Topp 10 singlet og tank top for trening til dame

Topp 10 treningstopper til dame

 

Det store utvalget av treningsklær til dame kan gjøre det vanskelig å finne dine nye favoritter. Derfor har vi samlet de beste treningstoppene for trening på både høyt og lavt nivå. Fra seamless topper til treningstopper med innebygd bh hjelper vi deg med å finne din nye favoritt fra Famme sine kolleksjoner av treningsoverdeler

Les mer om hva som vurderes som sterke kriterier når man skal velge gode treningstopper her.

Finn riktig sports bh

Noe som er svært viktig, er å finne ut hvilken sports bh som passer din kropp. Det kan for mange være usikkerhet knyttet til et slikt kjøp, og i flere tilfeller hender det at man ikke gjennomfører kjøpet fordi det er for vanskelig å avgjøre om dem egentlig passer. Hvordan man kan finne riktig størrelse kan du lese her.

hvit sportsbh med ribbed og seamless stoff

Selv om man nå har funnet ut hvilken sports bh som passer din kropp, kan valg av dette plagget også være avhengig av type trening eller aktivitet. Ulike treningsbh´er har ulike funksjoner og dette er med på å bestemme om man likte kjøpet eller ikke. Noen ønsker high support, og andre med glidelås. Har man kjøpt feil sports bh til en type trening eller aktivitet kan det være lett å tenke at den ikke var god nok. Her er en guide slik at du ikke risikerer å kjøpe feil sports bh til din trening

Les også: Best i test: sports bh

 

Topp 10 treningstopper til dame

Treningstopper eller treningssingleter passer utmerket til treningsøkter med høy intensitet eller ved utendørs trening. Vi har samlet vårt topp 10 treningstopper - finn din favoritt!

 

1. Cropped treningstopp - Power Seamless top

Power seamless top har et minimalistisk design med mye kraft. Den har en god hold-in effekt og god støtte. Den har fukttransporterende materiale i kombinasjon med ribbestrikk og forsterkede skulderstropper. Denne kombinasjonen gjør treningstoppen til et førstevalg hos mange. Enten til løping, yoga eller styrketrening.

 

 

Tilgjengelig i fargene: svart, hvit, grå, blå, rød, lilla, grønn, beige.

2. Mesh treningssinglet - Mesh Tank Top

Mesh Tank Top er en luftig singlet for dame. En singlet i løs passform, og med et lett og pustende stoff av Mesh. Denne treningstoppen er delvis cropped, som gjør den veldig behagelig å bruke under jogging/løping, yoga, og andre dag-til-dag aktiviteter. Multifunksjonaliteten til denne toppen gjør den til en av stor-favorittene hos våre kunder.

Tilgjengelig i fargene: svart, hvit.

Svart trenings tank top i pustende og fukttransporterende mesh-stoff  Hvit treningssinglet i enkelt, rent og stilfult design

3. Klassisk treningssinglet - Gym Tank Top

Gym Tank Top er en enkel og ensfarget workout singlet for dame. En singlet som er passende for alle bruksområder innen trening med sitt komfortable stoff. Innpakket i et sofistikert og stilfullt design. Treningstoppenes svar på Coco Chanel sin "Little Black Dress".

Tilgjengelig i fargene: svart, hvit.

4. Crop top treningssinglet - Element Tank Top

Element Tank Top er en crop top singlet for dame. Designet med en flatterende knute på midjen. Dette er en veldig komfortabel treningssinglet laget av Bomull og Rayon. En singlet med uendelige bruksmuligheter fra løping, styrketrening, yoga, og dans. Til og med kun for å ta på seg noe enkelt, men som samtidig gjør en stor forskjell på antrekket ditt den dagen.

Tilgjengelig i fargene: svart, hvit

Svart treningsoverdel cropped med knute på midten  

5. Finstrikket singlet - Extended sports bra

Extended sports bra er en seamless sports bh som er lang, og kan dermed brukes som cropped treningstopp. Dette er en perfekt singlet til å se bra ut i og være komfortabel i. Denne toppen er lett og myk og har en helt nydelig rygg. Singleten har et fukttransporterende materiale og god hold. Et godt alternativ til en styrkeøkt!

Tilgjengelig i fargene: svart, grønn, hvit, blå, rød og rosa.

6. Pustende treningssinglet - Vent Tank Top

Vent Tank Top er en sport singlet for dame med lang passform og åpen rygg. En singlet laget av et pustende stoff som vil holde deg komfortabel, tørr, og trygg gjennom hele treningsøkten. Ryggpartiet er designet med et enda lettere og pustende Mesh stoff. Designet og materialene gjør en slik mesh tank top perfekt til alle treninger, aktiviteter, og anledninger.  

Tilgjengelig i fargene: svart, hvit

7. Treningssinglet med stropper - Strap Tank Top

Strap Tank Top er en myk og lett singlet for dame. En singlet med et elegant og stilig design hvor stroppene dekker over ryggpartiet. Toppen er laget av Modal som gjør toppen veldig myk, pustende, og komfortabel under treningen. Eller ved andre anledninger. For en slik singlet med et slikt fantastisk design har man absolutt lov til å vise seg frem i så ofte man faktisk kan.

Tilgjengelig i fargene: svart

Svart treningsoverdel komfortabel i mykt og pustende stoff  Svart topp med mønstret rygg i unikt design

8. Fargerik treningssinglet - Perfom Tank Top

Perform Tank Top er en treningssinglet i en blanding av Polyamide og Elastan, som gir en enormt deilig komfort. Denne toppen gir en fantastisk flatterende passform. Toppen legger seg nydelig rundt dine naturlige former og resulterer i et rent, men stilfullt utseende. En singlet som kan brukes for trening både inne og ute. Treningssingleten har en innebygd sportsbh med medium støtte.

Tilgjengelig i fargene: rosa, grønn, gul.

   

9. Seamless treningssinglet - Tech Tank Top

Tech Tank Top er en lang seamless singlet for dame i mykt og behagelig pustende materiale som tørker raskt. En singlet som legger seg strålende fint på kroppen og gir en deilig passform uten å gå på bekostning av komforten. Dette gjør denne treningstoppen perfekt til all type trening fra lavt til høyt intensitetsnivå. 

Tilgjengelig i fargene: svart, grå, hvit.

10. Softy Crop Top - Softy Crop Top

Softy Crop top er en kort singlet for dame. Stoffet denne treningstoppen er produsert av har pustende egenskaper, og elastisiteten av stoffet gir maksimal bevegelsesfrihet. En topp med disse egenskapene gjør også dette produktet egnet for all type trening og aktivitet fra lav til høy intensitet.  

Tilgjengelig i fargene: sort, blå og brun

Tilbake til bloggen