Beste treningstights med høyt liv

Beste treningstights med høyt liv

Beste tights med høyt liv

Treningstights med høyt liv er et av it-plaggene som har kommet for å bli. Den høye midjen fremhever de feminine kurvene og gir en ekstra hold-in effekt ved styrketrening, yoga eller løping. Tightsene kan styles med alt fra t-skjorter, croppede overdeler og sports bh-er, og er derfor like perfekt til en hektisk hverdag som til en treningsøkt. I denne guiden har vi samlet noen av våre favoritter.

 

#1 Vortex tighs 2

Vortex tightsene ble raskt en av bestselgerne til Famme, og det med god grunn. Treningstightsen er seamless som vil si at den er har en utrolig god pusteevne, fleksibilitet og holdbarhet. Les gjerne mer om hva sømløse treningsklær er her. I nyere tid har vi forbedret den første versjonen av Vortex tightsen med et høyere nivå av Elastan som gir mer kompresjon under treningsøkten. Den nyere versjonen har i tillegg fått ekstra kompresjon ved midjen da vi har lagt til ekstra stretch og en ribbet tekstur. I Vortex serien finner du også vår Elevate tights som former og forbedre de feminine kurvene gjennom strategisk design.

 

#2 Scrunch tights

Scrunch tights ble etter stor etterspørsel fra kundene våre en del av sortimentet. Treningstightsen har en søm på rumpa som gir en Peach-bum effekt som både løfter, former og fremhever de feminine kurvene. Tightsen sklir ikke ned under trening og er i tillegg squat proof, som vil si at du ikke trenger å bekymre deg for at undertøyet skal synes igjennom. Våre scrunch tights finnes også i en seamless versjon med en ribbet struktur i midjen som har blitt svært populær.

 

#3 Essential tights

Essential tights er en stilsikker klassiker som aldri går av moten. Tightsen har et elastisk stoff med høy tetthet som gir god kompresjon, og sikrer at den ikke er gjennomsiktig under en treningsøkt. Denne tightsen passer perfekt til vår Essential t-shirt i enten svart eller hvit.

 

#4 Techna tights

Techna tights er en seamless tights som myk og behagelig med to praktiske lommer som gjør at den passer perfekt for løpeturer. Modellen er oppdatert etter kundenes tilbakemeldinger med et høyere liv og større lommer som gjør at selv de største mobiltelefonene nå passer. Sømmene er gjennomtenkte og designet for funksjon og syns skyld.

 

 

#5 Ribbed seamless tights

Den siste tiden har treningstightser i ribbestrikket stoff blitt utrolig populært, og det enkle men stilfulle designet på tightsene viser nettopp hvorfor. Vår Ribbed Seamless tights er en sømløs treningstights laget i et ribbestrikket stoff som er svært komfortabelt. Stoffet har en 4-veis stretch som vil si at tightsen former seg naturlig etter kroppsfasongen og er fleksibel. Ribbed detaljene og signatur V-shapen på baksiden er med på å forme og gi et naturlig løft på rumpa. Denne tightsen er perfekt å kombinere med vår Ribbed Seamless crop top.