Beste treningsshorts til dame

Beste treningsshorts til dame 2022

Våre treningsshorts er komfortable, slitesterke og lagd med kvalitet som fokus. Om man ønsker en treningsshorts med seamless design eller om man skulle ønske lommer, vi har ett diverse utvalg! Om du spesifikt ser etter biker shorts har vi også en egen artikkel om våre beste biker shorts og videre kan du lese om våre turshorts.

 

Løpeshorts

Pace Running shorts gir deg hastigheten samt selvtilliten man trenger når man er ute å trener. Shortsen er høy i livet og gir en Push-Up effekt og shaping effekt, og så klart er shortsen squat proof.

Grå løpeshorts til dame  Svart løpeshorts med to lag for god komfort

 

Running shorts er en enklere variant med kun et lag. Den svarte treningsshortsen er laget i et stilrent design dekorert med en Famme-logo ved midjen. Det stramme midjebåndet sørger for å holde shortsen på plass i løpet av treningsøkten.
Svart løpeshorts til dame med logo  Pustende og fukttransporterende treningsshorts

Les mer om våre løpetights her, sjekk også ut våre tips for løping om vinteren!

 

Antiskli shorts

Antislip Biker Shorts har antiskli i midjen som holder treningsshortsen på plass. Biker shortsen har et mykt og stretchy stoff med fukttransporterende teknologi. Det er en lightwight treningsshorts som gjør den ekstra lett og behagelig å anvende under treningsøkten. 

Biker shorts med antiskli slik at den sitter på plass under trening  Grå treningsshorts med antiskli-stoff

 

Gym shorts er en tilsvarende lightwight shorts i en kortere passform. Denne passer godt for en varm økt hvor man helst ønsker å bruke så lite klær som mulig. Ved å tilpasse mengden klær etter temperaturen vil komforten øke betraktelig.
Mørk grå treningsshorts med høyt liv  Svart lightwight gym shorts til dame 

 

Seamless treningsshorts

Fit Shorts er en minimalistisk, sømløs og flatterende treningsshorts. Shortsen er squatproof, høy i livet og har en hold-in effekt som gjør denne tightsen en favoritt hos våre kunder. Ved hjelp av det sømløse stoffet er shortsen behagelig og myk å anvende.

shorts i seamless
grå seamless shorts

 

Seamless scrunch shorts er laget med en flatterende scrunch-søm som skal fremheve de feminine formene. Ved hjelp av en V-form og scrunch-effekt gir den rumpen en finere og fastere form - noe flere jenter verdsetter i treningsklær.
Grå scrunch shorts i seamless  Blå treningsshorts som gir fine former
Les gjerne mer om seamless treningsklær og videre om hva scrunch er her!