Sort sports bh med god støtte til dame

Guide: Hvordan velge riktig sports- BH

Sports BH er viktigere enn du tror! Skaff de treningsklærne som passer til dine behov og da kommer du til å ha den beste tiden når du trener! Her finner du de beste tipsene og svar på det du måtte lure på, så les videre! 

Det er lett i vår tid å glemme om hvor viktig det er å bruke BH. Vi er så vant med å "bo i loungewear" at komfort er det eneste som betyr noe for oss - og dette er veldig forståelig når denne globale pandemien pågår for lengre enn vi trodde det var mulig. Men hvorfor er en sports BH så viktig? Uansett hvor lite brystene dine beveger seg når du trener. Hvorfor er det så ille, spør du kanskje? 

 

Innholdsfortegnelse

 

Her er 3 grunner for å bruke Sports-BH 

 1. Først og fremst, brystene er hovedsakelig laget av hud, fett og bindevev som kan bevege seg så mye som 20 cm når du trener. Over tid kan dette  påvirke brystene negativt.
 2. Hvis man bruker sport BH blir brystbevegelsen redusert betraktelig, og du vil føle deg mer komfortabel, spesielt hvis du trener på middels eller høy intensitet.
 3. Hvis du ofte opplever smerter i skuldrene og nakken og ikke bruker sports bh, foreslår vi at du kjøper en så raskt som mulig! Smerten din vil mest sannsynlig forsvinne! 

Hvordan skal man vite hva man skal kjøpe, når det er så mange alternativer? 

 

Sports-BH Guide; velg det beste for dine behov

Det er 3 hovedtyper av sports -bh du bør være oppmerksom på:

1. Sports BH for lavintensitet trening 
  • dette gjelder yoga, pilates, rask gange, golf, etc.
  • disse sports bh-ene er vanligvis laget av myke materialer og fokuserer på fleksibilitet og komfort; de har vanligvis tynnere stropper og de selges uten
   båndjustering; 
  • vi anbefaler da at du ser på BH-er med lav støtte, slik som: Seamless Bralette eller Adapt Scrunchie Sports Bra
  Seamless sports-bh til lav intensitets trening  Grønn sports-bh med scrunch og innlegg
      

  2. Sports BH for middelsintensiv trening 

   • det er som regel aktiviteter som ski, sykling, gym og kjernetrening 
   • i denne kategorien fokuserer BH- ene mer på støtte og fuktighet, mens de fremdeles er komfortable; her kan du finne litt bredere stropper, og noen av de pleier å ha båndjustering
   • vi foreslår igjen det beste for deg - her er noen av våre bestselger for middelsintensiv trening:  Marble Sports Bra og  Sky Sports Bra  
   Marble sports-bh med god støtte til trening i middels intensitet  Grå sports-bh med high support for middels intensitets trening

   3. Sports BH for høyintensiv trening 
   • Her snakker vi vanligvis om løping, crossfit og HIIT, men de er også perfekte hvis du har store bryster som trenger mer støtte
   • Det er ganske åpenbart at her er hovedfokuset ekstra støtte og god fuktstyring; de bør sitte litt stramt, ha brede justerbare stropper, og innlegg; noen ganger finnes det til og med sports -bh med glidelås
   • Famme tilbyr deg både god støtte og komfort med våre beste BH-er for høyintensiv trening: High Impact Sports Bra og Shine Sports Bra
   Svart sports-bh med god støtte til høy intensitet trening  Beige sports-bh med innlegg, stropper og god støtte

    

   Ting å huske når du kjøper Sports BH

   1. Ikke kjøp alt for liten BH! Den må sitte tett, men du må også klare å puste!
   2. Bruk dine vanlige BH- målinger som retningslinjer og se på vår størrelses guide for ekstra hjelp!
   3. Bare fordi du har mindre bryster, det betyr ikke at du kan unngå å bruke Sports BH- er og ikke ha de uønskede effektene. Så lenge man trener uten riktig utstyr, for tidlig hengepupper vil til slutt skje.
   4. Det er ingen stress hvis du ikke kjøpte den rette BH- en i henhold til de forskjellige treningstypene. Du trenger uansett forskjellige typer BH- er! Dessuten vet du aldri før du prøver det selv!

    

   Topp 10 spørsmål om sports-bh

   Det er mange ting jenter og damer lurer på når det gjelder å kjøpe en sports -BH og det er alltid greit med litt kunnskap før man investerer i noe som helst. Vi samlet dine vanligste spørsmål om sports-BH og ga deg svaret! Les videre for dine etterlengtede svar og våre beste tips! 

    

   1. Hvorfor finnes det Sports-BH?

   BH -er har blitt oppfunnet og gjenoppfunnet siden antikken, men sports-BH -en er derimot ganske ny, mer presist, 1977. Den ble oppfunnet av en amerikaner som ikke kunne løpe på grunn av smerten hun fikk i brystene. Siden den tid har  sports bh-er vært en av de viktigste plagg for damer når det gjelder trening, fordi de gir komfort og kvinner unngår smerte. 

    

   2. Hvorfor bør jeg bruke Sports-BH når jeg trener?

   Når vi trener beveger vi kroppen og implisitt brystene, mer enn når vi utfører dagligdags arbeid. Dersom du ikke har på riktig trenings BH kan du oppleve enten ubehag eller verre, smerte. Det som skjer da er mest sannsynlig at vi  justerer kroppen sånn at vi unngår smerten, som igjen kan føre til ryggsmerter. Dersom du vil unngå unødvendig smerte, bør du bruke en sports BH med god støtte

    

   3. Hva slags BH finnes og hvordan burde jeg velge den riktige for meg?

   Det er to hovedtyper sports-BH-er: 

    • Kompresjons BH: Disse BH-ene kommer vanligvis i pull-over-stiler uten innebygde kopper ( her finner du et eksempel)
    • Inkapsulering  BH: Dette er trenings -BH -er for høy intensitet trening med innebygde innlegg; disse passer også for damer med store bryster, selv om de ikke trener - de tilbyr mye støtte (her finner du et eksempel).
   Sports bh laget av et sømløst strikket ribbestoff  Sports-bh for store bryster

   Du burde velge en trenings BH avhengig av hvilken type aktivitet du skal gjøre. 

    

   4. Hvordan skal sports-BH-en min passe?

   Trenings BH-en er designet for å holde brystene på plass, mens du stadig beveger deg, så burde få mer støtte enn fra en vanlig BH, man samtidig, må du kunne puste.  Husk at du ikke trenger å kjøpe en mindre kopp størrelse for å holde brystene på plass, fordi sports-BH-en er ment å gjøre det uansett om du har store bryster. En tips for damer som sliter med å finne støtte er å kjøpe sports-BH med innlegg. 

   TIPS: se på vår BH Størrelse Guide hvis du lurer på hvordan finne eller måle BH størrelse. 

    

   5. Hvilke andre funksjoner som er viktige når du velger en Sports -BH?

   I tillegg til støtte og redusering av den høye påkjenningen fra de ulike sportsgrenene,  en av de viktigste egenskapene ,når det gjelder sports-BH, er stoffet den er lagd av. Vennligst hold deg til fukttransporterende materialer som ikke absorberer svette. Det er viktig å huske det, når man er på jakt etter treningstøy. 

   Sports BH med medium støtte og uttagbar padding.  Grønn sports-bh med kryss på ryggen

     

   6. Kan man bruke Sports-BH hver dag? 

   Vi vet at siden den endeløse pandemien, har sportsklær blitt vårt daglige antrekk på grunn av komfort; men det er en del ting du bør huske på:

    • sports-BH-er pleier å være for stramme - og det er derfor de er perfekte for trening; men hvis man bruker dem for en lengre periode, kan det føre til svekking av ryggmuskulaturen, som igjen kan påføre (blant annet) til skuldersmerter;
    • i tillegg til det, iført sports-bh hele dagen kan føre til hudproblemer som utslett, hudirritasjon og til og med soppinfeksjoner i alvorlige tilfeller. 

   Så vi anbefaler at du bruker riktig treningstøy når du trener, men det er generelt best hvis man ikke bruker tette klær dag og natt.  

    

   7. Krymper Sports-bh brystene?

   Dette er en vanlig misforståelse blant vårt yngre publikum. Veksten i hele kroppen påvirkes ikke av hva vi har på oss, men av hormoner, trening og kosthold (og med det, mener vi det du spiser). Det er anbefalt at dere finner den riktige størrelsen til fordel for både komfort og støtte. 

    

   8. Jeg har store bryster, bør jeg bruke 2 Sports-bh?

   Det trenger du ikke! Hvis du ikke får støtten du trenger, det er bare å finne en BH med god støtte som passer til deg! Det finnes flere typer trenings BH-er. Damer med store bryster kan gjerne bruke det vi kaller innkappsulering sports-BH for høyintensiv trening, selv om du driver med noe som yoga eller pilates. Hvis du ikke liker denne looken, og vil gjerne prøve noe annet, da anbefaler vi at du tar en titt på vår trenings topp med innebygd BH - Power Seamless Top .                    

   Trenings topp med innebygd BH - front   trenings topp med innebygd BH - back
     

   9. Hvordan burde jeg vaske Sports-Bh-ene mine?

   Ideelt sett, bør du vaske sports-BH-ene etter hver bruk, spesielt hvis du bor i et varmt klima eller vanligvis svetter mye. Hyppig vask vil bidra til å eliminere bakteriene som overføres fra kroppen til klærne, fjerne lukten og forlenge levetiden til BH-en. Ikke legg den i tørketrommelen, siden den ødelegger elastikken og stoffet i BH-en; med tiden vil Bh-en miste støtte. 

    

   10. Hvor mange Sports-BH-er bør jeg eie?

   Du bør eie en sports-BH for hver dag du trener. Hvis du trener to ganger i uken, må du ha to på turnus. Hvis du trener fire til fem dager i uken, kan du prøve å ha minst fire på turnus, da har du tid til å vaske dem etter hver bruk.  

    

   Klikk her for alle våre Sports- BH!

    

   Hvordan velge riktig størrelse på sports-bh'en?

   Å ha riktig størrelse på sports-bh'en er svært viktig for at de egenskapene bh'en har skal fungere. Ved å bruke feil størrelse kan det oppstå ubehag under trening, enten den er for stor eller for liten. Derfor har vi laget en guide til å velge riktig størrelse. Den kan du lese her!

    

   Flere relevante artikler:

   Beste sports-bh 2022