Regnjakke, skalljakke, pustende, vannsøyle

De beste regnjakkene 2023

En regnjakke er et must til de mange regnfulle dagene vi har her i landet. Det er derfor viktig å ha en jakke som tåler mye regn, men som samtidig har et flott design. Sliter du med å finne en regnjakke som har alle de funksjonene du ønsker, men samtidig ser bra ut? Da er vi sikre på at en av våre enkle og fine regnjakker vil falle i smak hos deg og passe utmerket som en del av regntøyet ditt.

  

Lett og teknisk regnjakke 

Pace Rain Jacket er en super regnjakke til grå og tunge dager. Jakken er vanntett og tåler en støyt. Det er en lett og teknisk 2-lags jakke med god komfort. Den har god pusteevne som gjør at du slipper å bli for varm og klam, samt strategisk plasserte ventilasjons-glidelåser under armene. Alle glidelåser er vanntette og jakken har flere refleksdetaljer for at du skal holde deg trygg når du er ute og vandrer i mørket. Denne flotte regnjakken kan også brukes som en skalljakke med enten en hettegenser eller ullundertøy under. *Produktet er dessverre utgått fra vårt sortiment. 

  • Vannsøyle på 10.000 mm
  • God pusteevne 
  • Borrelås på ermene 
  • Vanntette glidelåser 
  • Refleksdetaljer 
  • Ventilasjons-glidelåser under armene  
Regnjakke til dameregnjakke med hette

  

Allsidig regnjakke

Celine Rain Jacket er en allsidig regnjakke med god komfort. Denne enkle og flotte regnjakken beskytter deg godt mot vær og vind, og fungerer som en skalljakke. Den er laget av pustende materiale og har en DWR-finish for å avvise smuss, fett, olje og vann. Også denne jakken har refleksdetaljer for å holde deg trygg i mørket. Denne jakken har alt du trenger og litt til. Den finnes i både svart og blå. 

Blå regnjakkeVanntett regnjakke

 

Tilbake til bloggen