treningsklær med mønster til dame

Tights med mønster

Mønstrete treningsklær har virkelig tatt av de siste månedene. Ensfargede treningsplagg og nøytrale treningsbukser er alltid et trygt valg for enhver garderobe, og de gir en solid grunnmur å bygge på. Men hvis du leter etter iøynefallende statement-mønstre med grafiske trykk som gir treningsantrekket ditt en umiddelbar oppgradering og ekstra motivasjon på treningssenteret, har du kommet til rett sted.

Kombiner med minimalistiske topper for å sette en ekstra piff på treningstightsen. 

Tie Dye Leggings

Tie dye-mønsteret har virkelig tatt av i moteverdenen, og det gjelder også for treningstøy. I Famme's sortiment finner du 2 ulike modeller med Tie Dye mønster, og et stort utvalg av ulike farger. 

Vår bestselgende mønstrete tights er Scrunch tights - Tie Dye Scrunch Leggings. Dette er en sømløs tights som gir deg en flatterende scrunch-effekt som både løfter og former baken. Tightsen er laget av et tynt og elastisk stoff som er 100% squat proof, slik at du kan føle deg trygg under treningsøktene. Det brede midjebåndet sørger for at tightsene sitter godt på plass uten å skli ned, uansett hvilke aktiviteter du utfører.

Våre Tie Dye Leggings er en såkalt cut'n sew modell, og vår utgave kommer med praktiske med lommer som gir deg muligheten til å ha mobiltelefonen din lett tilgjengelig under treningen. Stoffet er silkemykt, elastisk og har fukttransporterende egenskaper. Dette gjør at plagget passer perfekt for en rekke ulike treningsformer.

Camo tights

Camo-tightsene har virkelig gjennomgått en renessanse i år, og vi er glade for å kunne tilby et bredt spekter av farger i dette populære mønsteret. Vår kolleksjon inkluderer tre ulike varianter av camouflasjemønsteret: Scrunch Camo, Camouflage og Vanlig Camo-tights. Hovedforskjellen ligger i stoffet og passformen.

Scrunch Camo-tightsen er designet med en scrunch-effekt som gir en flatterende form til baken. Camouflage-tightsen har en jevn overflate i stoffet som holder seg på plass uten å gli ned. Den vanlige Camo-tightsen er laget av et mykt stoff med hold-in effekt for ekstra komfort.

Uansett hvilken variant du velger, vil du kunne nyte både stil og komfort i våre camo-tights.

camo scrunch tights til dameglatt seamless camouflage tights

  

 

Marble tights

Marble er et fantastisk fint mønster som passer både til interiør og klær. Våres Marble Tights har et stoff som er mykt og glatt samtidig som det er fuktighets. transporterende. Tightsen er også squat proof.

svart og hvit seamless tights marble mønstersvart marble seamless tights til dame

 

 

Tilbake til bloggen