Tights med høyt liv til dame

Beste treningstights med høyt liv

Beste tights med høyt liv

High waist treningstights er et av it-plaggene som har kommet for å bli. Den høye midjen fremhever de feminine kurvene og gir en ekstra hold-in effekt ved styrketrening, yoga eller løpingTightsene kan styles med alt fra t-skjorter, croppede overdeler og sports bh-er, og er derfor like perfekt til en hektisk hverdag som til en treningsøkt. I denne guiden har vi samlet noen av våre favoritter.

 

#1 Kompresjonstights 

Vortex tightsene ble raskt en av bestselgerne til Famme, og det med god grunn. Treningstightsen er seamless som vil si at den er har en utrolig god pusteevne, fleksibilitet og holdbarhet. Les gjerne mer om hva sømløse treningsklær er her. I nyere tid har vi forbedret den første versjonen av Vortex tightsen med et høyere nivå av Elastan som gir mer kompresjon under treningsøkten. Den nyere versjonen har i tillegg fått ekstra kompresjon ved midjen da vi har lagt til ekstra stretch og en ribbet tekstur. I Vortex serien finner du også vår Elevate tights som former og forbedre de feminine kurvene gjennom strategisk design. Tightsen er ikke gjennomsiktig under trening og squat proof.

 

#2 Tights med peach-bum effekt

Scrunch tights ble etter stor etterspørsel fra kundene våre en del av sortimentet. Treningstightsen har en søm på rumpa som gir en Peach-bum effekt som både løfter, former og fremhever de feminine kurvene. Tightsen sklir ikke ned under trening og er i tillegg squat proof, som vil si at du ikke trenger å bekymre deg for at undertøyet skal synes igjennom. Våre scrunch tights finnes også i en seamless versjon med en ribbet struktur i midjen som har blitt svært populær.

Hvis du foretrekker en mer subtil scrunch-effekt, men ønsker samtidig den flatterende fasongen som scrunch-plaggene gir, har vi flere alternativer tilgjengelige. Våre nye Rush- og Rise-leggings tilbyr det beste fra begge verdener. Den delikate scrunch-effekten løfter og former baken, samtidig som den gir et elegant og enkelt utseende.

 

#3 Hold-in tights 

Essential tights er en stilsikker klassiker som aldri går av moten. Tightsen har et elastisk stoff med høy tetthet som gir god kompresjon, og sikrer at den ikke er gjennomsiktig under en treningsøkt. Denne tightsen passer perfekt til vår Essential t-shirt i enten svart eller hvit.

 

#4 Løpetights

Techna tights er en seamless tights som myk og behagelig med to praktiske lommer som gjør at den passer perfekt for løpeturer. Modellen er oppdatert etter kundenes tilbakemeldinger med et høyere liv og større lommer som gjør at selv de største mobiltelefonene nå passer. Sømmene er gjennomtenkte og designet for funksjon og syns skyld.

 

#5 Myk high waist tights 

Den siste tiden har treningstightser i myke stoff blitt utrolig populært, og det enkle men stilfulle designet på tightsene viser nettopp hvorfor. Vår Softy tights er en treningstights laget i en kombinasjon av  superfin Nylon 66 og Lycra Elastane  stoff, noe som gjør tightsen  suveren i sin klasse. Denne tightsen er pen å se på, myk mot huden med en matt overflate, den er squat-proof, og den har elastiske egenskaper og effektiv fukttransport. Softy tights kommer også uten en frontsøm. Denne tightsen er perfekt å kombinere med vår Softy crop top.

 

#6 Fargerike high waist tights

Tights med farger har blitt veldig populært den siste tiden, og er virkelig et statement plagg. Den kan styles enten med en sort eller hvit topp, eller som et sett dersom man ønsker å skille seg ekstra ut på gymmen. Famme har fått inn en rekke fargerike tightser, deriblant bestselgeren Peachy Scrunch Tights. Et annet alternativ er vår Motion Tights, som kommer i hele 10 ulike farger! Vår klassiske bestselger Vortex Tights har også blitt lansert i en rekke farger, blant annet gul, rosa, orange og lilla!

 

#7 Mønstret high waist tights
Tights med mønster er en klassiker, og det dukker stadig opp nye trender i treningsmoten. Famme har en rekke high waist treningstightser med mønster, blant annet vår nye Tie Dye Scrunch Tights! Den ble utsolgt på rekordtid og kommer i en rekke spreke farger. Et annet alternativ er vår Fleek Tights som har et mer diskret mønster. Denne tightsen kommer i både rød, sort og blå. En annen slager er Camo Tights, som kommer i grå, lys lilla, mørk lilla og rød.

Tilbake til bloggen