Digitalt og elektronisk gavekort på nett

Gavekort på nett

Det kan være vanskelig å finne ut av hva man skal kjøpe eller gi i gave til andre. Det er mange som sliter med kreativiteten eller kanskje glemmer hva mottakeren tidligere har sagt at man trenger eller vil ha. Om du synes dette er vanskelig kan du lese vår guide om hvordan finne den perfekte gaven.

 

Digitalt og elektronisk gavekort

En sikker vinner på gavefronten, er gavekort. Det som er så fantastisk med en slik gave er at man kan gi det i alle anledninger som julegave, bursdagsgave, innflytningsgave og andre store og små begivenheter. Grunnen til det er fordi man kan bestemme selv hvor stor verdien på gavekortet skal være, og derav bestemmes størrelsen på gaven uansett. Mottakeren vil som regel bli fornøyd fordi de kan da bruke pengene på hva de vil, innenfor butikkens rammer. 

Våre digitale gavekort kan ha en verdi fra 50-1000 kr, og variasjonen i verdi er stor, og er derfor ypperlig å gi i gave uansett anledning. Det elektroniske gavekortet vårt, blir levert via e-post og man får instruksjoner om hvordan man kan innløse gavekortet i kassen. Det følger ingen ekstra prosesserings-kostnader, og oppleves nøyaktig som det er. 

 

Liten gave til venninne

Om det er slik at du ønsker å gi venninnen din en liten gave fordi hun har opplevd en milepæl i livet, har bursdag eller bare vise at man setter pris på henne, kan et gavekort være kjekt å gi. Man kan for eksempel gi gavekortet sammen med en blomst for affeksjon, og da blir verdien enda litt større. Et digitalt gavekort er uansett en bra ting å gi i gave til en venninne som har alt. Noen ganger kan det være enklere å la mottakeren få bestemme selv hva hun vil kjøpe, og heller gi en verdi hun kan bruke. Dersom du trenger gaveideer til venninne, kan du lese her

gavetips til henne

Forslag til gave til ansatte

Lyst til å gi dine ansatte en liten oppmerksomhet? Kjøp et gavekort! Som det har blitt nevnt tidligere, er et elektronisk gavekort også et supert gavetips til en kollega eller ansatte. De gjør kanskje arbeidsdagen din bedre, eller om dere samarbeider bra, kan et gavekort være en fantastisk gave å gi, for summen trenger ikke være høy. Her er det absolutt tanken som teller. Samtidig kan det være kjekt å gi gavekort i julegave til ansatte av samme årsak, for å gi en liten oppmerksomhet og takknemlighet over samarbeidet. 

 

Hjemmelaget gavekort

Det er heller ikke slik at man MÅ kjøpe et gavekort. Det kan hende man ikke rekker å kjøpe det, eller at man heller har lyst til å lage det. Eksempelvis kan ønsker man å lage et fint kort som man kan skrive verdikoden i, eller kun skrive summen som man ønsker å gi til mottakeren. Et hjemmelaget gavekort har man gjerne brukt mer tid på, og settes dermed mer pris på enn et utskriv fra en mail. Det er likevel mulig å gjøre alt dette er, og om man har bestilt et gavekort til henne, kan man kun skrive ned koden til gavekortet, inni et kort eller en eske, slik at den får en finere innpakning enn tidligere. Dette kan være fint å gi i for eksempel morsdagsgave eller valentinsgave, og gavekortet får et koseligere preg. 

 Les også: Gave til henne

 gave til henne

Gavekort i kalendergave

Pleier du årlig å handle inn en pakkekalender til kjæresten, mor, søster eller venninne? Dersom du av og til synes det er vanskelig å komme med ideer til hva man kan ha som kalendergave, kan gavekort fungere vel så bra. En verdi på 50-200 kr er en fin kalendergave, og kanskje noe som kan føre til en bedre gave senere, fordi hun fikk kjøpe den tightsen eller genseren hun ville ha. 

For andre tips kan du også sjekke ut vårt Black Friday tilbud, våre salgsvarer og vårt outlet, for inspirasjon til gaver for en rimeligere pris.  

    Tilbake til bloggen