Scrunch tights

Hva er Scrunch Tights?

Scrunch Tights er en type leggings som gir deg den ettertraktede scrunch-effekten. Scrunch er en innovativ sømteknikk som separerer rumpeballene og gir en finere og mer flatterende form på rumpen ved å snurpe sammen stoffet i sømmen bak. Dersom du ser etter en tights som gir deg den perfekte rumpekonturen, er dette artikkelen for deg!

Alle våre tightser med scrunch-effekt har innen kort tid blitt våre bestselgere. Vårt utvalg av scrunch tights kommer i størrelser fra XS-XL, og i mange ulike farger og materialer. Scrunch tights i svart er nok det som er mest populært, men for den mer vågale kan vi også tilby scrunch tights i rødt, blått, grønt, rosa, brunt eller til og med med spreke mønster.

Les mer om alle våre tights i den ultimate tights guiden.

Hvilken tights skal jeg velge?

Å velge riktig tights kan virke umulig da det finnes så utrolig mange å velge mellom. Vi har derfor laget en oversikt over våre beste scrunch tights og deres unike egenskaper!

Klassisk scrunch tights

Denne tightsen er en av våre mest populære tights, og er en sikker favoritt blant våre kunder. Den er utrolig behagelig og fremhever feminine former. Scrunch-effekten vil gi deg en peach-bum-effekt som bidrar til at du vil føle deg fin og selvsikker under hele treningsøkten. Leggingsen har et høyt liv og holder seg godt oppe under dine treningsøkter. Vi har brukt et nytt stoff som er mykt, lett og pustende. Det er et behagelig stoff som passer perfekt til både lav og høy intensitet. 

Scrunch tights med booty contour

Vår nye Peach Scrunch Tights ble umiddelbart en bestselger, og det er ikke uten grunn! Denne leggingsen former rumpa og får den til å se veldig flatterende ut. Peachy Scrunch kommer i størrelser fra XS-XL, og et stort utvalg av farger. Vår beste scrunch tights kommer selvsagt med en matchende sports-bh. 

Scrunch tights med mønster

En anne favoritt hos kundene er nyheten Tie Dye Scrunch tights. Denne tightsen er myk i stoffet og har en flatterende scrunch-søm og booty-contour. Leggingsen kommer i mange ulike farger, og har et spennende mønster som skaper kontrast.   

 

Scrunch tights med skjult scrunch

Som et alternativ til våre bestselgende scrunch tights, har vi utviklet modellen Rise. Treningstightsen har en naturlig passform med en mindre uttalt scrunh-effekt som gjør at den ser bra ut på alle kroppsfasonger. Dersom du ikke er fortrolig med scrunch tights enda, så er dette den perfekte modellen å prøve. Som med alle andre Famme tights er Rise også squat proof og ikke gjennomsiktig.

 

Lunge scrunch tights

Lunge leggings er en sømløs leggings som former rumpe-partiet. Den er høyere bak enn foran, noe som gir bedre hold og en finere passform. Leggingsen sitter godt rundt midjen, er utrolig elastisk og ikke gjennomsiktig. Det betyr at du fritt kan bevege deg uten å måtte tenke på at tightsen sklir ned mellom hver squat.

 

Scrunchtights med camo mønster

Scrunch camo tights er en flott sømløs tights med scrunch bak som i tillegg har et stilig camomønster. Camo har en såkalt skjult scrunch søm, hvor sømmen er mer diskret, uten å gå på bekostning av peach-bum effekten.  Den har en god hold-in effekt og er både flatterende og komfortabel. 

 

 

Shorts med scrunch

Etter stor forespørsel tilbyr vi også nå ulike Scrunch shorts. Vårt sortiment inkluderer både korte og lange treningsshorts med det populære scrunch-designet. Uansett om du foretrekker ensfargede eller mønstrede varianter, har vi et stort utvalg å velge mellom. Du kan også velge mellom seamless shorts for en sømløs passform eller klassiske shorts med scrunch-design. Utforsk vårt utvalg og finn din favorittstil.

 

Tights som går inn i rumpa

Mange ønsker tights som går inn i rumpa for å forme rumpa på en flatterende måte. Mange av disse tightsene som blir brukt på denne måten er bare vanlige tightser med tynt stoff som kan dras langt opp for å fremheve baken. Fordelen med scrunch-tights er at den er formet slik at den naturlig fremhever rumpa og går inn bak slik at man slipper å få unibut look. Det er ikke uten grunn at denne typen tights kalles rumpe tights!

4 fordeler med Scrunch tights

1. Fremhever formene dine!

Scrunch tightsen fremhever formene og vil gjøre at du føler deg bedre under treningsøkten. Scrunch-effekten løfter baken samtidig som den ikke er gjennomsiktig.

2. Myk og behagelig

Tightsen er myk og behagelig mot huden da materiale består av nylon og elastane. Stoffet egner seg godt til trening med både lav og høy intensitet.

3. Høy midje og god pusteevne

Famme Scrunch tights har høy midje uten at den føles for stram. Med særdeles god pusteevne er dette en sikker favoritt-tights.

4. Passer like bra på alle fasonger

Enten du bruker str XS eller XL, så vil våre scrunch-tights gi en flatterende passform. Våre scrunch-modeller kommer med god stretch og elastisk stoff for en fleksibel og behagelig passform.

 

Les også våre andre tights innlegg:

Tilbake til bloggen