De beste turshortsene

De beste turshortsene

For den beste turopplevelsen er det essensielt med gode klær man føler seg vell i. Samtidig som det er viktig med varme plagg til kalde dager er det like nødvendig å ha komfortable klær til varmere tider. Når pulsen øker kan det være deilig å ikke ha på for mye, og en turshorts er ofte et perfekt valg for turen.

 

Field shorts - limited edition turshorts

Denne shortsen er utstyrt med praktiske og store lommer slik at du kan få med deg mobiltelefonen, lommebok, nøkler og mer på turen. Shortsen har høyt liv slik at den sitter godt på kroppen mens man er i aktivitet. Til samme tid som friluftsplagget luftig og behagelig ved sin korte passform, er den likevel lang nok til å unngå friksjon og vonde sår mellom beina. Denne shortsen er perfekt for friluftsliv og lange turer i ulikt terreng.

Pace running shorts 

Dersom man foretrekker en enklere variant med tynnere stoff er denne turshortsen et godt alternativ! Shortsen har høyt liv og to lag slik at den har en løs passform parallelt med at den sitter godt inntil lårene gjennom hele turen. Denne shortsen passer godt til en god gå eller joggetur, spesielt ved høy intensitet da den er tynn i stoffet.  

Beste løpeshortsShort til løping

 

Antislip biker shorts 

Denne treningshortsen er laget med antiskli-materiale slik at shortsen verken sklir opp eller ruller ned i løpet av turen. Denne sykkelbuksen har høyt liv og dekker mesteparten av lårene slik at man med sikkerhet unngår friksjon mellom lårene. Denne treningsshortsen er fin å ha når det er snakk om lengre turer. Når man både går langt og løper så kan det oppstå gnissing mellom lårene, noe som denne shortsen forhindrer. Den holder godt og vil heller ikke skli ned ved lav eller høy intensitet trening. 

Biker shorts som ikke sklir nedBiker shorts som ikke sklir ned  

    

Move shorts

Move er en turshorts laget for full bevegelsesfrihet. Den har en 4-veis stretch, er ultralett og slitesterk med en atletisk passform. I tillegg er shortsen vanntett med DWR membran (Durable Water Resistent). Denne shortsen er perfekt til friluftsliv og spesielt skogturer. Shortsen passer til langturer med både høy og lav intensitet. Bevegelsesfriheten er fin ved ulikt terreng. 

 

 

Tilbake til bloggen