Scrunch tights

Hva er Scrunch Tights?

Scrunch Tights er en tights med scrunch-effekt. Scrunchen separerer rumpeballene og gir rumpen en finere og mer flatterende form. Det gjøres ved hjelp av en spesiell sømteknikk som snurper sammen stoffet, og derfor bidrar til å skape en illusjon av en finere og større rumpe. Du vil definitivt føle deg fresh hele treningsøkten med Scrunch Tights. Så dersom du ser etter en tights som går inn i rumpa er dette artikkelen for deg!

Alle våre tightser med scrunch-effekt har innen kort tid blitt våre bestselgere. I tillegg er tightsene ikke gjennomsiktige og squatproof.

Les mer om alle våre tights i den ultimate tights guiden.

 

Hvilken tights skal jeg velge?

Å velge riktig tights kan virke umulig da det finnes så utrolig mange å velge mellom. Vi har derfor laget en oversikt over våre beste scrunch tights og deres unike egenskaper!

Klassisk scrunch tights

Denne tightsen er en av våre mest populære tights, og er en sikker favoritt blant våre kunder. Den er utrolig behagelig og fremhever feminine former. Scrunch-effekten vil gi deg en peach-bum-effekt som bidrar til at du vil føle deg fin og selvsikker under hele treningsøkten. Vi har brukt et nytt stoff som er mykt, tett og pustende. Det er et behagelig stoff som passer perfekt til både lav og høy intensitet.

Scrunch tights   Svart scrunch tights til dame

 

Scrunch tights med booty contour

Vår nye Peach Scrunch Tights ble umiddelbart en bestselger, og det er ikke uten grunn! Denne treningstighsen former rumpa og får den til å se veldig flatterende ut. Den kommer også både i nøytrale farger, i tillegg til spreke vårfarger. 

Blå scrunch tights med contour  Oransje tights som fremhever rumpa

Scrunch tights med stone wash

En annen nyutviklet favoritt hos kundene er Acid Scrunch tights. Denne tightsen er myk i stoffet og har en flatterende bakside. Den har en tilhørende treningsgenser slik at du kan være trendy i et treningssett

  

 

Scrunch tights med bredt liv

Som et alternativ til våre bestselgende scrunch tights, har vi utviklet modellen arise. Treningstightsen har en naturlig og fast passform som gjør at den sitter bedre rundt livet. Med en bred lining og v-skjæring bak vil du få den ultimate «rumpe effekten». Som med alle andre Famme tights er arise også squat proof og ikke gjennomsiktig.

Grå scrunch tights arise Svart scrunch tights arise

 

Seamless scrunch tights

Scrunch seamless leggings er en sømløs leggings som former rumpe-partiet. Den er høyere bak enn foran, noe som gir bedre hold og en finere passform. Leggingsen sitter godt rundt midjen, er utrolig elastisk og ikke gjennomsiktig. Det betyr at du fritt kan bevege deg uten å måtte tenke på at tightsen sklir ned mellom hver squat.

Blå seamless scrunch tights Rød seamless scrunch tights

 

Scrunchtights med camo mønster

Scrunch camo tights er en flott sømløs tights med scrunch bak som i tillegg har et stilig camomønster. Den har en god hold-in effekt og er både flatterende og komfortabel.

Svart scrunch camo leggings  Grønn scrunch camo leggings

 

Sculpting scrunch tights

Adapt scrunchie tights er en myk og fleksibel sømløs treningstights. Leggingsene fremhever de feminine kurvene ved sin V-form og scrunch effekt. Tightsen sitter stramt og former seg etter kroppen, samtidig som den holder alt på plass. 

Khaki adapt scrunchie leggings Svart adapt schrunchie leggings

 

Shorts med scrunch

Etter stor forespørsel tilbyr vi også nå Scrunch shorts, en kort treningsshorts med samme scrunch-teknologi som i de bestselgende tightsene våre. Perfekt for trening i varmere vær. Vi tilbyr også en shorts i seamless versjon. 

svart scrunch shorts Grå seamless scrunch shorts

 

Tights som går inn i rumpa

Mange ønsker tights som går inn i rumpa for å forme bakdelen på en flatterende måte. Mange av disse tightsene som blir brukt på denne måten er bare vanlige tightser med tynt stoff som kan dras langt opp for å fremheve baken. Fordelen med scrunch-tights er at den er formet slik at den naturlig fremhever rumpa og går inn bak slik at man slipper å gjøre dette. Det er ikke uten grunn at denne typen tights kalles rumpe tights!

3 fordeler med Scrunch tights

1. Fremhever formene dine!

Scrunch tightsen fremhever formene og vil gjøre at du føler deg bedre under treningsøkten. Scrunch-effekten løfter baken samtidig som den ikke er gjennomsiktig.

2. Myk og behagelig

Tightsen er myk og behagelig mot huden da materiale består av nylon og elastane. Stoffet egner seg godt til trening med både lav og høy intensitet.

3. Høy midje og god pusteevne

Famme Scrunch tights har høy midje uten at den føles for stram. Med særdeles god pusteevne er dette en sikker favoritt-tights.

 

Les også våre andre tights innlegg:

Tilbake til bloggen