Treningstopp guide til dame

Treningstopp guide

Treningsklær er ikke bare nødvendig. Det er en motiverende og inspirerende faktor for å yte bedre på trening. Å velge en treningstopp er noe av det viktigste en gjør, da en god sportstopp kan ta treningen til nye høyder. Viktige faktorer en ofte ser på er funksjonalitet og bevegelsesfrihet slik at en kan fokusere 100% på treningsøkten.

Hos Famme kan du velge mellom forskjellige fasonger og snitt. Enten du foretrekker en lengre eller kortere variant. Våre treningstopper er laget av mykt materiale, i lekre og nøytrale farger som gir deg en komfortabel passform. Med tekniske egenskaper som pustende og fukttransporterende, kan du ta din trening til nye høyder med en trenings topp. 

 

Singlet 

Seamless tank top 

Sømløs design er for deg som har høye krav til passform og bevegelsesfrihet. Med myke sømmer kan du unngå gnaging og irritasjon ved treningen.

Atlantic tank top er en singlet for trening til både høy- og lavintensitet. Med materialer som er elastisk og fukttransporterende, med god ventilasjon er du klar for å gripe dagen. Denne treningstoppen er lang, seamless, med åpen rygg og en mesh-tekstur. Kommer i fargene; hvit, svart, blå og mørk grå.

Hvit sømløs singlet til treningSvart sømløs singlet til trening

 

Et annen seamless variant er Refine tank top. Denne er laget i et mykt og behagelig materiale som både puster og tørker raskere. Med en lekker passform, vil du bli overrasket over hvor bra den føles! Treningstoppen egner seg til alle former for trening. Kommer i fargene; svart, grå og hvit.

Svart sømløs treningstopp Hvit sømløs treningstopp

 

Tech tank top er en seamless singlet med tekniske egenskaper som gjør den både lett og elastisk. Med IONIC+ forhindrer en bakterievekst og vondt lukt, dette fører til at du holder deg fresh før, under og etter trening. Toppen har seamless tekstur som sørger for bedre ventilasjon, og et lekker feminint design. Kommer i fargene; svart, grå og hvit.  

Teknisk singlet med sømløs design Teknisk singlet med sømløs design

 

Mesh tank top

Mesh tank top er en singlet med pustende og fukttransporterende stoff, som vil holde deg tørr, komfortabel og selvsikker. Med en enkel og stilfull design, passer toppen til alle idretter og aktiviteter. I tillegg har toppen en løs-passform, som er delvis cropped. Dette fører til at trening singlet passer utmerket til svette fest økter. Kommer i fargene; svart og hvit.

Mesh trening singlet Mesh trening singlet

 

Vent tank top er en singlet du garantert ikke får nok av. Med stoff som både føles godt mot huden og tørker vekk svetten vil du holde deg komfortabel. Den har en utrolig fin passform med innsving, og mesh i ryggen som puster. Gå gjerne opp en størrelse for bedre passform. Kommer i fargene; svart og hvit.

Tank top med mesh i ryggenTank top med mesh i ryggen

 

Klassiske trenings singlet

Gym tank top er en enkel, men sofistikert singlet til trening. Med et komfortabelt stoff, som gjør denne stretchy kan den brukes til all slags trening. Tank toppen er noe vid, så vi anbefaler å gå ned en størrelse for en mer tettsittende passform. Kommer i fargene; svart og hvit.

Trening singletTrening singlet

 

Strap tank top er en singlet med halv-åpen rygg og stropper som krysser hverandre som gir denne trenings toppen et unikt design. Toppen er laget av modal som gjør toppen både myk, pustende og komfortabel, dette er en singlet som passer utmerket til HIIT øvelser. Kombiner gjerne med Tie dye sports bra for å komplimentere toppen. Kommer i fargen svart.

Singlet med kryss og åpen ryggSinglet med kryss og åpen rygg

 

Element tank top er en flatterende topp i stretch og mykt materiale. Tank toppen er meget behagelig på og har et kryss på midten som gjør at den sitter veldig fint på kroppen. Dette er en allsidig topp da den passer perfekt til dine daglige aktiviteter som shopping, yoga eller treningsøkter. Kommer i fargen; svart og hvit.

Flatterende topp med kryss i midtenFlatterende topp med kryss i midten

 

Oversized tank top (reserveringsvare) er en singlet med løsere passform som egner seg til styrketrening. Toppen er lett og laget av bomull.

oversized singletoversized singlet

 

T-skjorte

Seamless t-skjorte

Refine t-shirt er en utrolig god treningstopp som har en lekker passform. Den er laget i et mykt og behagelig materiale som både puster og tørker raskere. Samtidig er t-skjorten lang i lengden, og det er ikke bekymringer rundt at den krøller seg opp. Refine er har et sømløst design i likheten med tank toppen. Kommer i fargene; svart, grå og hvit. 

T-skjorte til treningTrenings t-skjorte

 

Seamless cropped t-shirt er en kort sømløs treningstopp som egner seg til trening på grunn av god stretch og effektiv fukttransportering. Denne toppen har en god passform med fin seamless tekstur som sørger for god pusteevne. Treningtoppen tørker raskt og holder deg komfortabel selv når du er på max puls. Kommer i fargene; beige, grå, svart og lilla. 

Sømløs cropped t-skjorteSømløs cropped t-skjorte

 

Teknisk t-skjorter

Texture t-shirt er en luftig og lett treningstopp. Denne har pustende og fukttransporterende materialer som holder deg komfortabel og tørr selv gjennom trening med høy intensitet. Med en stilfull åpning i rygg partiet som både gir det et feminint preg, får du ekstra luft. Kommer i fargene; svart og hvit. 

Teknisk t-skjorte med åpen ryggTeknisk t-skjorte med åpen rygg

 

En annen teknisk treningstopp er Tech t-shirt. Som i likhet med tech- tank top har de samme egenskapene. Toppen har en seamless tekstur som sørger for bedre ventilasjon. Kommer i fargene; hvit, grå og svart. 

Sømløs teknisk t-skjorteSømløs teknisk t-skjorte

  

  Crop top

  Seamless crop top 

  Power seamless top har et minimalistisk design, men leverer toppsjiktet under ytelse. Toppen har en god hold-in-effekt og støtte. Den er laget i fukttransporterende materiale i kombinasjon med ribbestrikk og forsterkede skulderstropper. Denne toppen er førstevalget hos mange. Toppen kommer i utallige farger.

  Seamless crop top til dameSeamless crop top til dame

   

  Seamless crop top er laget for trening med lav og høy intensitet. Den er fukttransporterende og tørker raskt. Dette er en elastisk topp som både er myk og komfortabel. Passer utmerket til flere anledninger.

  Seamless topp til høy og lav intensitets treningSeamless topp til høy og lav intensitets trening

   

  Elevate crop top er både elastisk og fukttransporterende og passer derfor til både høy- og lav intensitet trening. Denne toppen sørger for å holde brystene på plass, og kan derfor benyttes som en sports bh.

  seamless crop top som kan benyttes som sportsbhseamless crop top som kan benyttes som sportsbh

   

  Crop top fra lav til høy intensitet 

  Pure crop top er designet til lav intensitet trening som yoga eller Pilates. Toppen er svært fleksibel, komfortabel, og allsidig. Den kan derfor også brukes i hverdagen. 

  Trenings topp til lav intensitets trening Trenings topp til lav intensitets trening

   

  Flow crop top er en treningstopp laget av mykt og fukttransporterende materialer til lav og medium intensitet. Treningstoppen egner seg best til styrketrening og kommer med uttagbare innlegg. Toppen har medium støtte. Med en bred linning og god kompresjon får du en ekstra støtte til brystene. Toppen kan derfor også brukes som en sports-bh.

  Treningstopp som egner seg som sportsbh Treningstopp som egner seg som sportsbh

   

  Ønsker du en ribbed crop top kan vi anbefale Line. Denne er laget av et mykt, fleksibelt og pustende ribbet materiale. Toppen har ikke innlegg, men kan brukes uten sports-bh da den har en stram fit. Crop toppen passer til hverdagen og dager med lav intensitets trening.Treningstopp i stram fit modellTreningstopp i stram fit modell

   

  Wonderzip crop top har fine detaljer. Denne kortermet treningstoppen har glidelås og strikk rundt midjen for en tettsittende passform. Stoffet er fukttransporterende, elastisk og lett, og egner seg derfor godt til trening med lav, medium eller høy intensitet. Toppen er delvis åpen bak.

  Crop top til trening med detaljerCrop top til trening med detaljer

  Extended sports bra er en av våre nyeste hybrid sportsbh/crop top som umiddelbart ble en favoritt hos våre kunder. Treningstoppen har innebygd sports bh og nydelige stropper i ryggen. Den kommer i freshe farger som grønn, blå, rød, rosa, sort og hvit. 

   

   

   

  Langermet treningstopp

  Essential longsleeve

  Essential LS er en av våre bestselgende treningstopper med lange ermer. Den passer utmerket alene eller over andre treningstopper. Den er laget med et teknisk materiale som puster, og føles myk mot kroppen. Kommer i fargene sort, hvit, grå grønn, blå, beige og rosa! 

   

  Ribbed seamless long sleeve

  Denne longsleeve treningstoppen er cropped og ribbed, noe som gjør at den sitter utrolig fint på. Den kommer med en matchende ribbed tights, slik at du kan ha et trendy treningssett! Kommer i fargene beige, lys beige, sort, hvit og grønn.

   

  Acid Scrunch Long Sleeve

  En annen populær langermet treningstopp er vår nye Acid Scrunch topp! Denne toppen har er seamless med scrunch på brystet. Den kommer er cropped og laget av et mykt materiale. Kommer blant annet i fargene rosa, gul, lilla og grønn. 

  Kan matches med vår Acid Scrunch tights for en komplett look!

   

  Hvordan style treningstopp?

  Hvordan skal du style din treningstopp? For det første må du finne den toppen som passer best aktiviteten du skal utføre. Deretter bør du tenke på hvilken sports-bh du skal ha under, og om du ønsker en treningstights eller shorts. Vi har alt av utvalget hos oss.  

  Les mer om: 

  Tilbake til bloggen