Tights med lomme - hold-in,  høyt liv, på lår eller rygg

Beste tights med lommer

Lurer du på hvor du kan få tak i treningstights med lommer? Hos Famme har vi et godt utvalg av tights med lommer i mange forskjellige stiler. Vi vet alle hvor irriterende det er å løpe med telefonen i hånden fordi du ikke har noen plass å legge den. Mange av oss ender gjerne opp med å legge den i sports-BHen, her blir telefonen gjennomvåt av svette. Løsningen på dette problemet er å kjøpe seg en tights med lommer! 

Under finner du noen av våre favoritt tights med lommerTa en titt på Famme sin nettside for enda flere tights med lommer. Vi er sikre på at du finner en som faller i smak! 

Løpetights med lomme til mobil

Tights med lommer på låretTights med lomme på lår

Techna Tights er en enkel og stilig tights med to store og praktiske lommer som passer alle mobiltelefoner. Denne tightsen er et must i en hver garderobe. Tightsen har lommer på begge sider som gjør det enkelt å få med seg de viktigste tingene på trening. Stoffet transporterer fuktighet og ser fint ut på alle størrelser og kroppstyper. Kommer også i fargene mørkeblå, lyseblå, lilla og mørkegrå. 

Kompresjonstights med lomme til mobil

Kompresjonstights med lomme bak, hold-in, høyt livKompresjonstights med lomme
Ønsker du en kompresjonstights med høyt liv og en lomme til å legge fra seg mobiltelefonen er Ella kompresjonstights perfekt for deg. Denne tightsen har god hold-in effekt og sklir ikke ned under trening. Dette gjør at den egner seg godt til løping, CrossFit og styrketrening. Den har en lomme på innsiden av linningen som passer til en mobiltelefon, kort, nøkler og AirPods. 

Lomme på ryggen

En annen tights med lomme til mobil og som er utrolig praktisk er Shine Tights:

svart tights med lomme til mobilTreningstime med lomme på baksiden
Det som gjør denne tightsen til en favoritt er at den har en praktisk og stor lomme bak som gir god plass til mobil. Slik kan man virkelig "shine" på trening uten å tenke over å låse fra seg mobilen eller legge den fra seg ugunstige steder mens man er på tredemølla. Dette anses som en god tights som kan bruke til alle slags typer trening, men spesielt er det en god løpetights med lomme. 

Treningstights med lomme

Tights med lomme på låret, høyt livLomme på tights

Rib Panel Tights er perfekt for enhver treningsform, alt fra lav til høy intensitet. Tightsen er ikke gjennomsiktig. Dette gjør den perfekt til løping, treningsstudio, yoga, CrossFit eller bare en tur til matbutikken. Du bestemmer! Om du leter etter en allsidig tights med lommer er denne tightsen perfekt for deg. Tightsens design er med på å forme og fremheve de feminine kurvene, samtidig som den har høyt liv, lommer og en bred linning som gir god hold-in effekt. Man kan ikke gjøre noe annet enn å elske den! Kommer også i fargene svart og rød. 

En annen god treningstights med lommer er vår Tie Dye Leggings:

Tie dye leggings med lomme Tie dye leggings med lomme
Dette er en utrolig praktisk og kul treningstights med lommer. Hvis man vil skaffe seg en tights med lomme til mobil men som samtidig har et stilfullt og lekkert design, er Tie Dye Leggings tightsen du har lett etter.  Dette er et mønster alle vil kle og man kan matche det med utrolig mye. Stoffet transporterer fukt effektivt samtidig som det er silkemykt og svært elastisk. Om du trenger en god treningstights på lommer på låret så er dette den kuleste man kan skaffe seg. 

Treningstights med to lommer 

En annen supergod treningstights med lomme er vår Suave Tights:
treningstights med lommeTreningstights med lomme på siden
Denne kjempemyke og deilige treningstightsen kommer med to lommer til mobiltelefon. Den har høyt liv, gir god bevegelighet og egner seg utmerket til styrketrening, yoga eller løping. Med andre ord, dette er en av de mest allsidige tights med lomme man kan skaffe seg denne sesongen!

Treningstights til stor mobil 

Nyere teknologi betyr umiddelbart at en trenger en tights med større lommer. Force leggings har to praktiske lommer på siden, hvor du enten kan putte telefonen, air pods eller andre essensielle gjenstander. I tillegg har treningstightsen en fin mesh detalj nedover leggen. 

Tights med to praktiske lommerTreningstights med to lommer

Bukse med lomme på siden

Om du ønsker deg en treningsbukse med lomme på siden kan vi anbefale vår Active Pants: 

Svart bukse med lomme på sidenFritidsbukse til dame med lomme

Dette er kanskje den mest praktiske og allsidige fritidsbuksen man kan skaffe seg. Den er luftig, lett og gir god bevegelighet. I tillegg er den to store praktiske lommer som gir god plass. Buksen har høyt liv og er svært elastisk. Denne buksen med lomme på siden er designet for å gi den beste komforten til aktive damer på tur. 

Tilbake til bloggen