beste tights til styrketrening

Beste tights til styrketrening

Hvilken treningstights skal man velge til styrketrening? 

Å velge riktig tights til riktig formål kan være vanskelig. Hvilke egenskaper burde man vektlegge? Er den gjennomsiktig? Puster den? 
Når man trener styrke er det viktig med en tights som har godt hold og som samtidig bidrar til optimal ytelse under økten. En tights som er veldig tynn og gjennomsiktig er som regel ikke den beste tightsen å velge før en styrkeøkt. Alle våre tights er laget og tilrettelagt for spesielt styrketrening og har derfor høyt liv og er ikke gjennomsiktige. High waisted tights er meget bra for all slags trening da det sikrer at tightsen holder seg på plass og du trenger ikke være bekymret for at den sklir ned underveis. 

Det er uendelig med alternativer man kan velge mellom når det gjelder tights til styrketrening. En utfordring mange møter på er hvilken tights skal de IKKE velge. Tights som sitter løst er ikke best egnet for en styrkeøkt da det kan føre til irritasjon og en ytterliggere belastning. Tights med mange detaljer, som lommer, kan du også forsøke å styre unna med god samvittighet. De er bedre egnet for løping eller turgåing.

Dersom man ikke føler det er komfortabelt eller for varmt med treningstights kan man fint gå for en treningsshorts. Mange shortser har samme egenskaper som tights, men er kortere i lengden. Det kan også være et godt alternativ på varme dager. 

Vi har satt sammen en liste over de tightsene vi mener du trenger til styrketreningen! 

Scrunch tights

En scrunch tights er meget velegnet for styrketrening, da den er squat-proof og høy i livet. Scrunch-effekten gir baken et ekstra løft, noe som gjør at du vil føle deg fresh og bra. Tightsen gir godt hold og egner seg bra til styrkeøvelser hjemme og på treningssenteret. Vi har et stort utvalg av ulike scrunch tights som kan brukes til styrketrening. En av våre bestselgere er Peachy Scrunch, og denne tightsen kommer i mange fine farger, og med matchende Sports-Bh

 

Tights til styrketreningPeachy Scrunch Tights

 

Les mer om scrunch tights. 

Blant vårt store utvalg av scrunch tights finner du også nyheten Rise leggings. Denne kommer i et utvalg av mørke farger, blant annet brun, mørkegrønn og svart

 

Seamless tights

Seamless tights er en tights uten sømmer som sørger for både komfort og stil. Denne seamless tightsen er i likhet med scrunch tightsen squat-proof og har høy midje. Den gir også en fin hold-in effekt. Tightsen kommer i flere farger og en matchende sports-bh

Blå SportstoppSvart Sports BH

Les mer om seamless tights. 

 

Shaping tights

Elevate Vortex er en tights som løfter baken fordi den er laget av en kombinasjon av seamless teknologi og strategisk design. Dette er den første seamless tightsen som virkelig får frem feminine former og gir en shaping-effekt. Midjebåndet gjør at tightsen opprettholder et godt hold under hele styrkeøkten. 

 

Shorts

Denne seamless shortsen gir et sofistikert utseende og fremhever former og får det til å føle deg bra på trening. Shortsen er designet for å hverken skli ned eller skli opp under fysisk aktivitet. Den er utviklet slik at du både skal føle deg komfortabel og smidig. Denne shortsen er et godt alternativ til tights. 

Les mer om treningsshorts 
Svart BikershortsSvart bikershorts
Les mer om:
Tilbake til bloggen