Topp fem squat proof tights til dame

Topp fem squat proof tights

Hva er en squat proof tights?

Squat proof treningstights betyr at tightsen har en viss tykkelse på stoffet som gjør at den ikke blir gjennomsiktig ved ulike treningsøvelser. Dersom undertøy synes igjennom tightsen ved øvelser som knebøy og markløft er tightsen dessverre ikke squat proof. Dette kan være svært sjenerende på et treningssenter fullt av andre mennesker. 

Vårt sortiment består hovedsakelig av squat proof treningstights med unntak av enkelte limited edition farger i seamless materiale, hvor dette står opplyst i produkt-teksten. Her får du våre topp fem squat-proof tights. 

Seamless tights 

Vortex tights er en seamless legging med noe tjukkere stoff. Dette fører til en garanti ved å kunne bruke leggingsen til enhver anledning, spesielt under øvelser du der du frykter for at rumpen skal vises ekstra mye. Med en flott tekstur, som både er behagelig og komfortabel får du frem dine feminine kurver.  

Les mer om seamless tights. 

 

Squat proof leggings med mønster

Vår Tie Dye Scrunch Tights er perfekt for deg som liker en sprek treningstights med farger og mønster. Den kommer i en rekke farger som lilla, gul, rosa, blå og grønn. Treningstightsen er squat proof og high waist, og stoffet er tynt og stretchy.

 

Mønstrete scrunch leggingsBlå scrunch tights

 Les om våre beste tightser med mønster her!

High waist tights 

Softy Legging er en squat proof tights. Vi har alle vært ut forbi å kjøpe en tights som krøller seg nedover etter hver øvelse. Med denne leggingsen unngår du dette problemet og kan kjøre fult ut uten å tenke på å dra opp tightsen.

 Squat proof tightsSquat proof tights
Les mer treningstights med høyt liv. 

Lunge Seamless Leggings

Ingenting er vel bedre enn å kombinere seamless og scrunch i en og samme tights? Ikke bare sitter leggingsen godt mot kroppen, men den gir deg fantastiske former. Enten du liker overkropp eller underkropp øvelser så er dette den perfekte tightsen. 
  
Les mer beste tights til styrketreninghva er scrunch tights

Treningstights med lommer

Endurance Leggings passer utmerket til både løping og styrketrening. Tightsen har to praktiske lommer som passer de største mobiltelefonene inkludert iPhone Plus. Med høyt liv og bred linning har du ingenting å bekymre deg over. 
  
Svart pocket leggingsSvart tights med lommer
Les mer om kompresjonstights og tights med lommer

Ribbestrikket sømløs tights

Du trenger ikke å kjøpe en svart tights for at den skal være squat proof. Fargen har ofte lite å si, men materiale er viktig å vektlegge. Vår ribbestrikket seamless tights er for deg som er på utkikk etter lysere fargetoner. Med et flott materiale som sitter godt støpt mot kroppen, og passer enhver aktivitet. 
  

Hvordan vet du at tightsen er squat proof?

Velg riktig størrelse

Det kan være forvirrende å lese produktanmeldelser hvor enkelte hevder at tightsen er squat proof, mens andre sier seg helt uenig. Dette handler stort sett om kunder som har gått ned en størrelse når tightsen føles stretchy, og ønsker en viss grad kompresjon eller hold-in effekt. Tykkelsen på stoffet spiller selvfølgelig en rolle, men stoffets elastisitet kan i enkelte tilfeller være veldig stretchy og du kan raskt bli fristet til å gå ned en størrelse. Du bør derfor velge din vanlige størrelse dersom du ønsker å unngå en gjennomsiktig treningstights. Se vår størrelsesguide her!

 

Hvordan teste tightsen? 

Er du usikker på om treningstightsen er squat proof? Du kan enkelt finne ut av dette ved å utføre knebøy foran et speil eller bruke kamera funksjonen på telefonen. I flere tilfeller er det godt nok å bøye seg ned mot gulvet for å sjekke at tightsen ikke er gjennomsiktig. Finn din favoritt treningstights gjennom vår guide.  

Les mer om trening for nybegynnere. 

Intervalltrening for nybegynnere 

Treningsprogram for nybegynnere

Hiit trening for nybegynnere

Trening på kontoret og hjemme

Tilbake til bloggen