En guide for deg som er på utkikk etter utvalgte jakker til trening og fritid

Jakkeguide - alt du trenger å vite!

Komplett jakkeguide

Det finnes uendelig med ulike jakker på markedet. Hvordan skal du velge den riktige jakken? Her må du tenke på hvilke funksjoner du ønsker jakken skal ha, hvordan den skal se ut, hvilket stoff den skal ha og mye mer. Det kan virke overveldende, men det trenger ikke nødvendigvis å være så vanskelig. I denne guiden skal vi gå gjennom alt du trenger å vite for å finne den beste treningsjakken!

Innholdsfortegnelse 

1. Regnjakker/skalljakker

2. Fleecejakker

3. Løpejakker

4. Teddyjakker

Regnjakker/skalljakker 

Regnjakkene våre er i et lett og teknisk materiale. I Norge er en god og lett regnjakke helt nødvendig, da vi aldri kan stole helt på været. Regnjakkene har en vannsøyle på 10.000 mm., slik at du alltid skal være godt dekket, uansett vær. Ventilasjonsgildelåser og hette gjør regnjakken enda mer praktisk! Jakkene våre passer utmerket som en del av regntøyet ditt. 

2-lags regnjakke 

Pace Rain Jacket er en lett og teknisk regnjakke som gir deg god komfort. Den er laget i et pustende materiale som hindrer deg i å bi for varm og klam. Regnjakken har ventilasjons-glidelåser under armene som lar luft strømme inn og ut. Den har også praktisk plasserte lommer med vanntett glidelås og refleksdetaljer som holder deg trygg i mørke. Denne nydelige jakken er vanntett og kan også brukes som en skalljakke med enten en hoodie eller ullundertøy under. 

  • Finnes i fargene svart og blå. 

Allsidig regnjakke

Celine Rain Jacket er en enkel og flott regnjakke med gode funksjoner og komfort. Den beskytter deg mot all slags vær og fungerer som en skalljakke. Jakkens materiale er pustende, slik at du unngår å bli for varm og klam. DWR-finishen gjør slik at jakken avviser smuss, fett, olje og vann. Jakken har god komfort og har strategisk plasserte refleksdetaljer som skal holde deg trygg mens du beveger deg ute i mørket.

  • Finnes fargene svart og blå. 
Svart pustende regnjakke med DWR materialeSvart skalljakke med pustende egenskaper og DWR

 

 Fleecejakker 

Våre fleecejakker er av god kvalitet. Vi har både teknisk fleecejakke, sherpa jakke, som ofte blir kalt for "teddy jakke" og fleecejakke i merinoull. Vi vet at høsten kan være kald og vindfull, og har derfor vindtette fleecejakker med hette. Fleecejakkene puster godt og transporterer fuktighet effektivt. Dette er gode jakker både for lange fjellturer eller til og fra trening. Vi er sikre på at du finner en som passer ditt behov! 

 

Teknisk fleecejakke 

Powerstretch Jacket er en allsidig jakke som passer både til trening og hverdagsbruk. Denne jakken er laget av et eksklusivt teknisk stoff, og er et av flere produkter i Technostretch kolleksjonen for maksimal komfort! Dette stoffet gir høy elastisitet, høy varmeisolasjon og en fantastisk pusteevne. Jakken har hette, tommelhull på ermene og til sammen fire lommer, to på innsiden og to på utsiden. 

  • Finnes i fargene svart og hvit.

Teddyjakke i fleece 

Sherpa Teddy Jacket er varm nok til at den kan brukes ute, samtidig som den er myk nok til å kose seg i inne. Denne nydelige kosejakken er akkurat det du trenger! Den har glidelås og to romslige lommer hvor du har plass til det mest nødvendige. Denne sherpa jakken er lagd i fleece og er virkelig et must. 

Dersom du skulle ønske en enda varmere teddyjakke med lomme på brystet, kan du sjekke ut Ripstop Sherpa Jacket som vi kommer tilbake til lengre nede, under "teddyjakker". 

  • Finnes i fargene svart og hvit.

Ulljakke 

Woolstretch Jacket  kan minne om en fleecejakke, men er lagd av en ullblanding av ypperste kvalitet. Denne jakken kombinerer stil og funksjon på en ypperlig måte! Den er lagd av et eksklusivt teknisk stoff, og er et av flere produkter fra Famme’s Merino Technowool-kolleksjon for maksimal ytelse og komfort. På grunn av sin gode stretch er den perfekt til både fjellturer og løpeturer på kalde dager. Du holder deg varm, samtidig som du er i stand til å bevege deg som du vil. Den er behagelig mot huden og klør ikke.

  • Finnes kun i fargen svart. 

 

Løpejakker

Våre løpejakker er lette og elastiske. De puster godt og er fukttransporterende. Jakkene har praktiske lommer med glidelås og refleksdetaljer for å holde deg trygg i mørket. Noen av jakkene har også avtagbar hette. Løpejakker finnes i en rekke ulike farger. Vi er sikre på at du finner noe som dekker ditt behov! For at du skal finne den rette løpejakken til hver anledning, har vi laget en guide til alle våre løpejakker!

 

Allsidig treningsjakke

Wonder Stretch Jacket er en lett og allsidig jakke som vil holde deg varm og komfortabel på kalde og regnfulle dager. Jakken er designet til å tåle både vær og kulde, samtidig som den er vanntett. Den fungerer både til trening og for en avslappende dag i byen. Du bestemmer selv! Dette gjør jakken til et absolutt MUST. Jakken holder deg varm og stilfull hele dagen!

  • Finnes i fargene grønn og svart.

 

Treningsjakke perfekt for løping

Fleek Stretch jacket passer perfekt til joggeturer i et kaldt og vått klima. Jakken har to lommer, hvor du får plass til det viktigste du trenger å ha med deg på treningsøkten. Den er stretchy og av god kvalitet som gjør at du vil holde deg var i timesvis, uansett hvilke aktiviteter du driver på med. Kulden vil ikke lengre være et hinder med denne flotte jakken!

  • Finnes i fargene grå og svart. 

 

Lett og vindtett løpejakke 

Pace Running Jacket  er en lett jakke i et pustende materiale. Løpejakken har to lommer og en avtagbar hette. Denne jakken passer helt perfekt til utendørsaktiviteter om sommeren og våren. Jakken er også vindtett og har refleksdetaljer som vil holde deg synlig i mørket, noe som gjør at du fint kan bruke den på vinteren også hvis du bare tar på deg et ekstra lag med klær under.

Velg størrelse du bruker til vanlig. Står du mellom to størrelser, velg den største.

  • Finnes i fargene blå og svart.
 

 

Teddyjakker 

Teddy jakke er en av de plaggene som har kommet for å bli, og det er lett å forstå da den er en av de mykeste, og ikke minst varmestejakke til dame man kan skaffe seg til høsten/vinteren. Hos Famme er det alltid et stort fokus på å skape nydelige, funksjonelle og gode plagg av bra kvalitet, og derfor har vi designet den beste teddy jakken til dame som vi mener er et must til høstgarderoben i år. Sherpa jakkene er laget av fleece som holder deg god og varm. De har glidelås og romslige lommer med god plass til det mest nødvendige. Teddyjakkene passer både til trening og som en kosejakke. Du bestemmer! 

God og varm teddy jakke til dame

Hvit teddy jakke til dame 

 teddy jakke til dameteddyjakke til dame
Vår Sherpa Teddy Jakke er en must-have i høst. Den er designet 100% med hensikt for din beste velvære og for å holde deg varm når kulden setter inn. Dette er en av de varmeste jakkene vi har hos Famme, og samtidig en av de mest allsidige jakkene. Den er varm nok til å brukes ute når det er kaldt samtidig som den er myk og deilig nok til at man kan bruke den inne. Dette er en skikkelig god kose jakke til dame, og vi mener en teddy jakke er noe alle burde skaffe seg denne sesongen! Det som er utrolig praktisk med denne fleece-jakken er at den har en glidelås og to store lommer som får plass til alt du trenger, enten det er mobil, lommebok, lue eller lignende. Denne teddy jakken er laget av fleece. 

 

Teddyjakke med brystlomme

Ripstop Sherpa Jacket er lagd av Thermolite. Stoffet er elastisk og komfortabelt på begge sider, noe som gjør dette stoffet unikt. Utsiden har en fin tekstur mot vær og vind, mens innsiden er lagd av myk fleece som er komfortabel mot huden. Jakken er varm og praktisk, og egner seg godt til og fra trening, samt på gåturer eller hjemme. For designet og holdbarhetens skyld har jakken ton-i-ton ripstop-stoff på albuene og på lommen. Det gjør jakken enda finere, bedre og enda mer unik. Teddyjakken har glidelås foran, hempe på innsiden og en lomme med glidelås på venstre bryst.   

  • Finnes i fargene svart og blå. 

Dersom du skulle ønske en teddyjakke uten ripstop-stoff eller lomme på brystet tilbyr vi også en tilsvarende jakke som vi har skrevet mer om under fleecejakker lengre oppe. 

Tilbake til bloggen