gravid tights - fordelene med tights under svangerskap

Tights til gravide!

tights for gravide! 🤰🏽

Trening og fysisk aktivitet som gravid er både bra og lurt. Det er lurt å trene med middels høy intensitet, og ikke utsette kroppen for alt for store påkjenninger. Det er derimot viktig og ikke utsette kroppen for unormale mengder stress gjennom trening. En rolig løpetur er en veldig god aktivitet for gravide for å bevare fysikken og føle seg bra. Dersom du i utgangspunktet ikke har trent mye skal du være forsiktig, men fysisk aktivitet i moderat intensitet er bare bra! I en artikkel i NHI skriver journalist Merethe Kvam blant annet at trening som gravid bidrar til en mindre komplisert fødsel og bedre selvfølelse. 

Å trene som gravid kan by på mange utfordringer, spesielt når det gjelder treningsstøy. Det gamle treningstøyet passer ikke lenger, og du ser deg nødt til å kjøpe nytt. Hva skal du kjøpe og hvor får du tak i treningstøy egnet for gravide? Enten du skal trene eller bare trenger noe behagelig å ha på deg, er en deilig tights et godt alternativ.  

I Famme har vi et stort ønske om å produsere tights som kan brukes av alle målgrupper. Flere av våre kunder har vist oss at våre tightser kan brukes under svangerskapet. Basert på anmeldelser og tilbakemeldinger fra våre flotte kunder har vi laget en liste over tights som du kan bruke under svangerskapet!

 

Shiva tights

Denne seamless tightsen er høyt verdsatt av mange av våre gravide kunder. Den er super komfortabel og strammer ikke for mye rundt magen. Den er høy i livet, men fortsatt elastisk nok til at den ikke irriterer eller presser på magen. Med Shiva tightsen kan du ta utgangspunkt i din vanlige størrelse, eventuelt gå en størrelse opp. Tightsen kommer i mange fine farger, og du vil absolutt se fresh ut i denne!

shiva tights famme

Rib tights

Denne tightsen har lenge vært en favoritt blant alle våre kunder, og spesielt gravide kvinner med voksende mage. Den er ekstremt elastisk, så dette er tights du kan bruke gjennom hele svangerskapet. En av våre kunder har brukt denne tightsen i uke 32 og sier at tightsen hverken strammer på magen, sklir ned eller er gjennomsiktig. Dette er absolutt en tights du kan bruke både under og etter svangerskapet.

 

rib tights famme

 

Ønsker du flere tips eller anbefalinger? Sjekk ut vår produktutviklingsside på Facebook! Der kan du få tips og råd fra andre gravide kunder og dele meninger om våre produkter 🥰