Crop top til trening og hverdag

Beste crop tops 2021

Det er ingen tvil om at crop top har blitt en stor trend den siste tiden og ikke minst en "must have" for trening og garderoben. Hos Famme kan du finne crop tops i ulike varianter og tekstiler, som passer perfekt både til trening og hverdagsbruk. Se hele vårt utvalg av Crop-Tops her

Crop top til trening

Vi har en rekke crop tops som er egnet til trening, og utvalget innebærer topper med mye og lite hold, som gir nok støtte til både løping og styrketrening. Disse treningstoppene er fukttransporterende og puster godt samtidig som at stoffet er mykt og elastisk.

Seamless crop top

En sømløs crop top er blant favorittene for tiden, og vår Seamless Crop Top er ingen unntak. Toppens nydelige passform har gjort den til en klar favoritt blant kundene våre. Materialet er seamless, elastisk og fukttransporterende, og den passer til all trening uansett intensitet. Denne toppen kan kombineres utmerket med vårt utvalg av tights.

Blå seamless crop topSvart sømløs crop tank top

 

Crop top genser til trening

Vår Ribbed Seamless Crop Top LS er den perfekte genseren til trening, både utendørs og inne. Denne treningstoppen er ribbestrikket, og oppleves som myk og komfortabel. Denne treningsgenseren har en matchende tights.

Grønn ribbestrikket sømløs treningssettHvit crop top med lange armer

 

Crop top med glidelås

Wonder Zip Crop Top er en kortermet treningstopp med glidelås, og strikk rundt midjen. Denne t-skjorten har cropped lengde, er tettsittende og egner seg godt til trening uansett intensitet. Toppen er delvis åpen bak, som gir rom for luft, og har en pustende effekt. 

cropped tskjorte til treningCrop top med delvis åpen rygg

 

Crop top til hverdag

Knitted crop top

Knitted Crop Top er en av våre siste nyheter og nok en hit hos våre kunder! Toppen er laget av en kombinasjon av Viskose og Nylon, noe som gjør toppen svært deilig og myk. Den har en tettsittende passform, som gir et feminint preg. Toppen er veldig fin til både fest og hverdag, og kan kombineres perfekt med våre jeans, en dressbukse eller flare pants for en kul look. 

Beige crop top med tettsittende passformSvart og basic crop top

Ribbet crop top 

Vår Line Crop Top kombinerer både mote og funksjon, og er laget av mykt, elastisk og pustende ribbet stoff. En fleksibel Crop Top som kan brukes under treningsøktene eller til daglig bruk.  Kombineres med vår Line Flare Pants for et matchende outfit eller vårt utvalg av Bukser og Jeans

sort ribbestrikket crop top Svart crop top med matchende bukse

 

Crop top genser perfekt til hverdag

Pure Cropped LS T-Shirt er en behagelig, myk crop top long sleeve laget i 100% bomull. Denne passer perfekt om du enten skal trene, ha en rolig kveld hjemme eller skal du i byen. Den er loose fit som gjør at den oppleves behagelig på kroppen og føles befriende. Denne kan kombineres perfekt med vår Mom Jeans eller en av våre andre Jeans

Svart crop top genserHvit cropped genser

 

Cropped hoodie

Vår Wanderlust Hoodie har god komfort og passform. Denne er super om du enten skal på reise, til hverdag eller skal sitte hjemme. Genseren kan matches med vår Wanderlust Leggings og blir det perfekte settet. 

Beige cropped hoodieLoungewear sett egnet som koseklær

 

Hvite crop tops

Vi tilbyr et bredt utvalg av farger i crop tops slik at du kan velge ut ifra egne preferanser. Enten om du liker sterke eller nøytrale farger skal vi ha et alternativ som passer deg perfekt! Nå om dagen er det trendy med en hvit crop top, noe vi har i flere fasonger.

Hvit og fleksibel crop top Hvit sømløs crop top med hold-in     

Crop tops i farger

I tillegg til hvite crop tops, har vi også et stort utvalg av crop tops i ulike farger. Det å enten ha et fullt sett, eller å lage en mix med forskjellige farger enten du liker rosa, blå, beige, rød. Sjekk ut utvalget vårt og finn ditt favorittsett.
Rød Camo Long Sleeve Crop TopRød crop top og sports bh
Lignende artikler:
Beste tskjorte til dame
Beste long sleeve
Beste sports bh
Treningstopper til dame
Topp 10 singleter til trening