Joggesko til dame | Svart og hvit | Løpesko

Gode sko til jobb og trening!

Hvordan finne riktig sko til treningen?

Hvilke sko du bruker til trening har mye å si for hvordan du presterer, men også hvor komfortabel du er. Skoene burde ha god demping og samtidig være slitesterke slik at de holder lenge. Sko kan være dyrt, og det kan derfor være gunstig med et par som kan brukes ved flere anledninger. Hvite og svarte sneakers er tidløse, allsidige og kan brukes både på trening og til hverdags.

Vi har et par sko som passer nettopp til alle anledninger enten det er en tur på byen, en løpetur, en gåtur eller hva enn du måtte finne på. Å investere i gode sko er ikke bare lurt til trening, men til hverdagen også. Endorphin RX1 løpesko er et par joggesko som du garantert vil elske. Skoene er laget av Engineered Mesh EVA Rubber stoff som puster godt slik at du ikke blir klam på lange løpeturer eller i løpet av dagen. De er en av våre bestselgere og kombinerer både utrolig komfort og stil. De kan kjøpes i både hvit, svart og mønstret.

 

De aller fleste av oss har nok sikkert opplevd smerter og plager i kroppen provosert av ulike situasjoner man befinner seg i som lange dager på jobb, når man er ute på shopping eller en treningsøkt. Det er svært slitsomt og det gjør den situasjonen man er i mindre fornøyelig. Det er bevist at dårlig egnet sko kan være årsaken til de smerter man opplever og nødvendigheten for å finne gode arbeidssko eller joggesko kommer frem.

Dette er gjerne de kundene som kjøper våre sko - kjenner du deg igjen?

Vondt i hælen

Joggesko er designet forebyggende slik at de tunge landingene under løping eller hopp og lignende ikke skader kne og rygg, og er mer allsidig da god demping og mer ergonomiske sneakers er også forebyggende for plager som oppstår i foten som plantarfascitt og hælspore. Kunder som kan slite med plantarfascitt, hælspore og andre smertetilstander i fot og ankel vil finne vår Endorphin RX1 til å være utmerket for å lindre de smertene. 

Joggesko for Milslukeren

Hvem har ikke opplevd vonde og såre føtter etter lange løpeturer? «Milslukeren» som vi kaller det kan derimot oppleve at vår joggesko kan være løsningen. Denne typen løper kan være mistenksom til nye sneakers da de har stor erfaring og vet kanskje hva som passer de best. Funksjonaliteten til løpeskoen innehar teknologier og solid demping som vil bevare komforten og helsen til vedkommende. 

Du kan lese mer om teknologien bak sålen her.

Gode sko til jobb og trening

 

Løpesko for nybegynnere

De aller fleste kan løpe og det krever minimalt med utstyr. Skal du starte opp med løping kan det være en meget god investering å kjøpe et par nye løpesko, og bestselgeren vår vil gi en trygg og god start på løpingen. Løpesko er en ferskvare og etter et visst antall mil vil dempingen reduseres, men takket være teknologien bak sålen i løpeskoen vår vil dempingen vare mye lenger enn andre. Ortholite skummet i sålen komprimerer mindre enn 5% av levetiden noe som fører til at den solide dempingen, passformen og komforten man opplevde fra dag 1 vil være der i en lang tid. 

Dette er viktig for å forebygge skader: Husk å starte gradvis med løpingen. «For mye, for fort og for lite hvile» er oppskriften til en belastningsskade. Og det vil du ikke ha!

joggesko, treningssko

 

Sko for den alminnelige

Dette er kanskje den største gruppen. Den alminnelige er den typiske løperen som har 2-3 løpeturer i uka og bruker kanskje noen greie sneakers som klarer og gjøre jobben, men er nysgjerrig på mangfoldet av løpesko på markedet. Denne løperen ønsker en «allroundsko» som kan brukes til det meste. Endorphin RX1 er egnet til de fleste situasjoner du kan befinne deg i og selv om det er løpesko

Om du så trenger sko med god demping for å bevare føttene når du er på shopping eller om det viser seg slik at du ikke fikk med deg alt fra butikken og må løpe tilbake igjen, vil skoene fungere utmerket for de fleste anledninger. 

Joggesko til jobb

Det er ikke bare løpere som har fått øyne opp for joggeskoene våre. Vi har svært mange kunder som bruker skoene som jobbesko. Faktum er at mange går tusenvis av skritt på betonggulv hver dag om det så er lagerarbeid, sykepleiere i sykehus eller de som jobber i butikk. Dette gir stor belastning på føtter og kan være årsaken til flere smertetilstander som kan påvirke til og med ryggen. Det er urovekkende mange som faktisk blir sykemeldt av vanlige diagnoser som plantarfascitt og hælspore. 

Viktigheten av gode arbeidssko eller tilsvarende som joggesko eller løpesko kan være undervurdert for noen, og vi ønsker å understreke at gode og komfortable sko med god demping og støtte er svært nødvendig om arbeidsdagen tvinger en til å være på bena dagen lang. Som nevnt tidligere i artikkelen vil Endorphin RX1 opptre som forebyggende mot de problemer som kan oppstå i løpet av arbeidsdagen og også virke assisterende med å utføre arbeidet. 

Løpesko for de skeptiske

De som anser seg som “rask på foten” er kanskje de mest skeptiske kundene. Det fine med Endorphin RX1 er at skoene tar hensyn til alle løpere. Skoene veier svært lite og vil kun opptre som assisterende og ikke et hinder for at du skal kunne løpe kjapt. “Rask på foten” blir alltid positivt overrasket! 

Endorphin RX1 kommer i de klassiske og mest allsidige fargene svart og hvit, men en kan også få den i en mer blikkfangende blanding av sort og hvitt. Om du er på utkikk etter å kjøpe arbeidssko, allsidige joggesko eller løpesko vil vår sko være et optimalt valg. 

Tursko

Det å gå på tur er noe mange kanskje tar for gitt uten å vite de rekke fordelene man får av å gjøre det. NHI skriver at det å gå på tur regelmessig, gir tilsvarende helsefordeler som de som jevnlig drar på løpeturer. Om det så er en løype i skogen, i tørt terreng eller en tur rundt i nabolaget - ta deg en tur ut med vår allsidige joggesko!

Tur i skogen

Om du skal en tur ut i skogen, må du være varsom med hvordan terrenget er. Mer lavterskel terreng hvor det ikke er særlig gjørmete, vått og glatt er joggeskoene perfekt å ta i bruk. Terrenget i skogen du tenker å løpe eller vandre lett i bør da være oversiktlig, ryddig og kanskje ha en sti du kan følge. Nå som vinteren nærmer seg og noen blir påvirket av vinterdepresjon, så er det ifølge britiske eksperter en løsning å ta seg turer i skogen. 

 

Turer langs tørt terreng

Her er skoene våre ideelt å ta i bruk. Når man skal løpe langs tørt terreng er våre løpesko et godt valg. Den tekniske siden av løpeskoene gjør det slik at de kan motvirke de ulike utfordringene som kan påvirke kroppen på en negativ måte overtid. Harde flater som betong der god demping er nødvendig, lange turer hvor skoene våre skinner fordi den har en drop på 10mm og har myk støtte rundt ankelen og hælen

 

Ta også en titt på disse artiklene

Tilbake til bloggen