Hettegenser, sweatshirt, crewneck  og turtleneck guide

Den store genser guiden

Genser er den allsidige, komfortable lagspilleren i garderoben din som ser bra ut med nesten alt. Fra casual til formell, men veloverveid, elegant og atletisk, alt på samme tid, med en enkel genser. Det er sesongløst, smigrende og behagelig for enhver kroppsfasong samt lett å legge på lag; en av de få hverdagsklærne i moten. En genser er enkel å bruke både for en street eller en smart casual look, og vi ser den innenfor alle kategorier av dameklær, inkludert luksus- og designerverden.

Å velge en genser er som å velge en T-skjorte; alternativene dine er ubegrenset. Før du bestemmer deg for en bestemt stil, ta en nærmere titt på vår guide. 

Innholdsfortegnelse

Hettegenser

Hettegenser eller hettejakke er en garderobe favoritt som vi aldri går lei av. Er du på utkikk etter komfort, trend eller anvendelighet, vil det bli vanskelig å se for seg et annet enklere plagg som har hatt en like stor motereise den siste tiden.

 

Hettegenser med glidelås

Vår velur hoodie er fløyelsmyk, lekker med en perfekt passform, som tar deg tilbake til 90-tallet. Stoffet er nøye utvalgt for å tilfredsstille våre krav til komfort og drapering. Kombiner gjerne hettegenseren med velur pants for det perfekte kose settet.

Svart velur hoodie til dame   Grå velur hoodie til dame
  

For en praktisk hettegenser med glidelås laget av stretchy og teknisk materiale anbefaler vi Fit hoodie. Med praktiske lommer til oppbevaring og en lekker passform gjør hettegenseren allsidig til komfort i sofaen eller utendørs aktivitet.

Svart hettejakke med glidelåslommer  Grå hettejakke til dame med glidelåslommer
 

 

Hettegenser uten glidelås

Emblem hoodie er en slim fit hettegenser i komfortabelt mykt stoff som holder passformen sin. Genseren egner seg godt til og fra trening, men også i den generelle hverdagen. Kombiner hoodien med noen av våre tights eller youth flare pants.

Svart hettegenser med Famme logo  Blå hoodie til dame med Famme-logo

 

Pure hoodie er en stilren hettegenser med lomme i 100% bomull. Med ribbestrikket materiale på enden av hettegenseren og ermene, blir genseren super comfy til både trening og hverdag. 

Svart hettegenser med lomme på magen  Svart hettegenser til dame uten glidelås

Vintage hoodie 

Er du på utkikk etter en hettegenser som er laget av mykt og komfortabelt bomull fra en luksuriøs produsent? Du trenger ikke å bruke spenn på å kjøpe en Kanye West hettegenser når Famme har utviklet en hettegenser med samme stoff produsent som er blitt brukt på GUCCI´s mest eksklusive hoodies. Med tre unike farger får du en hettegenser opplevelse ut av denne verden. PS! stoffet er forskjellig i de ulike fargene. 

Vintage hoodie til dameHettegenser uten glidelåsVintage hoodie med Famme logo sentralt

 

 

Cropped hoodies 

For de mer varmere dagene før høsten tar full anmarsj eller for de mer avslappet settinger som en kan befinne seg, vil det være aktuelt å finne frem til hettegensere som gir optimal komfort og som bevarer stil, og det er her våre cropped hettegensere kommer i bildet. Wanderlust hoodie er et loungewear i modell cropped. Genseren kan brukes til trening, samt kombineres med wanderlust tights for det perfekte kosesettet hjemme.

Svart cropped hettegenser  Svarte leggings til dame

  

Pure cropped hoodie er en hettegenser i ribbestrikket materiale. Versjonen er kortere enn vår originale pure hoodie, men har samme egenskap. 

svart cropped hettegenser  Svart cropped hoodie
 

Wanderlust cropped hoodie 2 er vår andre versjon av wanderlust hoodie. Den nye versjonen har mer kompresjon og hold, samtidig som den er gjort noe lengre. For et perfekt loungwear-sett anbefaler vi å matche med Wanderlust Tights 2.

Grønn cropped hoodie med snøring i halsen  Grønn ribbestrikket leggings med snøring i livet

Les mer om våre bestselgende crop tops.

 

Crewneck & Sweatshirts

Crewneck

I likhet med hvite joggesko er en genser med rund hals i nøytrale farger noe som gir deg en smart casual look. Vår Wonderland Crewneck laget av god bomull som tar deg med til Wonderland når du ønsker. Genseren har en rolig passform, med en beskjeden Famme-logo laget av beste kvalitet. Crewnecken kommer i farge krem hvit og sort, og passer best sammen med mom jeans, wide leg jeans eller flare for en casual look.

Hvit crewneck til dame  Svart crewneck til dame med logo

 

Sweatshirt

Recharge sweatshirt er en collegegenser som gir deg komfort til et nytt nivå. Den har et elastisk og lett stoff som er mykt mot huden. Genseren kommer i farge mørk grå og svart. For en formell og elegant setting anbefaler vi genseren med skinny og 4Flex jeans.

Grå collegegenser til dame  Svart sweatshirt til dame
  

Pure Sweatshirt er laget av 100% bomull med en Famme-logo sentrert på brystet. Genseren egner seg til hverdag eller til aktiviteter med lav intensitet. For en casual men uformell setting anbefaler vi våre slit hem jeans. Genseren kommer i farge svart, mørk rød og grå.

Svart longsleeve sweatshirt  Rød longsleeve sweatshirt til dame

 

Vår klassiske drawstring sweatshirt er cropped med lange ermer. Genseren har praktisk snøring nederst som kan strammes på bunnen slik at den blir kortere. Match overdelen sammen med våre tightser for et perfekt sett hjem fra trening.

Svart cropped sweatshirt  svart cropped crewneck

 

Turtleneck

Turtleneck også kjent som pologenser blir stadig mer populært i disse dager, og plagget jobber hardest i moderne damegarderobe. Basisplagget gjør det relativt enkelt å style, og gir deg det neste nivået. Enten du satser på behagelig bomull eller nøytrale farger har vi den perfekte høyhalsede genseren for deg.

Vi har et utvalg av turtlenecks til dame som passer både til hverdag, loungewear og til en kald høstdag. Genserne kommer i ulike farger og materialer, som blant annet strikketbomull og ribbet. Kolleksjonen vår har gensere som er både slim fit og loose fit slik at det er mulig å velge det man er mest komfortabel med. 

 

Strikket høyhalset genser

Chunky Knit Sweater er den perfekte strikkegenser for både kalde vinterdager, og kjølige sommerdager når solen har gått ned. Med en sofistikert stil, elegant høy hals og stilrent design, passer plagget med alt fra joggebukser, tights til jeans. Vi snakker altså om en høyhalset strikkegenser som er både fin og allsidig. 

Beige chunky turtleneck  Grå chunky turtlesweater

 

Høyhalset genser av bomull

Slim fit Turtleneck er perfekt til hverdagen. Med et mykt strikket stoff, sofistikert utseende og slim fit passform, vil du være komfortabel og stilfull til enhver tid. Genseren er å finne i fargene grå, svart og beige.

Svart turtleneck slim fit  Grå turtleneck slim fit

 

En varmere versjon av en slik basic turleneck er chill turtle neck T-shirtGenseren har et termisk finstrikket stoff som gir en deilig og lun følelse. Dette er det perfekte loungewear for en kveld inne, eller ute kombinert med vår sherpa teddy jakkeEn annen måte man kan fint kan style en slik genser er å matche en hvit høyhalset genser sammen med en lekker dressbukse

Svart turtleneck til dame av bomull  Hvit turtleneck til dame med lange ermer

Les også: Høstens fineste dressbukse og Beste teddyjakke 2022

 

Ribbestrikket pologenser

Vår Ribbed high neck sweater er en høyhalset genser, i slim passform. Dette er en absolutt must-have knitwear som er allsidig og lekker. Genseren passer utmerket til trening, casual, formal eller party. Kombiner gjerne med scrunch eller seamless tights.

Svart ribbestrikket turtleneck  Hvit høyhalset genser i ribbestrikk

 

Doux knitted turtleneck er en vakker, myk og behagelig ribbet turtleneck som inneholder en liten andel ull som skaper fin tekstur på genseren. Et perfekt plagg for en kaldere dag. Kombiner gjerne med Philippa pants eller Doux knitted pants.

Grå, mykt strikket turtleneck  Grå leggings med sleng

Les også: Beste kosesett dame

 

Hvordan style genserene 

Når du har funnet din favoritt-genser, trenger du gjerne en underdel du kan style den med. Vi har et bra utvalg og kule og komfortable jeans du kan kombinere din favoritt-overdel med. Vi har jeans som passer til en hver anledning! De fleste jeansene kan du style med det du måtte ønske. Du kan style dem både opp og ned. Under kommer vi med noen tips som skal hjelpe deg på veien.  

Våre skinny jeans med split kan brukes til både hverdags og fest. For en hverdagslook kan du for eksempel style den med vår slim fit turtleneck. Dette antrekket passer bra til en lang dag på skolen eller jobb. 

Skinny jeans med splitt    Svart slim fit turtleneck til dame

 

Våre freshe wide leg jeans finnes i fire flotte farger. Wide leg jeans er blitt veldig populære bukser, og vi forstår hvorfor! Disse er både behagelige på, og ser smashing ut. For en enkel og kul look kan du kombinere dem med vår enkle, men fine Wonderland Crewneck.  

Wide leg jeans    Hvit collegegenser til dame
Les mer om jeansene våre og finn din perfekte match i vår jeans-guide!
Tilbake til bloggen