Beste joggebuksene 2021

De beste joggebuksene 2021

Det er alltid deilig å ha en god kosebukse lett tilgjengelig. Enten om man skal ha en slapp dag på sofaen eller gå en tur i skogen, vil en joggebukse være et perfekt alternativ. Samtidig finnes det fine varianter som kan passe perfekt til hverdagslige gjøremål. Loungewear finnes i ulike stoff og fasonger, noe som resulterer i at det alltids finnes et alternativ til enhver anledning!

 

Joggebukse med sleng

De mest trendy kosebuksene på markedet i dag er formet med sleng ved anklene. Grunnen til at denne fasongen er så godt likt av norske kvinner er at den setter seg perfekt på kroppen. Dette er fordi joggebuksen har høyt liv og buksen får beina til å se enda lenger ut. 

 

Knitted flare pants er et perfekt alternativ dersom du er lang! Den stilrene slengbuksen passer like godt til å bruke hjemme eller for casual dager på byen. Den svarte joggebuksen kan lett styles opp slik du ønsker.

Doux knitted pants er en utrolig behagelig og myk kosebukse med sleng. Den grå joggebuksen er tynn, har et høyt liv og inneholder en lav andel av ull som gir en fin tekstur. Denne passer også best til kvinner med lange bein.

Line Flare pants er laget med et mykt og pustende ribbestoff, og passer derfor både som kosebukse eller treningsbukse. Denne svarte slengbuksen er tettsittende, og har derfor ikke like løs passform som de to andre. 

Svart stilren joggebukse med sleng til lange bein  Grå jobbebukse med sleng med høyt liv og mykt, pustende stoff  Svart stilren slengbukse i pustende og mykt ribbestoff

 

Joggebukse med lommer

For flere er lommer et svært viktig attributt når det kommer til bukser. Ved at kosebuksen har lommer vil man alltid ha mulighet til å ta med seg nøkler, mobiltelefon og lommebok. Lommer gjør altså joggebuksen mye mer funksjonell.

 

Recharge Sweatpants er utstyrt med både snøring i midjen, strikk nederst ved anklene og to store lommer. Joggebuksen legger seg mykt inntil kroppen og er en perfekt oversized kosebukse å ha på hjemme.

Tech jogger er en tettsittende og tynn joggebukse som passer både til sofaen og på trening. Buksen har høyt liv med en bred linning uten strikk i midjen, med to store lommer på sidene og en liten bak. 

Fit jogger passer utmerket til en treningsøkt! Joggebuksen er slim fit og har glidelåslommer som gjør buksen enda mer funksjonell. Du kan fritt bevege deg uten å bekymre deg for å miste mobiltelefonen ut av lommen.

Grå, myk sweats med knyting i midjen og to store lommer Grå tettsittende joggebukse med store lommer og er fukttransporterende  Svart slim fit joggebukse med glidelåslommer av mykt materiale 

Ta en titt for å se hele samlingen av våre joggebukser her!

Ønsker du heller å finne ditt nye favoritt joggesett? Sjekk ut vår test av de beste joggesettene her!