Hvordan komme i gang med trening

Hvordan komme i gang med trening

Du har lyst til å begynne å trene. Du trenger treningsmotivasjon for å holde treningen konsistent over tid? Da har vi noen tips!

1. Tren sammen med andre

2. Hjemmetrening som gir mer fleksibilitet

3. Begynn på et treningsprogram

4. Bruk en treningsdagbok, og en treningsdagbok med app om du vil gjøre det digitalt. Sjekk ut vår gratis treningsdagbok her!

5. Kjøp utstyr for å gi motivasjon og flere muligheter for øvelser. Eksempelvis treningsstrikk

6. Skaff personlig trener

7. Begynn med online treningsprogram, hvor noen kan holde deg "ansvarlig" for treningen. 

Treningsklær kan også gi en motivasjonsboost, og her har vi masse å tilby!

#1 Treningsklær

Treningsklær forbedrer ikke bare ytelsen under en treningsøkt, men det kan virkelig gi en motivasjonsboost for å komme i gang. Føler du deg bra og komfortabel vil du få et positivt tankesett som bidrar til at du legger mer energi i å nå målet ditt. Vi har alt du trenger for å få det komplette treningsantrekket, se vårt utvalg her.

Et matchende treningssett i et trendy design er for tiden svært populært. Med en highwaist tights kan du bruke en sports-bh som overdel. Føler du deg likevel mer komfortabel med en topp utenpå, anbefaler vi Gym Tank Top. Våre tights er ikke gjennomsiktig og squat proof, slik at du kan føle deg komfortabel under treningsøkten.

 

Camo Tights og Sports Bra      Gym Tank Top

     

 

 

#2 Joggesko

Gode joggesko kan være avgjørende for å prestere og yte maksimalt under en treningsøkt. Vi har utviklet joggesko som er på høyde med anerkjente Hoka når det gjelder demping. Skoene egner seg perfekt til løping både på tredemølle og i terreng.

 

Endorphin Rx1 Løpesko

     

 

#3 Tilbehør til trening

En praktisk gymbag for oppbevaring av det mest essensielle til treningen finner du her. Trenger du å oppbevare nøkler eller andre småartikler under selve treningsøkten er vår praktiske wristband å anbefale.

 

Ready Duffel Bag                        Pace Wristband