så ut om det kanskje er et behov for noe som du kanskje kan dekke.

Om det viser seg at hun faktisk har alt, ta en titt på de to karakterene vi har nevnt i paragrafene over som hun kanskje kan kjenne seg igjen i eller sjekk ut noen utvalgte kolleksjoner under.

Vurder så å lage en liten gavepose med forskjellige ting fra kolleksjonene over, dette vil gi en overraskelse som kan gi stor glede!

Du kan også være på den sikre siden og kjøpe et gavekort. Du finner gavekortene våre i ulike verdier fra 50 til 1000kr, perfekt om du og kjæresten - eller vennen din - ønsker å holde dere innenfor et budsjett for gaver. 

 

Gavekort på butikker

Det finnes mange butikker med gavekort. Eksempelvis XXL, tights.no og sport 1. Vi tilbyr nesten alt av tekstil disse butikkene tilbyr på famme.no til en ofte rimeligere pris for tilsvarende vare og vi tilbyr alltid fri frakt. Et supert gavetips er derfor et elektronisk gavekort på treningsklær på nett! Sjekk ut vårt gavekort.

Tilbake til bloggen