Beste biker shorts til dame

Beste Biker Shorts 2023

Biker shorts er den perfekte løsningen når det blir for varmt med treningstights! Shortsen kjennetegnes av sin tettsittende passform som dekker lårene, slik at man unngår friksjon og vonde sår mellom bena. I tillegg er treningsshortsene squat proof slik at de ikke er gjennomsiktige under trening.

Sykkelbuksene er originalt laget til syklister for å motvirke friksjon på lår. Ved gjentatte pedaltrekk gnisser lårene sammen og kan resultere i utslett og forbrenninger. Dette er et velkjent problem som kan oppstå i mange ulike situasjoner og buksen har derfor blitt et essensielt plagg for en hver å ha i garderoben. Uansett om det er til trening, en gåtur eller for kos vil en biker shorts være et behagelig og trygt alternativ.  

Seamless biker shorts 

En av våre stor-favoritter er Fit Shorts, som er en seamless biker shorts. Tightsen er squatproof, høy i livet og har en super hold-in effekt! Den er lett og behagelig å ha på seg. Et problem som ofte oppstår ved bruk av shorts er at de glir opp, men denne sykkelbuksen har en strikk nederst i sømmen som gjør at den sitter godt på plass ved bruk. 

 

Elevate wave shorts har elevate-effekten som gjør at denne shortsen er seamless samtidig som den gir en shaping effect! Den er derfor behagelig å ha på, i tillegg til at den former rumpen på en fin måte. 

 

Scrunch biker shorts

Peachy Scrunchie shorts er en sømløs treningshorts med en V-form som fremhever de feminine formene. Shortsen har også et høyt liv og er fukttransporterende for maksimal komfort under treningsøkten. Biker shortsen finnes i mange flotte farger, slik at du kan velge å skille deg litt ut eller gå for de klassiske fargene.

Grå biker shortsGrønn biker shorts 

Les mer: Hva er scrunch?

 

Ribbed biker shorts

Ribbed biker shorts er en ribbed shorts i seamless med høyt liv og bred linning slik at den plasserer seg behagelig på kroppen. Denne treningsshortsen har også den flatterende V-formen som gir rumpen en fin form. Den stilfulle biker shortsen passer utmerket til all slags trening, enten du skal løpe, utføre yoga, styrketrening - eller bare for å slappe av hjemme. 

Svart ribbed biker shortsSvart shorts i ribbet stoff

Les mer: Beste treningsshorts

 

Antiskli biker shorts

Dersom du ønsker god hold og maksimal antiskli-effekt er Antislip Biker Shorts et utmerket alternativ! Denne sykkelbuksen er perfekt til blant annet løpeturer da den verken ruller opp eller sklir ned. Du kan derfor slippe å bekymre deg om å dra ned shortsen gjentatte ganger i løpet av treningsøkten!

Les mer: Shorts guide
Tilbake til bloggen