Bambussokker i sort og hvit

Fordeler med bambussokker

Bambussokker har blitt svært populære de siste årene, og i dette blogginnlegget kan du finne ut hvorfor. Det finnes en rekke fordeler ved å benytte sokker laget av bambus, og mange opplever at de ikke går tilbake til vanlige sokker etter å ha prøvd bambussokker. Her kan du lære mer om hva bambussokker er og hvilke fordeler de har - og dermed se om sokkene er noe for deg. 

Hva er bambussokker?

Bambussokker er laget av bambusstoff som oppleves som mykere på foten. Strukturen til fibrene i stoffet er mer hule, noe som fører til at sokkene er mer absorberende enn for eksempel bomullsokker. Bambusstoffet gjør at sokkene holder seg tørre og hjelper mot å fjerne uønsket lukt. Sokkene er dermed godt egnet til både hverdag og trening. 

Seks fordeler ved bambussokker

1. Holder føttene tørre

Bambussokker kan absorbere tre til fire ganger så mye fuktighet sammenlignet med vanlige bomullssokker. Dette gjør at det tar lenger tid før sokkene føles våte på foten. Sokkene er derfor et godt valg både til varme sommerdager, lengre gåturer eller treningsøkter. 

2. Temperaturregulerende

Bambussokker har et termostatisk stoff som er tempereraturregulerende. Dette gjør at sokkene vil holde føttene dine behagelig varme på vinteren og perfekt avkjølt på sommeren. Sokkene er med på å skape den ultimate komforten for føttene dine, og du slipper å hverken fryse eller svette.

3. Mer komfortable på foten

Bambusstoffet er mykere enn vanlig bomullsstoff. Dette gjør at bambussokker oppleves som mer komfortable på føttene. 

4. Reduserer uønsket lukt

Siden fibrene i bambussokkene er temperaturregulerende og absorberende, vil det være dårlige forhold for bakterier i sokkene. Dermed vil bambussokkene naturlig redusere lukten av svette.  

5. Bedre for miljøet

Bambussokker er mindre skadelig på miljøet, da bambusplanten ikke behøver vanning. I tillegg har bambusplanten et naturlig forsvar mot bakterier, noe som gjør at planten kan vokse uten bruk av farlige kjemikalier. 

6. Føttene trives bedre

Bambussokker er hypoallergene, noe som gjør de godt egnet for sensitive føtter. I tillegg er stoffet pustende, noe som skaper et godt klima som føttene trives i. 

bambussokker, hvite sokkersvarte sokker, bambussokker

Korte bambussokker

Ønsker du å teste ut bambussokker? Da kan du prøve vår 2-pack med bambussokker

Tilbake til bloggen