Det du trenger for å komme i gang med treningen

Det du trenger for å komme i gang med treningen

Det du trenger for å komme i gang med treningen

Hjemmetrening eller treningssenter? Vi har samlet våre beste tips for å komme i gang og finne treningsgleden.

 

#1 Treningsklær

Treningsklær forbedrer ikke bare ytelsen under en treningsøkt, men det kan virkelig gi en motivasjonsboost for å komme i gang. Føler du deg bra og komfortabel vil du få et positivt tankesett som bidrar til at du legger mer energi i å nå målet ditt. Vi har alt du trenger for å få det komplette treningsantrekket, se vårt utvalg her.

Et matchende treningssett i et trendy design er for tiden svært populært. Med en highwaist tights kan du bruke en sports-bh som overdel. Føler du deg likevel mer komfortabel med en topp utenpå, anbefaler vi Gym Tank Top. 

 

Camo Tights og Sports Bra      Gym Tank Top

     

 

 

#2 Joggesko

Gode joggesko kan være avgjørende for å prestere og yte maksimalt under en treningsøkt. Vi har utviklet joggesko som er på høyde med anerkjente Hoka når det gjelder demping. Skoene egner seg perfekt til løping både på tredemølle og i terreng.

 

Endorphin Rx1 Løpesko

     

 

#3 Accessories

En praktisk gymbag for oppbevaring av det mest essensielle til treningen finner du her. Trenger du å oppbevare nøkler eller andre småartikler under selve treningsøkten er vår praktiske wristband å anbefale.

 

Ready Duffel Bag                        Pace Wristband