Beste treningstights for dame

Beste treningstights til dame

Famme har alltid hatt god kvalitet som et hovedfokus og tilbyr derfor kun varer som er nøye vurdert og kvalitetssikret. På samme måte vet vi at utseendet på treningstøyet er minst like viktig for norske kvinner. Man skal føle seg fresh og fin på trening, noe som også kan være med på å øke treningsmotivasjonen. Å kombinere disse to sentrale attributtene har resultert i at vi har flere av de mest populære tightsene til dame i Norge.

I det store utvalget av treningstightser tilbyr vi tightser til høy-, middels- og lavintensitetstrening i ulike stoff og fasonger, samtidig med et bredt fargeutvalg. Alle våre tights er ikke gjennomsiktige og squat proofe!

 

Innholdsfortegnelse

 

Seamless tights

Flere elsker treningsklær i seamless fordi de er laget for maksimal komfort og bevegelsesfrihet. Les mer om hva seamless er her!

Vortex 2 er ikke bare en vanlig treningstights – det er vår mest populære sømløse legging, og det er med god grunn! Med et høyt liv og utmerket kompresjon gir dette plagget deg en fast og pålitelig passform som holder seg på plass gjennom alle typer trening. Hvis du foretrekker et mer livlig alternativ, bør du vurdere våre Camo tights  Disse sømløse treningsleggingsene er både "squatproof" og forhindrer irriterende nedrulling takket være deres høye liv og hold-in-effekt.

Elevate vortex leggings tar sømløsheten til et nytt nivå, og gir deg en virkelig formende effekt. Det ribbestrikkede midjebåndet holder tightsen på plass under selv de mest intensive treningsøktene. Hvis du er på utkikk etter noe med flotte farger, bør du sjekke ut våre Fit leggings. Disse tightsene, akkurat som de sømløse variantene, er "squatproof," gir deg en hold-in-effekt og fremhever figuren på en flatterende måte.

 

  

Scrunch tights

Tights med scrunch-effekt  er et must i enhver kvinnes garderobe akkurat nå. Den spesielle passformen fremhever kurvene dine og gir deg en helt perfekt passform som passer for alle typer trening.

Vår Scrunch tights er en av våre første varianter med denne innovative designdetaljen, og den er tilgjengelig i flere ffarger. Denne leggingsen gir en flatterende løft til baken og skaper den ettertraktede peach-bum-effekten.

En annen bestselger er Peach Scrunch Tights,. Den er både flatterende, sømløs og selvfølgelig squat-proof. Vi tilbyr denne modellen i et stort utvalg livlige farger.

Hvis du leter etter noe med et friskt mønster og den karakteristiske scrunch-effekten, bør du sjekke ut våre Tie Dye Scrunch-leggings. Disse tightsene er også sømløse, har utmerket kompresjon og er selvfølgelig squat-proof.

For de som foretrekker en mer diskret scrunch-effekt, har vi Lunge Tights. Denne trenings-tightsen er også sømløs, squat-proof, og kommer med en matchende overdel.

 

Les mer om hva scrunch tights er her!

 

Kompresjonstights

Kompresjonstightser er også svært godt likt av kvinner da de stramme tightsene gir økt blodsirkulasjon som er bra for restituering! Samtidig gir tightsene en fin passform og en shaping-effekt grunnet stramheten. Til aktiviteten cross fit egner kompresjonstights særlig. 

Techna tights er en funksjonell tights med sine to store lommer som kan romme blant annet en mobiltelefon. Treningstightsen er squatproof, har høyt liv og en bred linning for en fin passform. Ella kompresjonstights er en fresh rød, blå og svart treningstights. Leggingsen har en liten lomme på innsiden perfekt til eksempelvis airpods. Den har også et bredt og elastisk midjebånd som gir en hold-in effekt. 

KompresjonstightsShaping tights     

Les mer om hva kompresjonstights er her!

Ribbed tights

En ribbed treningstights er et stilrent og anvendelig plagg. Ved sin ribbestrikk gir den tightsen et mer elegant utrykk som gjør at buksen både passer til trening og til hverdags. Fargene fremkommer ofte i nøytrale farger som gjør den enkel å style opp med overdeler. Passformen er tettsittende og den sitter derfor behagelig på plass under aktiviteten som skal utføres. 

Ribbed tights er laget i sømløst materiale og er derfor en svært behagelig ribbestrikket treningstights. Ved hjelp av eksklusivt Nylon 6.6 garn er den også hurtigtørekende, lett og puster bedre. Ribbed seamless tights er laget i sømløst materiale og er derfor en svært behagelig ribbestrikket treningstights. Samtidig er tightsen utstyrt med en V-form slik at den gir rumpen en fin form uten en direkte scrunch-effekt.

Shaping tights 

De fleste kvinner setter pris på en treningstights som fremhever en flatterende kroppsfasong, og dette er noe shaping tightsen fokuserer på. Uten å ha en direkte scrunch-søm på baksiden strammer den til på de riktige stedene slik at den får frem formene. I motsetning til andre tightser finnes disse shaping tightsene gjerne i litt sprekere farger i tillegg til de nøytrale. Dette gjør at man i tillegg til å få en fin kroppsfasong kan sprade rundt i fine farger - noe som også kan øke treningsmotivasjonen. 

Elevate vortex leggings kombinerer seamless teknologi og strategisk design for å gi en fin shaping-effekt. Midjebåndet er laget i ribbestrikk slik at den sitter stramt og godt under treningsøkten. Elevate wave leggings 2 er en seamless treningstights med elevate-effekt. Tightsen har mer kompresjon en andre sømløse plagg noe som er med på å skape den fine silhuetten av kroppsfasongen. 

Grå kompresjonstights  

 

Tights som former rumpa

Det finnes flere typer tights som kan fremheve formene dine på en flatterende måte. Selv om Scrunch-tightsen er kjent for å gi en spesielt flott løft til baken, er den ikke den eneste som kan oppnå dette.

Ribbed Seamless tights har kanskje ikke like stor berømmelse for å forme figuren, men den V-formen den gir, hjelper absolutt til med å gi baken en fin kontur.

Victory Leggings er en annen flott trenings-tights som bruker strategisk plassert tekstur for å gi deg en mer definert figur og fremheve kurvene.

Sky Leggings har også en flatterende passform. Denne tightsen har også en V-form, men i motsetning til Ribbed-tightsen, oppnås denne effekten ved hjelp av mønster. Dette mønsteret bidrar til å gi en flott form og fremheve dine naturlige kurver.

 

Tights til aktiviteter

Løpetights

Når man skal ut på løpetur er det essensielt å ha en tights som holder seg oppe og ikke ruller ned i løpet av økten. Dette vil ikke bare være irriterende, men kan også ødelegge den gode treningsgleden, en behagelig løpetights er derfor essensielt.

Essential tights er en enkel og stilren løpetights. Treningstightsen er myk og har god kompresjon som gir en perfekt passform. Samtidig er den laget med en anti-krøll-effekt som gjør overflaten jevn og fin. Vortex tights 2 er en av våre bestselgende seamless tightser og er perfekt til løping. Treningstightsen har et høyt midjebånd med hold-in som gjør at leggingsen ikke sklir ned i løpet av en joggetur. Gym tights er en allsidig tights som passer utmerket til en joggetur. Treningstightsen er utstyr med et høyt liv i et fuktavvisende stoff. Den er squatproof og slitesterk.

 

 Les mer om de beste løpetightsene her!

 

Tights til styrketrening

Når det kommer til styrketrening er det viktig å ha en treningstights som sitter godt og er squatproof. Du skal kunne bevege deg fritt på treningssenteret uten å bekymre deg for at undertøyet eller svettemerker skal synes gjennom tøyet.

Softy leggings er perfekt for en god økt med styrke. Treningstightsen er squatproof, slitesterk og er fukttransporterende. Samtidig er denne tightsen supermyk og elastisk, og er derfor utrolig behagelig å trene med. Elevate vortex leggings kombinerer seamless teknologi og strategisk design, og resulterer i en perfekt styrketreningstights. Tightsen gir en fin shaping-effekt og midjebåndet gjør at tightsen holder seg på plass under treningsøkten. Lunge leggings passer utmerket til styrkeøkten ved sitt høye liv og en bred linning som holder tightsen på plass. Samtidig har leggingsen kontour rundt rumpen som gir en fin passform. !

Svart tights til dameMyke leggings
Les mer om tightser til styrketrening her!
 

Vintertights

Det er godt å ha en varm tights når det blir kjøligere ute. En tykk tights vil øke komforten og motivasjonen til å trene på milde dager, og en vintertights er derfor et godt tilskudd i enhver vinter garderobe.

Light thermal har en børstet innside og er derfor perfekt for høsten og vinteren. Treningstightsen har et høyt liv med snøring i midjen. Stoffet er mykt, solid og allsidig. Den varme tightsen er også utstyrt med refleks-detaljer som gjør tightsen funksjonell til mørke dager.

Ønsker du å komme i gang med treningen, men er usikker på hvordan? Sjekk ut våre beste tips her

Tilbake til bloggen