Black Friday - beste tilbud

Black Friday - beste tilbud

Black friday er rett rundt hjørnet og hos Famme finner du de beste tilbudene! I juletiden er det mye utgifter med lange ønskelister som skal utfylles, men å kjøpe gaver trenger ikke å være dyrt. Vi er tilbydere av både hverdagsklær og treningsklær til mor, søster, venninne og kollega - eller unn deg selv noe nytt! Enten om du vil finne noe til deg eller starte tidlig med julegavehandelen har vi plagg til alle kvinner til enhver anledning.  

Om du ønsker spesifikke gavetips har vi også en detaljert guide til hvordan finne den perfekte gaven, gave til henne eller gave til venninne.

 

Long sleeve salg

Varme klær er essensielt å ha når dagene begynner å bli kalde, og mange bytter ut singleten på trening med en long-sleeve genser. Vi har et stort utvalg av langermede overdeler, og vår best-seller er Essentials Long Sleeve, som kommer i både friske og naturlige farger. Dersom du foretrekker en round-neck fremfor høy hals med glidelå, så kan vi anbefale long-sleeve genseren Ocean long Sleeve.

 

grå teningsgenserBlå treningsgenser

 

Tights salg

Et par tights er alltid godt å ha enten om det er til trening, mosjonsturer eller til å ha på hjemme. I vårt brede utvalg av billig tights har vi blant annet scrunch tights, seamless og kompresjonstights som er veldig populært blant damer. Mer spesifikt tilbyr vi også tights perfekt til løpeturer, tights med lomme eller vintertights som egner seg godt til kalde dager

Blå tights med lommerSvart tights med lommer
Her finner du en guide til våre beste tights! Om du ønsker å lære mer om våre ulike tightser kan du lese mer om scrunch tightsseamless og kompresjonstights. Videre kan du også lese om våre beste løpetights og tights med lomme.

 

Bukse salg

Hos oss finner du bukser i alle slag. Enten om du ønsker en yogabukse, joggebukse eller tights har vi det! Bukser med split og Yoga bukser er svært populært og ligger høyt på årets ønskeliste hos flere. Man kan aldri få nok av bukser og man ønsker gjerne en til alle anledninger!

 

Joggebukse til dameSvart Yoga bukse

 

Genser salg

Når det kommer til overdeler har vi alt fra treningstopper, hettegenserelongsleeve og croppede gensere. Mange ønsker å starte nyåret med en boostet treningsmotivasjon, og da passer det perfekt med en ny, fin treningsgenser! 

For å få den fineste høstgarderoben har vi videre guides på beste hettegensere!

 

De beste tilbudene

Nettbutikken bugner med gode salgsvarer! Og vi har en kolleksjon laget spesielt for dem. Ta en titt her for et komplett utvalg av våre salgsvarer. Videre er noen anbefalinger til våre aller beste tilbud for øyeblikket.

Vår t-skjorte med rund hals eller lange ermer, i teknisk materiale er perfekt for når du vil ha noe varmt og behagelig på tur eller trening. 

 

Hvit t-skjorte

 

 Rabattkode

Det som er spesielt gøy for våre kunder, er at dere kan ta i bruk rabattkoder oppå salgsvarene våre. Helt perfekt for den spennende black friday perioden som kommer. Bruk fammely5 for 5% på både salgsvarer og ordinære varer dersom den ikke har blitt benyttet tidligere.

Så det blir null problem for dere å få unna julegave, morsgave, anniversary eller hva enn anledning gave shoppingen måtte være til. For mer informasjon om hvordan dette fungerer, klikk her.

Black week

Hva er bedre enn Black Friday? Black week! Bli med og feire black friday 2021 med verdens beste black week hos Famme. Vi har det beste utvalget for black week hos Famme, og her finner du garantert noe du har ønsket deg til den beste prisen og det beste tilbudet. Enten du skal handle julegaver i forveien eller til en annen anledning, har vi har det største black friday salget og mye å velge mellom til utrolig gode priser. Norges beste black week tilbud 2023 finner du hos Famme i vår outlet-kolleksjon. 

Hvite joggesko til dameLøpesko på salg
I salgskolleksjonen finner du verdens beste løpesko til dame til Black Friday tilbud. 

 

Cyber-monday

På mange måter markerer Cyber Monday seg som dagen at mange begynner å handle julegaver på nett. Etter vårt fantastiske black week tilbud kan du også få med deg de beste prisene for cyber Monday. Det kan sies at vi har vår egen cyber week her hos Famme, da de beste prisene og de beste tilbudene finner du enkelt og klart i vår outletkolleksjon. Om du har lett lenge etter den perfekte julegaven til henne, eller til mamma, eller til ansatte, har vi det her og benytt deg av det beste Cyber Monday salget her hos Famme. 

Våre Scrunch Tights til det beste tilbudet og prisen sammenlignet med andre butikker i Norge. Scrunch tights er en av de mest populære tightsene og vil være en sikker vinner, enten du tenker på gave til kjæresten eller gave til søster. 
Cyber Monday-salget hos Famme har også den beste kosegenseren til denne høsten og vintersesongen, nemlig Fit Hoodie som kan matches med behagelige leggings. 

 

Beste Black Friday tilbudet, bedre enn Zalando

Hos Famme finner du de beste black friday salgene og black week tilbud, med mye bedre priser enn Zalando, Norrøna, og andre butikker! Her får du det store utvalget, til en lavere pris. Sjekk ut outletkolleksjonen for det beste utvalget til den beste prisen. 

Vi har mange gode alternativer til Gymshark hos Famme, og vi har fri frakt og bedre priser. Dersom du leter etter Gymshark black week kan man heller slå seg til ro med at man får mye mer ut av pengene sine ved å ta del i Black Friday salget og black week tilbudene hos Famme på grunn av bedre priser og god kvalitet hos Famme, da vi blant annet har kjempegode tights til alle mulige stiler man ønsker seg. 

 

Black week hos Gymshark

Gymshark har black Friday og Black week de og, men du kan få tilsvarende varer hos Famme før Black week og Black Friday har en gang startet. Sjekk ut outletkolleksjonen vår for et utrolig bra black week tilbud og black friday tilbud. 

Tilbake til bloggen