OM FAMME

Famme |   Uttales  \fam\

Famme stammer fra “femme”, som betyr kvinne på fransk. Siden klesmerket ble grunnlagt av to franskfødte grundere, kunne vi ikke bedt om et bedre navn. Vi tok “femme” og la til vår egen norske tvist. Voìla! Slik startet Famme-eventyret med gode treningsklær en vinterdag i 2016.

Famme har et bredt utvalg av treningsklær, og tilbyr antrekk for trening med både høy og lav intensitet. Valget er ditt, enten du løper, trener styrke, Crossfit, yoga eller driver med toppidrett. Vi ønsker å oppfordre kundene våre til å yte sitt beste, drømme stort og aldri gi seg - alt er mulig.

I dag har Famme vokst til å bli et effektivt og kunnskapsrikt team som fokuserer på kvalitet, produkt, effektivisering og kunnskap. Vår motivasjon til å starte Famme er det samme som motiverer oss i dag. Målet vårt er å lage produkter du vil elske. Internt skulle vi lage bedre treningsklær enn alle våre nærmeste konkurrenter.

Fem år før Famme var en realitet, jobbet vi med flere store Europeiske merkevarer, inkludert noen av våre mest kjente konkurrenter. Det har gitt oss innsikt, styrke og kunnskap som har gjort at vi i dag er et globalt og anerkjent klesmerke.

I utvikling av plaggene kombinerer vi teknologi og mote for å lage fine og funksjonelle klær til trening og daglig bruk. Vi har et bredt utvalg som inkluderer treningsklær, hverdagsklær og sko.

 

joggesko, løpesko, treningssko

 

Best på Seamless Treningsklær

Famme var tidlig ute med å lage seamless-produkter. I Norge ble vi det første klesmerket med fokus på seamless treningsklær, og har siden det vært ledende på seamless av god kvalitet. Plaggene våre er suverene fordi vi bruker garn av høy kvalitet. Mye av seamless garnet leveres fra av Italienske Fulgar. Fulgar SpA regnes som en av de beste produsentene av teknisk garn i verden. I tillegg til produkter av høy kvalitet har vi et bredt utvalg av tights, topper og undertøy i seamless.

vortex tights, blå tights, svart tights, blå topp, svart topp

 

Bærekraftig og miljøvennlig produsert

Våre produsenter er nøye utvalgt. De fleste er også besøkt av Famme. Slik sikrer vi oss produkter av god kvalitet, som er bærekraftig og miljøvennlig produsert. Produsentene våre har et sterkt fokus på miljøvennlig produksjon.

Produksjonsanleggene til våre samarbeidspartnere er miljøvennlige og bærekraftige for å ta vare på både naturen og de ansatte.

Hvis du har spørsmål eller vil gi oss en tilbakemelding, skriv gjerne til oss her.

Forhandlere

Vi har flere forhandlere som videreselger produktene våres blant annet shapeit.dk i Danmark og mange fysiske butikker rundt om i Europa, Famme finnes på flere Intersport, Sport 1 og selvstendige butikker.