Beste seamless tights til dame

Beste seamless tights 2022

Seamless treningsklær er laget for maksimal komfort og bevegelsesevne. Ved at plaggene er sømløse sitter de behagelig på kroppen uten å stramme eller klemme ubehagelig til. Ved sin lette passform er en seamless tights best egnet til trening med lav til middels intensitet. Dersom man skal utføre trening i høy intensitet kan det på den annen side være smart å anvende eksempelvis en kompresjonstights da disse sitter strammere på kroppen.

Ønsker du å lese mer om hva seamless er, se her!

 

Seamless tights

Vår bestselgende seamless tights er Vortex tights. En Vortex leggings er gjerne litt tykkere i stoffet sammenlignet med andre tights. Ved hjelp av det sømløse stoffet gir tightsen en unik og behagelig passform. Dersom man ønsker en tykkere tights med mer fokus på kompresjon har vi også Vortex tights 2, som også er en sømløs treningstights. Tightsene finnes i flere ulike farger slik at enhver vil finne en favoritt! Blant utvalget finner du seamless tights i svart, grå, beige, blå, lilla, rød og grønn.

Lilla seamless tights til dame, vortex tights  Blå seamless tights med kompresjon og tykt stoff
 

 

Seamless scrunch tights

Blant våre tights er seamless scrunch leggings en stor favoritt. Tightsen sitter ikke bare behagelig på kroppen, men den er også utstyrt med en flatterende scrunch-effekt. Dette resulterer i en fin passform som løfter rumpa og motvirker uni-butt, noe flere verdsetter i en treningstights. 

Les mer om hva scrunch tights er her

Scrunch seamless leggings

Scrunch seamless leggings har et enkelt og stilrent design. Tightsen kombinerer scrunch med en V-form som maksimerer den flatterende scrunch-effekten. Leggingsen finnes i mange ulike farger - blå, svart, lilla, rosa, rød og grå. Her er det garantert å finne en favoritt!

Blå sømløs scrunch leggings  Blå seamless scrunch tights til dame

  

Scrunch camo leggings

Dersom du ønsker en tights i det populære kamoflasje-mønsteret er Scrunch camo leggings et godt alternativ. Tightsen har god kompresjon som gjør at den er mer anvendelig til all slags type trening - både til løping og styrketrening. Tightsen finnes i svart, grå og grønn

Grønn camo seamless tights med scrunch  Grønn sømløs scrunch leggings i camo-mønster

 

Seamless ribbed tights

Om man heller ønsker en mer nøytral tights uten scrunch-sømmen er ribbed seamless leggings et klassisk alternativ. Ribbed tights er svært behagelig å ha på samtidig som ribbestrikken gir en fin look. Leggingsen har et minimalistisk design og et unikt utseendet. Kombinasjonen av seamless og ribbed resulterer i en squatproof leggings med høyt liv og god hold-in.  

 

Ribbed seamless tights

Ribbed seamless tights har en bred linning og en V-form slik at leggingsen gir en fin passform uten en direkte scrunch-søm. Tightsen finner du i både svart, beige, grønn og blå. 

Svart ribbed seamless leggings  Svart sømløs ribbestrikket tights     

 

Rib leggings 

Rib leggings er laget av eksklusiv Nylon 6.6 som gjør treningstightsen enda bedre, hvor den puster bedre og er hurtigtørkende. Leggingsen legger seg flatterende på alle kroppsfasonger og holder seg godt vask etter vask. Tightsen finnes i grå, blå og svart.

Blå ribbed seamless tights med hold-in  Blå ribbestrikket seamless tights til dame

   

Seamless tights etter farger

Når man skal kjøpe en ny tights er det ikke bare de funksjonelle egenskapene som vektlegges, men farge er også viktig i avgjørelsen. Dersom du synes det er litt vanskelig å vite hvilken farge du burde gå for, les gjerne på guiden til hvordan finne riktig farge på treningstightsen!

 

Beige seamless tights 

Farger går av og på moten, men akkurat nå er fargen beige i vinden. En beige tights er elegant og stilren, og er lett å matche med ulike treningsoverdeler. Enkelte er derimot redd for at en lys farge på treningstightsen kan føre til at den blir gjennomsiktig, men slik trenger det ikke å være. Våre beige tightser er squatproof og fargen skal ikke gå i bekostning på kvaliteten!

Beige seamless tights til dame  Beige seamless tights med kontour rundt rumpa  Beige ribbed seamless tights

 

Rosa seamless tights 

For en mer fargerik variant så er en rosa seamless tights perfekt. Vi har blant annet favoritten Vortex Tights i rosa, eller Scrunch Seamless Tights. Et annet alternativ er Pastel Rib Tights! Vi har rosa tights i flere nyanser, så her er det bare å finne din favoritt

Rosa seamless tights til dame  Rosa tights til dame  Rosa ribbed seamless tights

 

Blå seamless tights 

Dersom blå er favorittfargen, så har vi en rekke fine seamless tightser! En av våre nyere lanseringer er Peach Scrunch Tights, som definerer og former rumpa og kommer i en rekke farger. Et annet alternativ er klassikeren Elevate Vortex Tights med ekstra kompresjon. Sist men ikke minst så har vi Fit Tights

Seamless tights blå  Blå seamless tights til dame  Blå seamless tights til dame

Tilbake til bloggen