Beste treningstights for dame

Beste treningstights 2023

Famme har alltid hatt god kvalitet som et hovedfokus og tilbyr derfor kun varer som er nøye vurdert og kvalitetssikret. På samme måte vet vi at utseendet på treningstøyet er minst like viktig for norske kvinner. Man skal føle seg fresh og fin på trening, noe som også kan være med på å øke treningsmotivasjonen. Å kombinere disse to sentrale attributtene har resultert i at vi har flere av de mest populære tightsene til dame i Norge.

I det store utvalget av treningstightser tilbyr vi tightser til høy-, middels- og lavintensitetstrening i ulike stoff og fasonger, samtidig med et bredt fargeutvalg. Alle våre tights er ikke gjennomsiktig og squat proof!

 

Innholdsfortegnelse

 

Seamless tights

Flere elsker treningsklær i seamless fordi de er laget for maksimal komfort og bevegelsesfrihet. Les mer om hva seamless er her!

Ribbed seamless tights har høyt liv og bred linning og er konstruert med en V-form som gir treningstightsen en god passform. Samtidig gir den full bevegelsesfrihet og har hold-in effekt. Camo tights er et populært alternativ om dagen. Denne sømløse treningstightsen er squatproof og ruller ikke ned da den både er utstyrt med et høyt liv og hold-in. Elevate vortex leggings er den første sømløse treningstightsen som gir en virkelig shaping effekt. Midjebåndet i ribbestrikk holder tightsen på plass under trening. Ombre lux leggings er en tights med nydelige farger, og i likhet med seamless tightsene er den squatproof, har hold-in effekt og er flatterende under en hver treningsøkt eller til hverdagsbruk. 

Brun tights i sømløs med høyt liv  Rød tights i seamless og camo squatproof   Grå tights i seamless med shaping-effekt     

  

Scrunch tights

Tightsene med scrunch-effekt er et must-have i enhver dame garderobe for tiden. Fasongen på treningstightsen fremhever formene og gir deg derfor en perfekt passform. Disse tightsene passer utmerket til alt fra lav- til høyintensitetstrening.

Scrunch tights er en av våre bestselgere og finnes i hele 9 ulike farger. Leggingsen former rumpen og gir deg en peach-bum-effekt. En annen bestselger er Peach Scrunch Tights, den er flatterende, sømløs og squat-proof! Scrunch camo leggings har både det populær kamuflasjemønsteret og en fin scrunch. Denne tightsen er også seamless, har god kompresjon er squatproof. Adapt scrunchie tights har en V-form og er sømløs. Treningstightsen er også squatproof og har kontur i rumpa som gir et løft og en god shaping-effekt. 

Blå tights med scrunch som gir en fin rumpe-effekt  Grønn tights med scrunch og camo, squatproof og høy i livet 
Svart tights med scrunch i seamless, med shaping-effekt av rumpen og squatproof  

Les mer om hva scrunch tights er her!

 

Kompresjonstights

Kompresjonstightser er også svært godt likt av kvinner da de stramme tightsene gir økt blodsirkulasjon som er bra for restituering! Samtidig gir tightsene en fin passform og en shaping-effekt grunnet stramheten. Til aktiviteten cross fit egner kompresjonstights særlig. 

Techna tights er en funksjonell tights med sine to store lommer som kan romme blant annet en mobiltelefon. Treningstightsen er squatproof, har høyt liv og en bred linning for en fin passform. Ella kompresjonstights er en fresh rød, blå og svart treningstights. Leggingsen har en liten lomme på innsiden perfekt til eksempelvis airpods. Den har også et bredt og elastisk midjebånd som gir en hold-in effekt. Lusty leggings er en kortere variant perfekt til for de med lavere høyde eller de som ønsker en kortere tights. Treningstightsen setter seg fint på kroppen ved sitt høye liv og V-shape.

 

Grå kompresjonstights med lomme  Rød tights med lomme og bred linning for hold-in effekt  Svart tights med en kort passform, høyt liv og en V-form 

Les mer om hva kompresjonstights er her!

Ribbed tights

En ribbed treningstights er et stilrent og anvendelig plagg. Ved sin ribbestrikk gir den tightsen et mer elegant utrykk som gjør at buksen både passer til trening og til hverdags. Fargene fremkommer ofte i nøytrale farger som gjør den enkel å style opp med overdeler. Passformen er tettsittende og den sitter derfor behagelig på plass under aktiviteten som skal utføres. 

Ribbed tights er laget i sømløst materiale og er derfor en svært behagelig ribbestrikket treningstights. Ved hjelp av eksklusivt Nylon 6.6 garn er den også hurtigtørekende, lett og puster bedre. Ribbed seamless tights er laget i sømløst materiale og er derfor en svært behagelig ribbestrikket treningstights. Samtidig er tightsen utstyrt med en V-form slik at den gir rumpen en fin form uten en direkte scrunch-effekt.

Grå ribbestrikket treningstights til dame  Beige ribbed seamless tights med V-shape  Blå ribbed seamless tights til dame

 

Shaping tights 

De fleste kvinner setter pris på en treningstights som fremhever en flatterende kroppsfasong, og dette er noe shaping tightsen fokuserer på. Uten å ha en direkte scrunch-søm på baksiden strammer den til på de riktige stedene slik at den får frem formene. I motsetning til andre tightser finnes disse shaping tightsene gjerne i litt sprekere farger i tillegg til de nøytrale. Dette gjør at man i tillegg til å få en fin kroppsfasong kan sprade rundt i fine farger - noe som også kan øke treningsmotivasjonen. 

Elevate vortex leggings kombinerer seamless teknologi og strategisk design for å gi en fin shaping-effekt. Midjebåndet er laget i ribbestrikk slik at den sitter stramt og godt under treningsøkten. Elevate wave leggings 2 er en seamless treningstights med elevate-effekt. Tightsen har mer kompresjon en andre sømløse plagg noe som er med på å skape den fine silhuetten av kroppsfasongen. 

Svart seamless tights med shaping effekt  Lyse blå shaping tights i seamless  Rosa shaping tights med tykt stoff og kompresjon

 

Rumpe tights

Det er ikke bare en type tights som fremhever formene på en flatterende måte. Scrunch er sett på som den tightsen som best fremhever rumpa, men det er ikke den eneste tightsen. Ribbed Seamless Tights er kanskje ikke mest kjent for å fremheve former, men dens v-shape er med på å gi rumpa en fin fasong. En annen treningstights som gir en fin form er Victory Leggings har en strategisk plassert tekstur som gir en finere figur og fremhevede former. Sky Leggings er også en tights som har fin passform. Denne har også en form for v-shape, men i motsetning til Ribbed Tightsen er denne v-shape laget ved hjelp av mønster. Dette mønsteret hjelper med å gi en fin form og fremheve formene.

seamless ribbed tights med v-shape som former rumpa  victory leggings grønn gir fine former  sky leggings treningstights steinvasket

 

Tights til aktiviteter

Løpetights

Når man skal ut på løpetur er det essensielt å ha en tights som holder seg oppe og ikke ruller ned i løpet av økten. Dette vil ikke bare være irriterende, men kan også ødelegge den gode treningsgleden, en behagelig løpetights er derfor essensielt.

Essential tights er en enkel og stilren løpetights. Treningstightsen er myk og har god kompresjon som gir en perfekt passform. Samtidig er den laget med en anti-krøll-effekt som gjør overflaten jevn og fin. Vortex tights 2 er en av våre bestselgende seamless tightser og er perfekt til løping. Treningstightsen har et høyt midjebånd med hold-in som gjør at leggingsen ikke sklir ned i løpet av en joggetur. Gym tights er en allsidig tights som passer utmerket til en joggetur. Treningstightsen er utstyr med et høyt liv i et fuktavvisende stoff. Den er squatproof og slitesterk.

Grå løpetights med god kompresjon som gir en fin passform  Blå løpetights i seamless med hold-in og er squatproof  Grå tights for løping, squatproof og slitesterk i et elastisk stoff 

 Les mer om de beste løpetightsene her!

 

Tights til styrketrening

Når det kommer til styrketrening er det viktig å ha en treningstights som sitter godt og er squatproof. Du skal kunne bevege deg fritt på treningssenteret uten å bekymre deg for at undertøyet eller svettemerker skal synes gjennom tøyet.

Stamina leggings er perfekt for en god økt med styrke. Treningstightsen er squatproof, slitesterk og er fukttransporterende. Samtidig er den utstyrt med mesh-struktur og et unikt design. Elevate vortex leggings kombinerer seamless teknologi og strategisk design, og resulterer i en perfekt styrketreningstights. Tightsen gir en fin shaping-effekt og midjebåndet gjør at tightsen holder seg på plass under treningsøkten. Tone leggings passer utmerket til styrkeøkten ved sitt høye liv og en bred linning som holder tightsen på plass. Samtidig har leggingsen kontour rundt rumpen som gir en fin passform. Earth Leggings passer utmerket til styrketrening fordi den har et bredt liv som gir en hold-in effekt, noe som gjør at den ikke vil skli ned under styrkeøkten, i tillegg er den seamless og fukttransporterende så du holder deg komfortabel gjennom hele økta!

Svart tights for styrketrening med mesh som er slitesterk og fukttransporterende    Lyse blå tights for styrketrening med høyt liv og bred linning
Les mer om tightser til styrketrening her!
 

Vintertights

Det er godt å ha en varm tights når det blir kjøligere ute. En tykk tights vil øke komforten og motivasjonen til å trene på milde dager, og en vintertights er derfor et godt tilskudd i enhver vinter garderobe.

Light thermal har en børstet innside og er derfor perfekt for høsten og vinteren. Treningstightsen har et høyt liv med snøring i midjen. Stoffet er mykt, solid og allsidig. Den varme tightsen er også utstyrt med refleks-detaljer som gjør tightsen funksjonell til mørke dager.

Blå tights til vinteren med en børstet innside og refleksdetaljer  Svart vintertights med høyt liv og snøring i livet
Les mer om de beste vintertightsene her!

 

Ønsker du å komme i gang med treningen, men er usikker på hvordan? Sjekk ut våre beste tips her

Tilbake til bloggen