Beste treningsshorts til dame

Beste treningsshorts til dame 2022

Med uendelige varianter kan shorts gi deg både en elegant, stilig og et avslappet uttrykk. Kortbuksene passer til enhver anledning, enten om du skal til byen, trening, eller være hjemme. Til tross for at vi assosierer shorts med varme sommerdager, kan disse også brukes året rundt. Ulike lengder, fasonger, og komfortable materialer med en flatterende passform er noen av egenskapene vi er på utkikk etter. Denne guiden vil veilede deg gjennom vårt utvalg av denim, biker, trening og casual shorts. Fra high-waist til mid-waist så har vi utvalget til deg. 

Våre treningsshorts er komfortable, slitesterke og lagd med kvalitet som fokus. Vi har treningsshorts med seamless design, treningsshorts med lommerbiker shorts og en rekke andre flotte treningsshortser. Om du spesifikt ser etter biker shorts har vi også en egen artikkel om våre beste biker shorts og videre kan du lese om våre turshorts

Innholdsfortegnelse

 • Bikershorts 
 • Shorts til aktivitet 
 • Denimshorts 
 • Joggeshorts 
 •  

  Bikershorts 

  Bikershorts også kjent som sykkelshorts er tettsittende, til litt over knærne- og gjerne med høyt liv. Med en shorts som er tettsittende vil du redusere friksjonen mellom lårene som ofte kommer med varme og klamme sommerdager. Bikershorts er et absolutt IT, og kan styles opp og ned enten du skal til trening med en t-skjorte eller ta en spasertur til byen i en genser. 

  Seamless biker shorts

  Fit shorts er en seamless bikershorts med flatterende, stilrent og sofistikert utseende. Shortsen er utviklet for full fleksibilitet og bevegelsesfrihet. Shortsen er egnet til bruk under trening, eller for en chill dag hjemme. Kortbuksen kommer i fargene; svart, blå og lilla.

  Blå seamless shorts til dame  Grå biker shorts i sømløst materiale

   

  Basert på vår bestselgende favoritt tights har vi utviklet Seamless scrunch shorts. Med en V-form og scrunch-effekt på rumpen får du umiddelbart en finere form og fasong. Uten sømmer som vises er denne shortsen både behagelig og komfortabel året rundt. Shortsen er noe høyere bak sammenlignet med fronten for å gi rumpen et ekstra løft. Shortsen kommer i utallige farger.
  Seamless shorts med scrunch  Seamless shorts med scrunch

   

  En annen seamless variant er Elevate wave shorts. Dette er en bikershorts med høyt liv og bred linning som sørger for at den holder seg på plass under alle aktiviteter en ønsker å utføre. Med en shaping-effekt og seamless tekstur får du et løft i rumpen som gir et naturlig resultat. Med fukttransporterende stoff tørker shortsen raskt og effektivt. Kortbuksen kommer i fargen; svart og blå.

  seamless bikershorts med shaping-effekt  Stretchy seamless shorts som løfter rumpen
  Les mer: Hva er seamless?

   

  Ombre lux shorts

  Ombre lux shorts er sømløs og kommer i fire pastellfarger, perfekt for sommeren. Shortsen er passelig for både hverdagslig bruk, men også trening i form av styrke, løping, yoga eller hva enn du foretrekker. Denne biker shortsen er squatproof, sitter godt, har et høyt liv og er veldig flatterende. 

        

  Scrunch biker shorts

  Adapt scrunchie shorts er en sømløs treningshorts med en V-form som fremhever de feminine formene. Shortsen har også et høyt liv og er fukttransporterende for maksimal komfort under treningsøkten. Biker shortsen finnes i 6 flotte farger, slik at du kan velge å skille deg litt ut eller gå for de klassiske fargene.

  Blå biker shorts med scrunch i seamless  Oransje biker shorts som fremhever rumpen  Rosa scrunch treningsshorts med høyt liv

  Les mer: Hva er scrunch?

  Ribbed biker shorts

  Ribbed biker shorts er en ribbed shorts i seamless med høyt liv og bred linning slik at den plasserer seg behagelig på kroppen. Denne treningsshortsen har også den flatterende V-formen som gir rumpen en fin form. Den stilfulle biker shortsen passer utmerket til all slags trening, enten du skal løpe, utføre yoga, styrketrening - eller bare for å slappe av hjemme. 

  Svart ribbestrikket biker shorts i seamless  Svart treningshorts med V-form i ribbed

  Antiskli biker shorts

  Har du opplevd at uansett hvilken biker shorts du har endt opp med å kjøpe så sklir den fortsatt oppover eller nedover, og du ender opp med å dra shortsen ned og opp utallige ganger? Da vil jeg introdusere vår Antislip Biker Shorts. Denne shortsen har et høyt liv, med fukttransporterende egenskaper som gir deg optimal komfort gjennom alle treningsøktene. I tillegg til at du får et godt hold rundt midjen og lårene, så har shortsen anti-slip stropper rundt midjen for å unngå at shortsen glir ned. Kommer i fargen; svart og mørkBikershorts med god hold i midje og lår  Sykkelshorts som ikke sklir ned

  Les mer om vårt utvalg av biker shorts. 

   

  Shorts til aktiviteter

  Å velge shorts kan være et vanskelig valg, da mye avhenger av hvilke type trening eller aktiviteter en ønsker å utføre. Til tross for at alle treningsshorts kan benyttes til trening, er ikke alle like egnet til for eksempel løping. Her vil du bli introdusert til den perfekt løpeshortsen, turshortsen og styrketrening-shorts. 

  Shorts til løping 

  Pace running shorts er en løpeshorts for deg som ønsker egenskaper som høyt liv, lett og stilfult design. Denne shortsen har en ekstra shorts på innsiden som ikke tillater innsyn når du beveger deg. Dette gjør at løpeshortsen passer utmerket til treningsøkter med høy intensitet. På yttersiden har du en shorts som gir deg maks bevegelighet og komfort under løpeturen. Kommer i fargen; svart og mørk grå. 

  Løpeshorts med en innershorts   Shorts til løpeturen

   

   

  En annen shorts som egner seg godt til løping er running shorts. Denne har et tjukkere midjebånd som sørger for at shortsen holder seg på plass når en kjører intervall-økter. Med fukttransporterende egenskaper som både gir shortsen pusterom til kroppen og et lett følelse å ha på seg, er dette en vinner. Shortsen kommer i fargen; svart.

  Løpeshorts med midjebånd Løpeshorts med midjebånd

  Shorts til tur 

  Field shorts er en "limited edition" turshorts for deg som ønsker noe som er i toppsjiktet. Shortsen er kort i lengden, elastisk med høyt liv og meget holdbar. Enten du skal høyt til vers, lavt, på land eller i vann så er shortsen med deg på eventyrene. Kommer i fargene; mørk rød og blå.  

  Turshorts med høyt liv og kort lengde  Turshorts med høyt liv og kort lengde

   

  Er du på utkikk etter en turshorts som kan brukes selv når det regner. Move shorts er vanntett med DWR membran. Denne shortsen har full bevegelsesfrihet og kan dermed brukes til alle aktiviteter selv klatring hvis du ønsker det. Stoffet er både lett, elastisk og slitesterkt. Kommer i fargene svart og khaki (grønn). 

  Vanntett turshorts med stretch  Vanntett turshorts med stretch
  Les mer om shorts som kan benyttes til tur

   

  Treningsshorts 

  En must have shorts til styrketrening er Gym shorts. Denne shortsen har et høyt liv, stretchy og flatterende design. Her behøver du absolutt ikke å tenke på å løfte shortsen lengre opp mellom pausene dine. Med dine behov og interesser er shortsen designet for å oppnå komforten alle er på utkikk etter. Kommer i fargen; svart og mørkgrå. 

  Shorts til styrketrening  Shorts til styrketrening
  Les mer om trening shorts

   

  Treningshorts med lomme

  Når man har en økt på treningssenter er det ofte praktisk å kunne ha med seg mobil, nøkkel og diverse accessories. Vi har derfor utviklet Pocket Gym Shorts, som har to strategiske lommer slik at du kan ha kontroll på tingene dine. Denne shortsen sklir ikke ned under trening og er squat proof, noe som gjør den perfekt til både løping og styrke!

  treningsshorts med lomme  lomme til mobil treningsshorts

  Seamless Scrunch Shorts

  Seamless scrunch shorts er laget med en flatterende scrunch-søm som skal fremheve de feminine formene. Ved hjelp av en V-form og scrunch-effekt gir den rumpen en finere og fastere form - noe flere jenter verdsetter i treningsklær.

  Grå scrunch shorts i seamless  Blå treningsshorts som gir fine former

  Les gjerne mer om seamless treningsklær og videre om hva scrunch er her!

  Denim shorts

  Et absolutt must have når sommeren er rett rundt hjørnet er en denim shorts. Enten du skal på ferie eller trenger hverdagsklær i varme temperaturer, så er det essensielt. Både ripped og frynsete detaljer er noe vi verdsetter i den perfekte jeans shortsen.  

  Ripped shorts 

  Hvis du er på utkikk etter en unik vintage look kan vi anbefale vår ripped shorts. Denne denim shortsen har fem lommer. tre på forsiden og to på baksiden. Dette er shortsen som er perfekt for deg som elsker å dra på festivaler. I tillegg til at shortsen er ripped har den også frynsete detaljer helt nederst. Kommer i fargen blå og lys blå. 

  Ripped shorts til sommeren  Ripped shorts med frynsete detaljer

  Shorts med stretch 

  En annen denim shorts er breeze. Denne har en god stretch som sitter godt rundt midjen, og strammer ikke rundt kroppen. I likhet med ripped varianten har denne også fem praktiske lommer. tre foran, og to bak. Med utallige farger, så har shortsen et "washed" design for en mer casual look. 

  Shorts med stretch og frynsete detaljer  Shorts med stretch og frynsete detaljer

  Les mer om jeans shorts

   

  Joggeshorts

  Sweatshorts er muligens noe av det mest komfortable en kan ha på seg. Enten du bruker det som en del av pysjamasen din, en kosekveld inne, eller bare noe en kan slenge på seg, før en fortsetter dagen. 

  Rechage shorts er den perfekte joggeshortsen. Denne er både elastisk og lett i stoffet som gjør den mega komfortabel til alle anledninger. Med knytting i livet og to lommer, en på hver side,- kan du oppbevare dine gjenstander. Denne shortsen passer utmerket til deg som skal lade opp batteriene til kommende uke. Kommer i fargen; svart og grå. 

  Joggeshorts med to lommer  Sweatshorts med to lommer

   

  Er du interessert i hvordan du kan style din valgte shorts? Les mer om våre guide. 

  Tilbake til bloggen