Crop top til trening og hverdag

Crop top til trening? Vi hjelper deg!

Det er ingen tvil om at crop top har blitt en stor trend den siste tiden og ikke minst en "must have" for trenings garderoben. Hos oss kan du finne crop tops i  en rekke ulike varianter og tekstiler. Se hele vårt utvalg av Crop-Tops her.

I vårt sortiment finner du overdeler med både lav og høy støtte. Finn en crop top som passer deg og ditt behov. Vi har noe som passer alle enten du skal trene kondisjon eller styrketrening. Alle våre trenings overdeler er fukttransporterende,  og puster godt.

Seamless crop top

En sømløs crop top er blant favorittene for tiden, og vår Seamless Crop Top er ingen unntak. Toppens nydelige passform har gjort den til en klar favoritt blant kundene våre. Materialet er seamless, elastisk og fukttransporterende, og den passer til all trening uansett intensitet. Denne toppen kan kombineres utmerket med vårt utvalg av tights.

Blå seamless crop topSvart sømløs crop tank top

 

Seamless crop top beigeseamless cropped t shirt

Long Sleeve crop top

i vårt sortiment har vi også en rekke ulike long sleeve. En av våre favoritter Ribbed Seamless Crop Top LS. Det er den perfekte genseren både til utendørs og innendørs trening. Treningstoppen er ribbestrikket, og oppleves som myk og komfortabel. Match vår seamless longsleeve med en matchende ribbestrikket tights.

Grønn ribbestrikket sømløs treningssettHvit crop top med lange armer

 

En annen bestselger som vi elsker er vår Ocean Crop Long Sleeve. Dette er en stor favoritt blant våre kunder. Trenings toppen føles både myk og behagelig ut på. Perfekt for deg som liker trenings overdeler med lange armer.

Cropped treningsgenser i svart Cropped treningsgenser i rød

 

Crop top med glidelås

Wonder Zip Crop Top er en kortermet treningstopp med glidelås, og strikk rundt midjen. Denne t-skjorten har cropped lengde, er tettsittende og egner seg godt til trening uansett intensitet. Toppen er delvis åpen bak, som gir rom for luft, og har en pustende effekt. 

cropped tskjorte til treningCrop top med delvis åpen rygg

 

Hvit crop top

En hvit crop top slår aldri feil og passer garantert til resten av garderoben din. To av våre favoritter er Pure crop top og Power seamless top  med uttakbare innlegg. 

Hvit og fleksibel crop topHvit sømløs crop top med hold-in     

Crop tops i farger

Vi også et stort utvalg av crop tops i ulike farger, enten du liker å ha et matchende sett eller mixe med forskjellige farger. Vii har en rekke ulike fine farger enten du liker rosa, blå, beige, rød. Vi har også crop tops med camo mønster. Sjekk ut utvalget vårt og finn ditt favorittsett.
Rød Camo Long Sleeve Crop TopRød crop top og sports bh
Peach crunch tights rosaPeach crunch top blå
Les mer her:
Beste tskjorte til dame
Beste long sleeve
Beste sports bh
Treningstopper til dame
Topp 10 singleter til trening
Tilbake til bloggen