Black Friday 2022

Black Friday 2022

Black friday er rett rundt hjørnet og hos Famme finner du de beste tilbudene! I juletiden er det mye utgifter med lange ønskelister som skal utfylles, men å kjøpe gaver trenger ikke å være dyrt. Vi er tilbydere av både hverdagsklær og treningsklær til mor, søster, venninne og kollega - eller unn deg selv noe nytt! Enten om du vil finne noe til deg eller starte tidlig med julegavehandelen har vi plagg til alle kvinner til enhver anledning.  

Om du ønsker spesifikke gavetips har vi også en detaljert guide til hvordan finne den perfekte gaven, gave til henne eller gave til venninne.

 

Ullundertøy salg

Varme klær er essensielt å ha når dagene begynner å bli kalde, det er viktig med et lag ull. Det er flere som assosierer disse plaggene med svette og kløe, men det er ikke slik at det skal være sånn! Hos oss finner du billig ullundertøy i myk merinoull som verken klør eller ruller opp. Ullsettet består av en stilongs og ulltrøye, det perfekte tynne ullundertøyet til dame. For et komplett sett har vi også varme og behagelige ullsokker.

Svart ullgenser til dame med god isolasjon som transporterer fuktighet  Svart ulltights til dame som varmer og ikke klør  Svarte ullsokker til dame i merinoull som er varme, komfortable og funksjonelle
Les mer om vårt beste ullundertøy her!

 

Tights salg

Et par tights er alltid godt å ha enten om det er til trening, mosjonsturer eller til å ha på hjemme. I vårt brede utvalg av billig tights har vi blant annet scrunch tights, seamless og kompresjonstights som er veldig populært blant damer. Mer spesifikt tilbyr vi også tights perfekt til løpeturer, tights med lomme eller vintertights som egner seg godt til kalde dager

Blå tights til dame salg med høyt liv i seamless, squatproof og sklir ikke ned  Grønn tights til dame salg med scrunch effekt  Tie dye svart tights til dame salg med lomme til mobiltelefon
Her finner du en guide til våre beste tights! Om du ønsker å lære mer om våre ulike tightser kan du lese mer om scrunch tightsseamless og kompresjonstights. Videre kan du også lese om våre beste løpetightstights med lomme og vintertights.

 

Bukse salg

Hos oss finner du bukser i alle slag. Enten om du ønsker en yogabukse, slengbukse, joggebukse eller jeans har vi det! Bukser med split, velour bukse, mom jeans, wide leg jeans, flare jeans og skinny jeans er svært populært og ligger høyt på årets ønskeliste hos flere. Man kan aldri få nok av bukser og man ønsker gjerne en til alle anledninger!

Blå skinny jeans med super stretch salg til dame med høyt liv  Grå slengbukse med split til dame salg i mykt og pustende materiale  Blå jeans med split salg til dame med høyt liv og stretch
Les gjerne mer om de fineste buksene til høsten og sesongens fineste jeans! Videre er det også interessant å se på våre beste yogabukser

 

Genser salg

Når det kommer til overdeler har vi alt fra treningstopper, hettegensere, crewneck og høy halsede strikkegensere. Mange ønsker å starte nyåret med en boostet treningsmotivasjon, og da passer det perfekt med en ny, fin treningsgenser! Dersom man ikke er av typen som er like interessert i trening vil man alltids ha behov for gensere til hverdags.

Lilla genser til dame salg, treningsoverdel i lett, tynt og stretchy materiale  Blå crop top til dame på salg, sømløs for myk og komfortabel fit  Hvit strikkegenser til dame salg med høy hals, mykt og stilrent design
For mer inspirasjon til treningsoverdeler les gjerne på våre beste treningstopper, crop tops og longsleeve. For å få den fineste høstgarderoben har vi videre guides på beste hettegensere og turtlenecks!

 

De beste tilbudene

Nettbutikken bugner med gode salgsvarer! Og vi har en kolleksjon laget spesielt for dem. Ta en titt her for et komplett utvalg av våre salgsvarer. Videre er noen anbefalinger til våre aller beste tilbud for øyeblikket.

Vår t-skjorte med rund hals eller vår chille turtleneck er et perfekt sett for når du vil slappe av hjemme eller har hverdagslige ting du må ordne opp i.

    Blackweek tilbud - komfortabel rundhalset topp   

Ta en videre titt på resten av vårt chille sortiment!

Det er vanskelig å se for oss at du ønsker å komme deg ut av de komfortable klærne fra den sistnevnte kolleksjonen, så da er det enkelt og greit å bare slenge på seg noe varmt over om du må ut i kulden! 

Vår stretchy og teddy jakker vil holde deg varm og god mens du er ute å gjør ærender, kjenner du til noen som kunne trengt dette for høsten og vinteren? Og apropos komfort, vår allsidige sko vil gjøre det hele komplett. Den er egnet for hva enn du måtte møte på! 

black friday salg - god og varm jakke med stretch     

 

Rabattkode

Det som er spesielt gøy for våre kunder, er at dere kan ta i bruk rabattkoder oppå salgsvarene våre. Helt perfekt for den spennende black friday perioden som kommer. Bruk fammely5 for 5% på både salgsvarer og ordinære varer dersom den ikke har blitt benyttet tidligere.

Så det blir null problem for dere å få unna julegave, morsgave, anniversary eller hva enn anledning gave shoppingen måtte være til. For mer informasjon om hvordan dette fungerer, klikk her.

Black week

Hva er bedre enn Black Friday? Black week! Bli med og feire black friday 2021 med verdens beste black week hos Famme. Vi har det beste utvalget for black week hos Famme, og her finner du garantert noe du har ønsket deg til den beste prisen og det beste tilbudet. Enten du skal handle julegaver i forveien eller til en annen anledning, har vi har det største black friday salget og mye å velge mellom til utrolig gode priser. Norges beste black week tilbud 2021 finner du hos Famme i vår salgskolleksjon og outlet-kolleksjon

black friday salg sko til dame  
I salgskolleksjonen finner du verdens beste løpesko til dame til Black Friday tilbud. 

 

Cyber-monday

På mange måter markerer Cyber Monday seg som dagen at mange begynner å handle julegaver på nett. Etter vårt fantastiske black week tilbud kan du også få med deg de beste prisene for cyber Monday. Det kan sies at vi har vår egen cyber week her hos Famme, da de beste prisene og de beste tilbudene finner du enkelt og klart i vår outletkolleksjon og salgskolleksjon. Om du har lett lenge etter den perfekte julegaven til henne, eller til mamma, eller til ansatte, har vi det her og benytt deg av det beste Cyber Monday salget her hos Famme. 

scrunch tights cyber monday salg  Mørke blå scrunch tights til dame salg

 

Våre Scrunch Tights til det beste tilbudet og prisen sammenlignet med andre butikker i Norge. Scrunch tights er en av de mest populære tightsene og vil være en sikker vinner, enten du tenker på gave til kjæresten eller gave til søster. 
Cyber Monday-salget hos Famme har også den beste kosegenseren til denne høsten og vintersesongen, nemlig Wanderlust Hoodie som kan matches med behagelige leggings. 

 

kosegenser til dame cyber monday salg  Beige ribbed kosebukse salg til dame

 

Beste Black Friday tilbudet, bedre enn Zalando

Hos Famme finner du de beste black friday salgene og black week tilbud, med mye bedre priser enn Zalando, Norrøna, og andre butikker! Her får du det store utvalget, til en lavere pris. Sjekk ut salgskolleksjonen og outletkolleksjonen får det beste utvalget til den beste prisen. 

Vi har mange gode alternativer til Gymshark hos Famme, og vi har fri frakt og bedre priser. Dersom du leter etter Gymshark black week kan man heller slå seg til ro med at man får mye mer ut av pengene sine ved å ta del i Black Friday salget og black week tilbudene hos Famme på grunn av bedre priser og god kvalitet hos Famme, da vi blant annet har kjempegode tights til alle mulige stiler man ønsker seg. 

 

Black week hos Gymshark

Gymshark har black Friday og Black week de og, men du kan få tilsvarende varer hos Famme før Black week og Black Friday har en gang startet. Sjekk ut salgskolleksjonen og outletkolleksjonen vår for et utrolig bra black week tilbud og black friday tilbud. 

Tilbake til bloggen