Beste joggebuksene 2021

De beste joggebuksene

Det er alltid deilig å ha en god kosebukse lett tilgjengelig. Enten om man skal ha en slapp dag på sofaen eller gå en tur i skogen, vil en joggebukse være et perfekt alternativ. Samtidig finnes det varianter som kan passe perfekt til hverdagslige gjøremål. Loungewear finnes i ulike stoff og fasonger, noe som resulterer i at det alltids finnes et alternativ til enhver anledning!

Oversized Joggebukse 

De mest trendy kosebuksene på markedet i dag er joggerbukser i oversized passform. Den løse passformen gir deg full bevegelsesfrihet, samtidig som den gir en avslappet og moderne look

Oversized Joggers  er et perfekt alternativ dersom du er lang. Den svarte joggebuksen kan lett styles opp slik du ønsker, enten med den matchende Oversized Hoodie, eller med en langermet, tettsittende genser.

Blå jogger til treningBlå jogger

Ribbed Flare pants er laget med et mykt og pustende ribbestoff, og passer derfor både som kosebukse eller treningsbukse. Denne svarte slengbuksen er tettsittende, og har derfor ikke like løs passform som andre kosebukser. Buksen har et bred strikk helt øverst, med en linning sørger en for at slengbuksen sitter fint og godt rundt livet. 

Les mer: slengbukser til dame.

Dersom du ønsker en slengbukse i et tykkere materiale kan vi anbefale nyheten Flare Pants . Denne kommer i en komfortabel og stretchy bommulsjersey av høy kvalitet, slik at plagget holder seg like fint vask etter vask. Med et høyt liv som kan brettes så er sitter buksen både pent og behagelig på. 

Grå slengbukseGrå flare pants

Joggebukse med lommer

For flere er lommer et svært viktig attributt når det kommer til bukser. Ved at kosebuksen har lommer vil man alltid ha mulighet til å ta med seg nøkler, mobiltelefon og lommebok. Lommer gjør altså joggebuksen mye mer funksjonell og anvendelig.

Fit jogger har praktiske glidelslommer, og passer utmerket til en treningsøkt! Joggebuksen er slim fit og lommene gjør buksen enda mer funksjonell. Du kan fritt bevege deg uten å bekymre deg for å miste mobiltelefonen ut av lommen. Fit Jogger kommer med en tilhørende genser, Fit Hoodie.

Les videre om våre tights med lommer!

 

Tilbake til bloggen