gravid tights - fordelene med tights under svangerskap

Treningstights til gravide - Tips for å finne riktig treningsklær

Trening og fysisk aktivitet som gravid er både bra og lurt. Det er lurt å trene med middels høy intensitet, og ikke utsette kroppen for alt for store påkjenninger. Det er derimot viktig og ikke utsette kroppen for unormale mengder stress gjennom trening. Her har vi samlet treningsøvelser du kan utføre under graviditeten. En rolig løpetur er en veldig god aktivitet for gravide for å bevare fysikken og føle seg bra. Dersom du i utgangspunktet ikke har trent mye skal du være forsiktig, men fysisk aktivitet i moderat intensitet er bare bra! I en artikkel i NHI skriver journalist Merethe Kvam blant annet at trening som gravid bidrar til en mindre komplisert fødsel og bedre selvfølelse. 

Å trene som gravid kan by på mange utfordringer, spesielt når det gjelder treningstøy. Det gamle treningstøyet passer ikke lenger, og du ser deg nødt til å kjøpe nytt. Hva skal du kjøpe og hvor får du tak i treningstøy egnet for gravide? Enten du skal trene eller bare trenger noe behagelig å ha på deg, er en deilig tights et godt alternativ.  

I Famme har vi et stort ønske om å produsere tights som kan brukes av alle målgrupper. Flere av våre kunder har vist oss at våre tightser kan brukes under svangerskapet. Basert på anmeldelser og tilbakemeldinger fra våre flotte kunder har vi laget en liste over tights som du kan bruke under svangerskapet!

1. Velg en tights som er tøyelig i livet

Ribbed gravid treningstights

Famme har designet flere tights spesielt for gravide, slik at de er tilpasset en større mage. Denne tightsen er i et ribbed materiale og har ekstra stretch, samt et tynnere midje bånd som ligger øverst på magen. Dette gjør at tightsen ikke sklir ned under trening. Gravidtightsen er også squat proof, sjekk den ut her!

 

Flex Maternity Leggings

En annen god gravid tights fra Famme er denne kommer i en nydelig blåfarge, samt klassisk svart. Vår graviditets treningstights er designet for å gi både komfort og støtte gjennom hele graviditeten. Med et elastisk og pustende materiale tilpasser den seg din voksende mage og gir deg full bevegelsesfrihet under trening. Det myke midjebåndet sikrer en perfekt passform, mens den flatterende designen gjør at du føler deg stilig og selvsikker mens du holder deg aktiv under svangerskapet.

 

 

Tights som passer utmerket til gravid mage 

Denne tightsen har lenge vært en favoritt blant alle våre kunder, og spesielt gravide kvinner med voksende mage. Den er ekstremt elastisk, så dette er tights du kan bruke gjennom hele svangerskapet. Softy tightsen sitter tett inntil kroppen, hverken strammer på magen, sklir ned eller er gjennomsiktig. Dette er absolutt en tights du kan bruke både under og etter et svangerskap.
Denne seamless tightsen er høyt verdsatt av mange av våre gravide kunder. Den er super komfortabel og strammer ikke for mye rundt magen. Den er høy i livet, men fortsatt elastisk nok til at den ikke irriterer eller presser på magen. I forhold til andre seamless treningstights har Fleek bedre stretch og hold. 

Ønsker du flere tips eller anbefalinger? Sjekk ut vår produktutviklingsside på Facebook! Der kan du få tips og råd fra andre gravide kunder og dele meninger om våre produkter! 

2. Velg behagelige overdeler

Treningstights er ikke det eneste nye plagget du trenger i garderoben som gravid. Under svangerskapet vil også brystene øke betraktelig, derfor er det lurt å være forberedt å gjøre seg klar på behovet for en digg og deilig sports-bh. Hos oss finner du et utvalg fra lav, medium og høy support. Alt etter hvilket behov du har, eller hva du foretrekker.

Trenings-bh med lav support er stor i størrelsen så brystene dine vil ha romslig plass til å kunne vokse. Sports-bh med middel support er lang og komfortabel å gå med under ethvert plagg, og er en cropped top. Er du på utkikk etter en bh som virkelig holder brystene dine på plass kan vi anbefale bh med høy support som har mye hold. 

Noe annet som også er viktig å tenke på er å ha trenings overdeler som er romslige og flatterende. Gravid treningsklær krever en del funksjoner. En god t-skjorte med stretch eller en treningsgenser som ikke er irriterende er et must. Våre storfavoritter en en løs sittende t-skjorte og en løs sittende crop top som viser frem baby magen. Kanskje du heller foretrekker en treningsgenser, denne er både romslig og baksiden gir deg mer ventilasjon for de varme dagene. 

 

3. Invester i gode joggesko

Under graviditeten kan føttene hovne opp, som et resultat av økning i blod og væsker som kroppen produserer. Dette kan resultere i at føttene blir fortere slitne. Derfor er det lurt å velge noen joggesko som har god demping og støtte! Famme sine Endorphin RX1 sko har veldig god demping, men er samtidig romslige slik at det er plass til en litt bredere fot. 

Tilbake til bloggen