venninnegave | gave til venninne | gave til henne

Gave til venninne - Finn de beste gavetipsene!

Er du usikker på hva du skal kjøpe i gave til venninnen din, enten om det er til bursdag, jubileum eller til jul? Uansett vil man gjerne at venninnen skal sette pris på gaven. Ta en titt på denne artikkelen, om du lurer på hvordan man kan finne den rette gaven.

 En god venninne er noe man virkelig verdsetter i livet, og spesielle anledninger som bursdag og jul vil man gjerne bruke til å vise hvor mye de betyr for deg, i form av gaver. Uansett om du skulle gi en liten oppmerksomhet eller en større venninnegave, her introduserer vi noen gavetips til en venninne

Gave til venninne - under 200kr

Det kan være relativt vanskelig å finne en gave på budsjett dersom man har det. Det kan hende man har flere personer å kjøpe gave til og dermed ønsker en oversikt over billige gaver. Samtidig vil man gjerne at de skal oppleves som eksklusive, men til en rimelig pris. 

Fammes Seamless Crop Top er en bestselger, og faller i smak for enhver treningsglade sjel. Dette kan være en fin venninnegave dersom hun er glad i å trene eller liker å bruke komfortable crop tops. Slike crop tops passer fint sammen med tights med høyt liv eller joggebukser. Overdelen kommer også i en versjon med korte ermer.

Grønn crop topLille t-skjorte til trening

 

Famme har en rekke andre artikler under budsjett som blant annet sokker til dame. Det er et produkt man egentlig aldri får nok av, og er noe som kan være kjipt å kjøpe selv. Det som også er fint med sokker er at de finnes i forskjellig lengde og stoff, alt etter hvilke preferanser man har.

Hos oss tilbyr vi både tennissokker og bambussokker som begge er populære valg til trening. 

Hvite bambussokkerSvarte ankelsokker
Les også: Fordeler med bambussokker

  

Gave til venninne - under 350 kr 

En god venninne varer ofte livet ut, og man vil gjerne vise at man setter pris på dem. Samtidig kan de fort bli kostbare, men det er også veldig lett å unne sine venninner en gode venninnegaver.  

Til å matche crop topen, kan en sports bh også være en fint å gi til en venninne. Om man er treningsvenninner kan denne ideen være ypperlig, eller om man vet at venninnen sin bruker mye trenings bh. En bh med god støtte gjør underverker for en treningsøkt, og kan fort gjøre deg til årets venninne. 

Les også: Topp 10 Sports-BH

Best i test: Sports-bh  

 

Julegave til venninner

Julen er en kald høytid fylt med koselige stunder. Av den grunn kan koseklær eller loungewear til dame være en fin julegave til sin venninne. En slik gave kan på mange måter minne om, eller skape koselige minner sammen, hvor man kan spille brettspill eller ha en hyggelig kveld i høytiden. Her kan du sjekke ut loungewear kolleksjonen.  

Ta en titt her for tips om digge joggebukser

Grå joggedressGrå joggebukse

 

Ta en titt på denne artikkelen for flere julegave tips - Julegaven 2023

 

Gave til en venninne som er sporty

Sporty venninner kan være vanskelig å handle gave til, men det trenger ikke være veldig vanskelig. Noe enhver sporty person kan kjenne seg igjen i er at utstyret ikke alltid holder like lenge som man skulle ønske, og det må byttes ut en eller annen gang. Som en venninne kan det derfor være kjekt å ligge et skritt foran å gi treningsutstyr eller -tilbehør i gave. Famme har bra utvalg når det kommer til slikt tilbehør, og det kan være nettopp det venninnen din trenger. Et nytt sett med treningsstrikker kan være et eksempel på en bra gave, og treningsutstyr til å ha hjemme. Her kan du finne tips om øvelser, og skape din egen opplevelse hjemme.  

Les også: Beste treningsutstyret 2023, og Beste sokker til trening

 

Gave til gravid venninne

Noe som kan være litt ekstra kjipt er å ikke kunne gi hva som helst til sin gravide venninne. Det kan ofte være naturlig å gi babyklær eller interiørting i gave til denne venninnen, men det trenger ikke være slik. Famme har lansert en treningstights til gravidesom er komfortabel og myk. 

Les også: Tights for gravide

tights til gravideGravidtights
 

Gave til venninne som har alt

Om det er slik at du har en venninne som har absolutt alt, kan det være svært vanskelig å finne på noe å gi. Det som muligens er den beste gaven å gi da er et gavekort hvor venninnen selv kan kjøpe det hun vil ha. Et elektronisk gavekort gjør det også enklere, om du har litt hastverk med årets gavehandel. 

Les også: Gave til henne, om du ønsker gavetips til for eksempel mor, søster eller kjæreste. 

Tilbake til bloggen