Guide til tights farger

Hvilken farge skal jeg velge på tightsen?

Hvordan finner jeg riktig farge på treningstøyet?

Det å kjøpe treningstøy kan være både morsomt og vanskelig fordi det finnes så utrolig mye å velge i både når det kommer til fasong, funksjon og farger. Fortvil ikke, her er den ultimate fargeguiden til tights for å forhåpentligvis gjøre valget lettere for deg neste gang du skal kjøpe treningsklær.

Kolleksjoner etter farger

Om du ser etter en tights i en spesifikk farge har vi egne kolleksjoner for tights i fargene svart, beige, grå, blå, lilla, rød, grønn og rosa.

Treningstights med lyse farger

Lyse farger kan ofte gi et mer feminint preg og dersom du skal trene ute i sola vil de ikke bli like varme som mørkere farger. Lyse farger kan også løfte humøret og gjøre treningsøkten morsommere! Ønsker du en mer feminin eller "soft" look kan en lys rosa eller ferskenfarget tights være midt i blinken for deg. Da anbefaler vi blant annet en rosa Motion leggings  eller en ferskenfarget Elevate Wave 2  tights. Et annet alternativ er vår rosa Rise leggingsPeachy Scrunch eller Pure leggings. Når man velger tights med lyse farger så er det verdt å tenke på at ikke alle vil være squatproof dersom man velger en liten størrelse. Les mer om våre beste squat proof treningstightser her!

Blå seamless tights  rosa seamless scrunch tights 
  

Treningstights med mørke farger

Mørke farger ser ofte enten tøffe eller stilige ut, og vi mener at en sort tights er en tidløs staple som alle burde ha i garderoben sin. En annen fordel med mørke tightser er at de lettere skjuler svetteflekker, så dersom du er bekymret for det eller skal ha en spesielt intens treningsøkt kan det være lurt å investere i en mørkere leggings. Noen av våre favoritter er Tone Leggings, Suave Tights og Rib leggings. Vi anbefaler også Camo leggings og Tie Dye Scrunch leggings. 

Grå seamless tights  Ribbed seamless tights
 

Treningstights med sterke farger

Sterke farger vekker oppmerksomhet og kan også få deg til å føle deg mer energisk! Dersom du er av typen som liker å stikke deg ut i mengden eller trenger litt ekstra motivasjon til å få opp energien under en treningsøkt kan blant annet Vortex tights eller Vortex tights 2.

rosa vortex tights  
Et annet alternativ kan være vår nye Peach Tights som kommer i en rekke spreke farger. Denne tightsen har en subtil scrunch effekt og sitter veldig flatterende på.
  
 

Treningstights med mønster

En mønstrete tights er bra for å både friske opp litt i treningstøygarderoben med noe unikt og kanskje litt mer spennende enn en ensfarget tights, samtidig er det utrolig mye gøy å velge mellom. En mønstret tights kan være en gøy statement piece, og man kan velge å mikse og matche med en stort utvalg av fargede, nøytrale eller matchende overdeler. Her er mulighetene mange! Noen av våre favoritter med mønster er Tie Dye Scrunch Leggings og Camo Tights

Camo tightsTie Dye leggings i sprekt mønster
  
 

Matchende sett - tights og topper

Man kan så klart mikse å matche farger slik som man vil når det kommer til treningstøy, og det er mye rom for kreativitet på denne fronten! Vi synes likevel det er noe ekstra tilfredsstillende med et matchende sett, enten det er mønstret, ensfarget, sort eller hvitt. Noen av våre favoritt sett er: 

Softy leggings matchende med Softy Crop Top Eller Endurance leggings og Endurance Sports Bra

Softy Leggings i mørkeblåSofty leggings i blå

Her kan du også lese vår artikkel om matchende sett!

Svart treningstights

Svart tights er fargen alle går med - sort eller svart. Det fine med svart treningstights er at det kan passe med alt. Man kan enkelt matche tightsen med hvilken som helst farge på overdelen, sko og se utrolig bra ut. Noe som er viktig for mange er at tightsen ikke er gjennomsiktig, og vi har et stort utvalg av svarte tights som ikke er gjennomsiktig. I tillegg er våre treningstights squat proof. Du kan se mer av vårt utvalg av svart treningstights her!

Endurance leggings  og Endurance Sports Bra 

Treningstopp til styrketrening

 

Tilbake til bloggen