Crop top til trening og hverdag

Crop top til trening? Vi hjelper deg!

Ingen tvil om at crop top har blitt en dominerende trend i det siste, og den har blitt en absolutt nødvendighet i treningsgarderoben. Hos oss presenterer vi et bredt spekter av crop tops, tilgjengelig i forskjellige stiler og materialer. Utforsk vårt omfattende utvalg av Crop-Tops her.

Vårt sortiment inneholder overdelene med variabel støtte, enten du foretrekker lav eller høy støtte. Finn den perfekte crop top som passer deg og oppfyller dine spesifikke behov. Uansett om du trener kondisjon eller styrketrening, har vi noe som passer for alle. Våre trenings overdeler er utformet for å effektivt transportere bort fuktighet og tilbyr fremragende pusteevne.

Seamless crop top

En sømløs crop top er definitivt en av de mest populære valgene for øyeblikket, og vår Softy Crop Top er intet unntak. Kundene våre har falt pladask for den fantastiske passformen den gir. Takket være det sømløse, elastiske og fukttransporterende materialet er den et perfekt valg for all slags trening, uansett intensitet. Denne toppen er en utmerket match for vårt utvalg av tights

 

blå crop topBlå crop top

 


Long Sleeve crop top

i vårt sortiment har vi også en rekke ulike long sleeve. En av våre favoritter Ribbed Seamless Crop Top LS Det er den perfekte genseren både til utendørs og innendørs trening. Treningstoppen er ribbestrikket, og oppleves som myk og komfortabel. Match vår seamless longsleeve med en matchende ribbestrikket tights.

Rib leggings med matchende overdel

En annen bestselger som vi elsker er vår Ocean Crop Long Sleeve. Dette er en stor favoritt blant våre kunder. Trenings toppen føles både myk og behagelig ut på. Perfekt for deg som liker trenings overdeler med lange armer.

Langermet crop topSvart crop top

 

Crop top med glidelås

Wonder Zip Crop Top er en kortermet treningstopp med glidelås, og strikk rundt midjen. Denne t-skjorten har cropped lengde, er tettsittende og egner seg godt til trening uansett intensitet. Toppen er delvis åpen bak, som gir rom for luft, og har en pustende effekt. 

 

Hvit crop top

En hvit crop top slår aldri feil og passer garantert til resten av garderoben din. To av våre favoritter er Extended crop top og Power seamless top  med uttakbare innlegg. 

Hvit crop top     

Crop tops i farger

Vi har også et omfattende utvalg av crop tops i en rekke farger, slik at du kan velge mellom matchende sett eller skape dine egne unike kombinasjoner. Vi tilbyr en variert palett av vakre farger, inkludert nyanser som rosa, blå, beige og rød. I tillegg har vi crop tops med trendy camo-mønster. Utforsk vårt mangfoldige utvalg og finn ditt favorittsett i dag.
Lilla crop topgrønn crop top
Les mer her:
Beste tskjorte til dame
Beste long sleeve
Beste sports bh
Treningstopper til dame
Topp 10 singleter til trening
Tilbake til bloggen