Beste løpetights til dame

Beste løpetights 2023

Myke løpetights som gjør løpeturen til en komfortabel aktivitet.


På nettsiden finner du Famme treningsklær for alle typer trening, i dette innlegget fokuserer vi på kondistrening. Løping, jogging og gode turer. Selv om treningen ikke er unnagjort fordi du kjøper en ny tights, så er det absolutt et godt sted å starte. Famme sine treningstights passer alle kropper og former. De er laget av et stoff som puster og er 100% squat-proof, samtidig som de er utolig deilige å ha på seg. Når man skal ut på løpetur er det essensielt å ha en tights som holder seg oppe og ikke ruller eller sklir ned. Dette vil ikke bare være irriterende, men kan skade den gode motivasjonen din.


Du finner også mange modeller som har praktiske lommer på utsiden av låret, helt ute av veien under treningsøkten. Perfekte lommer til for eksempel mobilen din. Materiale er også viktig å se på. Løpetights er ofte laget av polyester og elastan. Dette er syntetiske materialer som er svært smidige og transporterer svetten vekk fra kroppen, i stedet for å binde den slik bomull gjør. Dette er så klart smak og behag, mange liker å løpe i seamless tightser som har andre stoffblandinger.


Våre kunder har kåret våre topp løpetights:

 

Løpetights med lomme

Techna tights - en funksjonell tights med lommer til for eksempel mobiltelefonen, nøkler eller annet tilbehør man gjerne vil ha med seg på tur. Treningstightsen er squatproof, har høyt liv og en bred linning for en fin passform. De unike sømmene er designet både for funksjon og syns skyld, så dette er definitivt en tights man presenterer bra med og ser bra ut i. 

 
 
Les mer om våre tights med lommer her!  

 

Enkel løpetights med kompresjon

Essential tights - en enkel og stilren løpetights. Som en av våre bestselgere er dette en allsidig og velutformet tights. Stoffet er elastisk, noe som gir perfekt passform og god kompresjon under løping. Treningstightsen er høy i livet og har en enestående hold-in effekt. Den er elsket av våre kunder da den kan brukes til nesten alt! 

  
Les mer om våre kompresjonstights her!

 

High waist løpetights med hold-in

Vortex tights 2 - en av våre bestselgende seamless tightser! Denne tightsen vil revolusjonere løpingen med sitt nye design laget av høyere nivå av elastane som gjør at den har mer kompresjon enn andre tightser. Med høy midje kan vi forsikre deg at den ikke vil skli ned under løping, men holde seg på plass for optimal ytelse og komfort. Midjebåndet har ekstra kompresjon ved at vi har lagt til ekstra stretch og en ribbet tekstur

Les mer om tightsene våre med høyt liv her!

 

Slitesterk løpetights for dame

Gym tights - en enkel og allsidig tights som passer utmerket til en joggetur. Treningstightsen er laget i et fuktavvisendestoff med høyt liv og vil gi deg en vakker hold-in effekt. Treningstightsen er squatproof og slitesterk og passer utmerket til både korte intervaller og lange distanser.

  

Løpetights for vinteren

Vi anbefaler Light Thermal Leggings på det sterkeste. Treningstightsen er perfekt til kalde dager da den har en børstet innside med noen refleks-detaljer som er supert til vinteren! 

 

Tilbake til bloggen