Treningstopp guide til dame

Treningstopp guide

Treningsklær er ikke bare nødvendig. Det er en motiverende og inspirerende faktor for å yte bedre på trening. Å velge en treningstopp er noe av det viktigste en gjør, da en god sportstopp kan ta treningen til nye høyder. Viktige faktorer en ofte ser på er funksjonalitet og bevegelsesfrihet slik at en kan fokusere 100% på treningsøkten.

Hos Famme kan du velge mellom forskjellige fasonger og snitt. Enten du foretrekker en lengre eller kortere variant. Våre treningstopper er laget av mykt materiale, i lekre og nøytrale farger som gir deg en komfortabel passform. Med tekniske egenskaper som pustende og fukttransporterende, kan du ta din trening til nye høyder med en trenings topp. 

Singlet 

Seamless tank top 

Sømløs design er for deg som har høye krav til passform og bevegelsesfrihet. Med myke sømmer kan du unngå gnaging og irritasjon ved treningen.

Atlantic tank top er en singlet for trening til både høy- og lavintensitet. Med materialer som er elastisk og fukttransporterende, med god ventilasjon er du klar for å gripe dagen. Denne treningstoppen er lang, seamless, med åpen rygg og en mesh-tekstur. Kommer i fargene; hvit, svart, blå og mørk grå. 

Et annen seamless variant er Refine tank top. Denne er laget i et mykt og behagelig materiale som både puster og tørker raskere. Med en lekker passform, vil du bli overrasket over hvor bra den føles! Treningstoppen egner seg til alle former for trening. Kommer i fargene; svart, grå og hvit.

Grå tank topGrå tank topp

 

Tech tank top er en seamless singlet med tekniske egenskaper som gjør den både lett og elastisk. Med IONIC+ forhindrer en bakterievekst og vondt lukt, dette fører til at du holder deg fresh før, under og etter trening. Toppen har seamless tekstur som sørger for bedre ventilasjon, og et lekker feminint design. Kommer i fargene; svart, grå og hvit.  

Mesh tank top

Mesh tank top er en singlet med pustende og fukttransporterende stoff, som vil holde deg tørr, komfortabel og selvsikker. Med en enkel og stilfull design, passer toppen til alle idretter og aktiviteter. I tillegg har toppen en løs-passform, som er delvis cropped. Dette fører til at trening singlet passer utmerket til svette fest økter. Kommer i fargene; svart og hvit.

Mesh trening singlet

 

Vent tank top er en singlet du garantert ikke får nok av. Med stoff som både føles godt mot huden og tørker vekk svetten vil du holde deg komfortabel. Den har en utrolig fin passform med innsving, og mesh i ryggen som puster. Gå gjerne opp en størrelse for bedre passform. Kommer i fargene; svart og hvit.

Klassiske trenings singlet

Gym tank top er en enkel, men sofistikert singlet til trening. Med et komfortabelt stoff, som gjør denne stretchy kan den brukes til all slags trening. Tank toppen er noe vid, så vi anbefaler å gå ned en størrelse for en mer tettsittende passform. Kommer i fargene; svart og hvit.

 

Strap tank top er en singlet med halv-åpen rygg og stropper som krysser hverandre som gir denne trenings toppen et unikt design. Toppen er laget av modal som gjør toppen både myk, pustende og komfortabel, dette er en singlet som passer utmerket til HIIT øvelser. Kombiner gjerne med Tie dye sports bra for å komplimentere toppen. Kommer i fargen svart.

Singlet med kryss og åpen ryggSinglet med kryss og åpen rygg

 

Element tank top er en flatterende topp i stretch og mykt materiale. Tank toppen er meget behagelig på og har et kryss på midten som gjør at den sitter veldig fint på kroppen. Dette er en allsidig topp da den passer perfekt til dine daglige aktiviteter som shopping, yoga eller treningsøkter. Kommer i fargen; svart og hvit.

Flatterende topp med kryss i midten

 

T-skjorte

Seamless t-skjorte

Refine t-shirt er en utrolig god treningstopp som har en lekker passform. Den er laget i et mykt og behagelig materiale som både puster og tørker raskere. Samtidig er t-skjorten lang i lengden, og det er ikke bekymringer rundt at den krøller seg opp. Refine er har et sømløst design i likheten med tank toppen. Kommer i fargene; svart, grå og hvit.  

Seamless cropped t-shirt er en kort sømløs treningstopp som egner seg til trening på grunn av god stretch og effektiv fukttransportering. Denne toppen har en god passform med fin seamless tekstur som sørger for god pusteevne. Treningtoppen tørker raskt og holder deg komfortabel selv når du er på max puls. Kommer i fargene; beige, grå, svart og lilla. 

 

Teknisk t-skjorter

Texture t-shirt er en luftig og lett treningstopp. Denne har pustende og fukttransporterende materialer som holder deg komfortabel og tørr selv gjennom trening med høy intensitet. Med en stilfull åpning i rygg partiet som både gir det et feminint preg, får du ekstra luft. Kommer i fargene; svart og hvit. 

 

En annen teknisk treningstopp er Tech t-shirt. Som i likhet med tech- tank top har de samme egenskapene. Toppen har en seamless tekstur som sørger for bedre ventilasjon. Kommer i fargene; hvit, grå og svart. 

  

  Crop top

  Seamless crop top 

  Power seamless top har et minimalistisk design, men leverer toppsjiktet under ytelse. Toppen har en god hold-in-effekt og støtte. Den er laget i fukttransporterende materiale i kombinasjon med ribbestrikk og forsterkede skulderstropper. Denne toppen er førstevalget hos mange. Toppen kommer i utallige farger.

  Seamless crop top er laget for trening med lav og høy intensitet. Den er fukttransporterende og tørker raskt. Dette er en elastisk topp som både er myk og komfortabel. Passer utmerket til flere anledninger.

  Seamless crop topGrønn seamless crop top

   

  Elevate crop top er både elastisk og fukttransporterende og passer derfor til både høy- og lav intensitet trening. Denne toppen sørger for å holde brystene på plass, og kan derfor benyttes som en sports bh.

  Blå crop topBlå crop top

   

  Crop top fra lav til høy intensitet 

  Pure crop top er designet til lav intensitet trening som yoga eller Pilates. Toppen er svært fleksibel, komfortabel, og allsidig. Den kan derfor også brukes i hverdagen.  

  Flow crop top er en treningstopp laget av mykt og fukttransporterende materialer til lav og medium intensitet. Treningstoppen egner seg best til styrketrening og kommer med uttagbare innlegg. Toppen har medium støtte. Med en bred linning og god kompresjon får du en ekstra støtte til brystene. Toppen kan derfor også brukes som en sports-bh

  Extended sports bra er en av våre nyeste hybrid sportsbh/crop top som umiddelbart ble en favoritt hos våre kunder. Treningstoppen har innebygd sports bh og nydelige stropper i ryggen. Den kommer i freshe farger som grønn, blå, rød, rosa, sort og hvit. 

  Svart topp med mønster

    

  Langermet treningstopp

  Essential longsleeve

  Essential LS er en av våre bestselgende treningstopper med lange ermer. Den passer utmerket alene eller over andre treningstopper. Den er laget med et teknisk materiale som puster, og føles myk mot kroppen. Kommer i fargene sort, hvit, grå grønn, blå, beige og rosa! 

  Blå langermet topp

   

  Hvordan style treningstopp?

  Hvordan skal du style din treningstopp? For det første må du finne den toppen som passer best aktiviteten du skal utføre. Deretter bør du tenke på hvilken sports-bh du skal ha under, og om du ønsker en treningstights eller shorts. Vi har alt av utvalget hos oss.  

  Les mer om: 

  Tilbake til bloggen