venninnegave | gave til venninne | gave til henne

Gave til venninne - Finn de beste gavetipsene!

Er du usikker på hva du skal kjøpe i gave til venninnen din, enten om det er til bursdag, jubileum eller til jul? Uansett vil man gjerne at venninnen skal sette pris på gaven. Ta en titt på denne artikkelen, om du lurer på hvordan man kan finne den rette gaven.

 

En god venninne er noe man virkelig verdsetter i livet, og spesielle anledninger som bursdag og jul vil man gjerne bruke til å vise hvor mye de betyr for deg, i form av gaver. Uansett om du skulle gi en liten oppmerksomhet eller en større venninnegave, her introduserer vi noen gavetips til en venninne

 

Gave til venninne - under 200kr

Det kan være relativt vanskelig å finne en gave på budsjett dersom man har det. Det kan hende man har flere personer å kjøpe gave til og dermed ønsker en oversikt over billige gaver. Samtidig vil man gjerne at de skal oppleves som eksklusive, men til en rimelig pris. 

Fammes Seamless Crop Top er en bestselger, og faller i smak for enhver treningsglade sjel. Dette kan være en fin venninnegave dersom hun er glad i å trene eller liker å bruke komfortable crop tops. Slike crop tops passer fint sammen med tights med høyt liv eller joggebukser. 

sort seamless crop top til høy og lav intensitetstrening rosa seamless crop top med elastisk stoff blå seamless crop top egnet til ulike typer trening

 

Famme har en rekke andre artikler under budsjett som blant annet sokker til dame. Det er et produkt man egentlig aldri får nok av, og er noe som kan være kjipt å kjøpe selv. Det som også er fint med sokker er at de finnes i forskjellig lengde og stoff, alt etter hvilke preferanser man har. Det finnes tennissokker, ankelsokker, bambussokker, ullsokker og mange flere, etter ulik bruk, og anledning. 

hvite ankelsokker famme hvite tennissokker lange
Les også: Fordeler med bambussokker

 

En praktisk ting å gi til en venninne som er mye ute på farten, og ønsker å ha med seg minst mulig ting, er et håndleddbånd. Det gjør det enklere å ha med seg både nøkler, vekslepenger eller andre småting når man for eksempel er på en liten tur, eller på treningssenteret. Den har en glidelås slik at man trygt kan oppbevare for eksempel AirPods, når man ikke har de i øra. 

håndleddbånd med praktisk lomme til oppbevaring av nøklerhåndleddbånd med praktisk lomme til oppbevaring av nøkler

 

Gave til venninne - under 350 kr 

En god venninne varer ofte livet ut, og man vil gjerne vise at man setter pris på dem. Samtidig kan de fort bli kostbare, men det er også veldig lett å unne sine venninner en gode venninnegaver.  

Til å matche crop topen, kan en sports bh også være en fint å gi til en venninne. Om man er treningsvenninner kan denne ideen være ypperlig, eller om man vet at venninnen sin bruker mye trenings bh. En bh med god støtte gjør underverker for en treningsøkt, og kan fort gjøre deg til årets venninne. Les videre her om hvordan du finner den riktige sports-bhen

Les også: Topp 10 spørsmål om Sports-BH

Best i test: Sports-bh 

sports bh med god støtte som holder brystene på plass  seamless camo trenings bh med god passform

 

En annen venninnegave som egentlig ikke går ut på dato, og som vurderes som en praktisk og fin gave er et pannebånd. Mellomsesongene som vår og høst kan bringe med seg noen kalde dager, og det kan være lurt å ha et pannebånd liggende. Et pannebånd i svart eller hvitt kan enkelt matche forskjellige høst- og vårjakker, som gjør at det passer enda bedre inn i garderoben. Hvor fint er det da ikke om man har fått det av en venninne?

svart pannebånd egnet til løpinglett og sporty pannebånd i hvit, god kvalitet

Her kan du lese mer om Fammes pannebånd!

 

Julegave til venninner

Julen er en kald høytid fylt med koselige stunder. Av den grunn kan koseklær eller loungewear til dame være en fin julegave til sin venninne. En slik gave kan på mange måter minne om, eller skape koselige minner sammen, hvor man kan spille brettspill eller ha en hyggelig kveld i høytiden. Her kan du sjekke ut loungewear kolleksjonen.  

Ta en titt her for inspirasjon til valg av kosesett, og les videre her for tips om digge joggebukser

Vår Wanderlust Hoodie er en koselig hettegenser med pustende stoff som gjør den veldig fin til å bruke i både hverdag og når man er ute å reiser. Den er cropped, som gjør at den passer veldig fint med bukser og tights med høyt liv. Den har også en leggings som matcher, og blir et fint koseklær sett, som blir en den perfekte julegaven. 

 Les også: Beste ullundertøy til dame

ribbestrikket tights egnet som kosebukse  beige cropped hoodie med god komfort  grå loungewear hoodie med god passform

 

Ta en titt på denne artikkelen for flere julegave tips - Julegaven 2022

 

Gave til en venninne som er sporty

Sporty venninner kan være vanskelig å handle gave til, men det trenger ikke være veldig vanskelig. Noe enhver sporty person kan kjenne seg igjen i er at utstyret ikke alltid holder like lenge som man skulle ønske, og det må byttes ut en eller annen gang. Som en venninne kan det derfor være kjekt å ligge et skritt foran å gi treningsutstyr eller -tilbehør i gave. Famme har bra utvalg når det kommer til slikt tilbehør, og det kan være nettopp det venninnen din trenger. Et nytt sett med treningsstrikker kan være et eksempel på en bra gave, og treningsutstyr til å ha hjemme. Her kan du finne tips om øvelser, og skape din egen opplevelse hjemme.  

treningsstrikk som skaper motstand og aktiverer musklenetreningsstrikk som skaper motstand og aktiverer musklene

Les også: Beste treningsutstyret 2022, og Beste sokker til trening

 

Et forslag til en gave kan være en caps, som kan bidra med å holde håret bort fra ansiktet. Samtidig kan den være fin å ha med seg på fjelltur eller en gåtur slik at man ikke får sol i øynene. 

sort onesize caps med justerbar reimbehagelig og klassisk sort caps som beskytter mot sollys

 

Gave til gravid venninne

Noe som kan være litt ekstra kjipt er å ikke kunne gi hva som helst til sin gravide venninne. Det kan ofte være naturlig å gi babyklær eller interiørting i gave til denne venninnen, men det trenger ikke være slik. Famme har lansert en treningstights til gravidesom er komfortabel og myk. 

Les også: Tights for gravide

 

 

Gave til venninne som har alt

Om det er slik at du har en venninne som har absolutt alt, kan det være svært vanskelig å finne på noe å gi. Det som muligens er den beste gaven å gi da er et gavekort hvor venninnen selv kan kjøpe det hun vil ha. Et elektronisk gavekort gjør det også enklere, om du har litt hastverk med årets gavehandel. 

digitalt gavekort til dame venninne eller kjæreste

Les også: Gave til henne, om du ønsker gavetips til for eksempel mor, søster eller kjæreste. 

Tilbake til bloggen