Beste treningsshorts til dame

Beste treningsshorts til dame 2024

Med uendelige varianter kan shorts gi deg både en elegant, stilig og et avslappet uttrykk. Kortbuksene passer til enhver anledning, enten om du skal til byen, trening, eller være hjemme. Til tross for at vi assosierer shorts med varme sommerdager, kan disse også brukes året rundt. Ulike lengder, fasonger, og komfortable materialer med en flatterende passform er noen av egenskapene vi er på utkikk etter. Denne guiden vil veilede deg gjennom vårt utvalg av scrunch, seamless, biker, trening og casual shorts. Fra high-waist til mid-waist så har vi utvalget til deg. 

Våre treningsshorts er komfortable, slitesterke og lagd med kvalitet som fokus. Vi har treningsshorts med seamless design, treningsshorts med lommerbiker shorts og en rekke andre flotte treningsshortser. Om du spesifikt ser etter biker shorts har vi også en egen artikkel om våre beste biker shorts og videre kan du lese om våre turshorts

Innholdsfortegnelse

 • Bikershorts 
 • Shorts til aktivitet 
 • Joggeshorts 
 •  

  Bikershorts 

  Bikershorts også kjent som sykkelshorts er tettsittende, til litt over knærne- og gjerne med høyt liv. Med en shorts som er tettsittende vil du redusere friksjonen mellom lårene som ofte kommer med varme og klamme sommerdager. Bikershorts er et absolutt IT, og kan styles opp og ned enten du skal til trening med en t-skjorte eller ta en spasertur til byen i en genser. 

  Seamless biker shorts

  Fit shorts er en seamless bikershorts med flatterende, stilrent og sofistikert utseende. Shortsen er utviklet for full fleksibilitet og bevegelsesfrihet. Shortsen er egnet til bruk under trening, eller for en chill dag hjemme. Kortbuksen kommer i fargene; svart, blå og lilla.

   

  Basert på vår bestselgende favoritt tights har vi utviklet Lunge shorts med scrunch. Med en V-form og scrunch-effekt på rumpen får du umiddelbart en finere form og fasong. Uten sømmer som vises er denne shortsen både behagelig og komfortabel året rundt. Shortsen er noe høyere bak sammenlignet med fronten for å gi rumpen et ekstra løft. 

  En annen seamless variant er Elevate wave shorts. Dette er en bikershorts med høyt liv og bred linning som sørger for at den holder seg på plass under alle aktiviteter en ønsker å utføre. Med en shaping-effekt og seamless tekstur får du et løft i rumpen som gir et naturlig resultat. Med fukttransporterende stoff tørker shortsen raskt og effektivt. Kortbuksen kommer i fargen; svart og blå.

   Les mer: Hva er seamless?

  Peachy scrunch shorts

  Peachy Scrunch shorts er sømløs og kommer i mange ulike farger, perfekt for sommeren. Shortsen er passelig for både hverdagslig bruk, men også trening i form av styrke, løping, yoga eller hva enn du foretrekker. Peachy Scrunch shorts kommer med en flatterende scrunch søm som former rumpa. Denne biker shortsen er squatproof, sitter godt, har et høyt liv og er veldig flatterende. 

  Peachy scrunch seamless shorts som former rumpenLilla peachy scrunch seamless shorts      

  Les mer: Hva er scrunch?

  Ribbed mid shorts

  Ribbed mid shorts er en ribbed shorts i seamless med høyt liv og bred linning slik at den plasserer seg behagelig på kroppen. Denne treningsshortsen har også den flatterende V-formen som gir rumpen en fin form. Den stilfulle biker shortsen passer utmerket til all slags trening, enten du skal løpe, utføre yoga, styrketrening - eller bare for å slappe av hjemme. 

   

  Antiskli biker shorts

  Har du opplevd at uansett hvilken biker shorts du har endt opp med å kjøpe så sklir den fortsatt oppover eller nedover, og du ender opp med å dra shortsen ned og opp utallige ganger? Da vil jeg introdusere vår Antislip Biker Shorts. Denne shortsen har et høyt liv, med fukttransporterende egenskaper som gir deg optimal komfort gjennom alle treningsøktene. I tillegg til at du får et godt hold rundt midjen og lårene, så har shortsen anti-slip stropper rundt midjen for å unngå at shortsen glir ned. Kommer i fargen; svart og mørk grå.

  Biker shorts med anti-skli effektBikser shorts med anti-skli

  Les mer om vårt utvalg av biker shorts. 

   

  Shorts til aktiviteter

  Å velge shorts kan være et vanskelig valg, da mye avhenger av hvilke type trening eller aktiviteter en ønsker å utføre. Til tross for at alle treningsshorts kan benyttes til trening, er ikke alle like egnet til for eksempel løping. Her vil du bli introdusert til den perfekt løpeshortsen, turshortsen og styrketrening-shorts. 

  Shorts til løping 

  Pace running shorts er en løpeshorts for deg som ønsker egenskaper som høyt liv, lett og stilfult design. Denne shortsen har en ekstra shorts på innsiden som ikke tillater innsyn når du beveger deg. Dette gjør at løpeshortsen passer utmerket til treningsøkter med høy intensitet. På yttersiden har du en shorts som gir deg maks bevegelighet og komfort under løpeturen. Kommer i fargen; svart og mørk grå. 

  Shorts til løpeturenGrå pace løpeshorts

   

   

  En annen shorts som egner seg godt til løping er running shorts. Denne har et tjukkere midjebånd som sørger for at shortsen holder seg på plass når en kjører intervall-økter. Med fukttransporterende egenskaper som både gir shortsen pusterom til kroppen og et lett følelse å ha på seg, er dette en vinner. Shortsen kommer i fargen; svart.

  Løpeshorts med midjebånd Løpeshorts med midjebånd

  Shorts til tur 

  Er du på utkikk etter en turshorts som kan brukes selv når det regner. Move shorts er vanntett med DWR membran. Denne shortsen har full bevegelsesfrihet og kan dermed brukes til alle aktiviteter selv klatring hvis du ønsker det. Stoffet er både lett, elastisk og slitesterkt. Kommer i fargene svart og khaki (grønn). 

  Les mer om shorts som kan benyttes til tur

   

  Treningsshorts 

  En must have shorts til styrketrening er Gym shorts. Denne shortsen har et høyt liv, stretchy og flatterende design. Her behøver du absolutt ikke å tenke på å løfte shortsen lengre opp mellom pausene dine. Med dine behov og interesser er shortsen designet for å oppnå komforten alle er på utkikk etter. Kommer i fargen; svart og mørkgrå. 

  Gym shorts til treningGrå gym shorts til styrketrening
  Les mer om trening shorts

   

  Treningshorts med lomme

  Når man har en økt på treningssenter er det ofte praktisk å kunne ha med seg mobil, nøkkel og diverse accessories. Vi har derfor utviklet Pocket Gym Shorts, som har to strategiske lommer slik at du kan ha kontroll på tingene dine. Denne shortsen sklir ikke ned under trening og er squat proof, noe som gjør den perfekt til både løping og styrke!

  Blå shorts med lommerTreningsshorts med lommer

  Seamless Scrunch Shorts

  Tie Dye Scruncch shorts er laget med en flatterende scrunch-søm som skal fremheve de feminine formene. Ved hjelp av en V-form og scrunch-effekt gir den rumpen en finere og fastere form - noe flere jenter verdsetter i treningsklær. Scrunch shortsen kommer i et flatterende og fargerikt mønster i mange ulike farger. Scrunch shorts med lilla mønsterScrunch shorts som former rumpen

  Les gjerne mer om seamless treningsklær og videre om hva scrunch er her

  Tilbake til bloggen