Trendy treningstights til hverdags

Tights til hverdags

I en hektisk hverdag kombineres trening med andre gjøremål, hvor man sykler til jobb eller går til butikken. Den knappe tiden man har i hverdagen kan også sammenlignes med knappheten flere har i klesskapet. Dersom du er student eller ung voksen i en liten leilighet er det også begrensninger på hvor mange plagg man kan eie. En perfekt løsning på denne kabalen kan være så lett som å bruke treningstightsen både til økter på treningssenteret og til hverdags. I tillegg til at man kan nyte maksimal komfort ved å anvende de mest behagelige buksene, er dette svært trendy om dagen. Treningstightsen gi en sporty look og fremhever en aktiv livsstil. 

Les også hvordan lage en kapselgarderobe 

Behagelige tights til hverdags

Av de mest anvendelige tightsene vi har til hverdagsbruk er Softy-kolleksjonen en sikker vinner. Ved teksturen i stoffet er tightsen et simpelt og stilrent alternativ. Stoffet er mykt mot huden og differensierer seg fra de typiske treningstightsene, som er laget i et mer teknisk materiale. Ved klassiske, nøytrale farger kan disse tightsene enkelt kombineres med gensere og t-skjorter - eller matchende treningsoverdeler for en fullkommen sporty look.

Svart treningssett til dameSvart tights til dame
 

Seamless tights til hverdags 

Vår kolleksjon av seamless tights er blant de mest behagelige alternativene. Det sømløse stoffet sikrer god komfort slik at du kan gjøre hverdagslige gjøremål på den mest behagelige måten. Buksen føles lett på kroppen samtidig som det enkle designet gjør den anvendelig både til trening og til hverdags. Blant utvalget kan du finne alt fra tynne og fleksible hverdagstightser til noen med mer kompresjon.

Les mer: Beste seamless tights og hva er seamless?

 

Scrunch tights til hverdags

Om du ønsker en tights med fler detaljer og som gjør mer ut av seg, er scrunch tights et godt valg. Ved hjelp av en scrunch-søm løfter den og fremhever rumpen slik at det dannes en formfull silhuett. Ved denne enkle detaljen kan antrekket løftes fra en mer alminnelig stil. Scrunch treningstightsene finner du i alt fra nøytrale til freshe farger, slik at du kan kle deg etter egne preferanser - både på treningssenteret og til hverdags.

  

Les mer: Hva er scrunch tights?

 

Style tightsen til hverdags

Flere av våre tightser tilbys i nøytrale farger med stilrene stoffkombinasjoner, noe som gjør de svært anvendelige til hverdags. Til samme tid kan en fresh farge være et fint tilskudd i en ellers grå hverdag, og gir et ekstra preg til antrekket. Uansett hvilken tights du foretrekker har vi flere basisplagg som enkelt kan styles med treningstightsen.

En enkel t-skjorte lar seg kombinere med det meste, og treningstights er intet unntak. Dersom du går for en treningstights med mønster eller sterke farger kan denne matches med en svart eller hvit topp, eller velg en t-skjorte med spreke farger dersom tightsen er nøytral i fargen.

Les mer: Beste t-skjortene til dame

 

Til samme tid er genser alltid et klassisk alternativ. Ved en passform som er lengre i ermene vil plagget varme mer, samtidig som tykkelsen på stoffet kan være med på å regulere kroppstemperaturen. For en som er på farten er en lett genser gjerne et perfekt alternativ slik at man lett kan kle seg opp og ned dersom pulsen øker.
    
Les mer: Genser guide

 

Svart hettegenserGrå hettegenser

  

Ved å kombinere treningstightsen med en jakke vil man beholde den sporty følelsen samtidig som man beholder stilen i antrekket. Velg selv om du ønsker å ha jakken på deg, over skuldrene eller rundt livet - som også er trendy i disse dager. Velg en sporty jakke, eller en regnjakke, uansett valg vil den passe utmerket til en treningstights.
    
Les mer: Jakke guiden, beste regnjakke

 

Dersom man ønsker kan man også legge til valgfritt hodeplagg, veske og hvite sko for å pynte på antrekket. Hvordan man ønskes å styles ligger gjerne i tilbehøret, velg derfor med dine favoritt accessories for å fullføre antrekket.
    
hvite løpeskohvite løpesko
Les mer: Gode sko til jobb og trening 
Tilbake til bloggen