julegavetips til julen 2021

Årets julegave Julegave

Julen nærmer seg med stormskritt og det kan være lurt å få unna julegavene i god tid. Er du usikker på hva du burde kjøpe til mor, søster, bestemor, venninne eller kjæresten? Enten du trenger julegavetips til henne eller til noen andre du er glad i, har vi samlet de beste ideene og laget en komplett guide til julen 2022 med tips til julegaver du kan kjøpe til alle dine nærmeste under denne spesielle høytiden. I julen er det ofte mye utgifter og det er derfor godt å kunne finne fine gaver til en rimelig pris. Hos oss finner du derfor flere plagg som passer perfekt som julegaver til henne under 1000kr

 

Julegave til henne

Om du sliter med å finne den perfekte julegave til henne, har vi flere gode tips til deg. Enten du skal finne gave til den treningsglade eller den som liker bare å slappe av hjemme, har vi flere gode forslag. For eksempel, kan vi anbefale en av våre beste og mykeste treningstights til dame, Softy Leggings. Tightsen kan matches med to ulike overdeler, Softy Sports bra eller Softy Crop top.

Svart tights i ultramykt stoffDet perfekte, svarte treningssett

Det som gjør denne svarte treningstightsen til en favoritt er at den er som navnet tilsier, Softy (silkemyk). Tightsen har høyt liv og har et stoff som gjør at tightsen holder seg lenge. Stoffet er allsidig, mykt og svært elastisk. I tillegg gir denne tightsen god bevegelighet, og stoffet føles mykt og behagelig mot huden. Med denne tightsen får man en fin og flatterende passform, noe som gjør det til en svært attraktiv  julegave til henne til julen 2023.

 

Et annet julegavetips til henne er Oversized Hoodie

Dette er verdens diggeste hettegenser som passer perfekt til høst og vintersesongen som kommer. Denne hettegenseren passer perfekt som julegave til henne.  Med løse passformer og avslappede snitt gir de deg muligheten til å bevege deg fritt og samtidig se trendy ut. Hettegenseren finnes i fire ulike farger, og kan også matches med tilhørende joggebukse.

 

Grå hettegenserOversized joggedressBlå hoodieBlå joggebukse

 

Julegave til mamma

Om du leter etter den perfekte julegave til mor er det mye Famme kan tilby. Et fint julegavetips til mamma er vår Celine Rain Jacket, da dette er en fin svart regnjakke eller turjakke av god kvalitet, dersom hun da er glad i være ute og gå på tur. 

Denne jakken er svært robust samtidig som den tillater luft strømme inn og ut slik at man ikke blir for klam. I tillegg gir den god plass til genser under og passer perfekt ut på tur. 

Et annet julegavetips til mamma er et par nye gode joggesko med demping. Den beste julegaven kan derfor være våre Endorphin RX1 Sko, som egner seg til både trening og til jobb. Joggeskoene fungerer som gode løpesko til dame som puster godt og gir kjempegod demping. Skoene kan også brukes til jobb eller til andre ting enn bare trening. Skoene kommer både i hvit, grå og svart.

Hvite løpeskoHvite løpesko
Falt ikke designet på Endorphin sko helt i smak? Da kan vi anbefale den tilsvarende modellern Air Step Sko. Denne skoen har de samme gode egenskapene som Endorphin RX1, og samme bruksområder. Designet er ulikt, og denne skoen har en smalere og nettere passform. 

 

Julegave til kjæresten

Når det gjelder julegave til kjæresten er det mye fint og spennende man kan finne på. Hos Famme har vi mange tips å gi, og en god julegavetips til kjæresten er bestselgeren Vortex Tights. Match denne med tilhørende Elevate Crop Top. 

 Blå crop topTreningsett i blått

Det sømløse designet er en stor favoritt hos kundene våre, og denne tightsen gir ekstremt god bevegelighet på trening. Dette kommer raskt til å bli en favoritt hos kjæresten din, uansett om hun er glad i trening eller ikke, da dette er en tights som kan brukes til mye forskjellig. Stoffet er elastisk og puster godt, og får ting "gjort". 

En annen super julegave til kjæresten er våre Flare Pants.

Dette er desidert den fineste og mest flatterende yogabuksen man kan finne nå. Dette er et av våres beste julegavetips til kjæresten som hun garantert vil elske. Flare pants kan brukes både til hverdags, og til trening av lettere intensitet. Dra rett fra Yoga til butikken, samtidig som du ser stilfull ut i disse trendy buksene. Deilig og stretchy stoff i ribbemønster gjør dette til en god bukse av utmerket kvalitet, perfekt til enhver anledning. Buksen finnes i svart og beige. 
Myke bukser med flareSvarte bukser med Flare

Julegave til venninne

Når det gjelder julegave til venninne er det utrolig mye man kan anbefale, nettopp fordi det er så mange forskjellige som passer enhvers smak. Dersom det er en julegave til bestevenninne vil du kanskje gi noe ekstra spesielt, her har vi noen anbefalinger i ulike prisklasser!

Noe vi tror kan passe absolutt alle er en myk og stilig oversized t-skorte som kan brukes til alt. 

Oversized T-skjorteSvart T-skjorte i oversized look
Dette er en svært trendy og allsidig t-skjorte som er perfekt til både lettere trening og hverdags. Stoffet er noe for seg selv - utrolig mykt, komfortabelt og holder fasongen. Dette er et fint julegavetips til venninne da vi mener at den ville falle i smak hos de fleste! 
Et annet julegavetips til venninne er moteskoen 90's trainer! Man kan aldri gå feil med et par kule sneakers. Disse skoene har et trendy design, og kan brukes både til jeans og til leggings. Match dem med vår Oversized T-skjorte og et par myke leggings for en komplett look. 
Kule sneakers90's sneakers

Julegave til søster

Som julegave til søster er det mye morsomt og fint man kan finne på. Enkelt og greit kan man gi en god treningstights, dersom hun liker å være aktiv - da anbefaler vi vår Elevate Wave Leggings 2: 

Denne tightsen sitter som et skudd og seamless-effekten gjør denne tightsen til en stor favoritt hos kundene våre. Dette er et av våre beste julegavetips til søster da hun vil garantert elske en god tights som man kan bruke til forskjellig, enten det er trening, jobb, chille hjemme eller generelt være aktiv på mange forskjellige måter. Dette er også et veldig lurt julegavetips til venninner! Denne tightsen finner også i andre lekre farger man kan finne her.

 

Julegave til bestemor

Når det gjelder julegavetips til bestemor, er det nok mye man kan velge mellom. Man kan aldri gå feil med å gi en julegave til bestemor som hun kan bruke for å holde seg varm, da anbefaler vi Pace Mittens.

En langermet, tynn genser til å bruke under en varmere genser er også et godt alternativ. Refine genser har et pustende og teknsik materiale som tørker hurtig. Denne passer fin under en tynn jakke på våren, eller som langermet undertøy på vinteren. 

Hvit treningsgenserTeknisk treningsgenser
 

Om du trenger ytterligere tips og har lyst å lese mer, ta en titt på de andre gave artiklene våre under!

Tilbake til bloggen