Treningstights til deg med lange ben

Tights for lange ben

Treningstights til deg med lang ben

Det kan være vanskelig å finne treningstøy som passer perfekt til sin egen kropp da alle mennesker er forskjellige og har forskjellige lengde, form og fasong. Vi i Famme synes det er superkult at alle er unike, men vi skjønner også at det kan føre til enkelte utfordringer når man skal lete etter den perfekte treningstights. Dersom du har lange ben og sliter med å finne tights som passer til deg er dette guiden du trenger. Her er noen av tightsvariantene våre som passer best til de som har litt lengre ben. 

Fleek Tights

Fleek tights er en elastisk og komfortabel sømløs tights som er laget av nylon, polyester og elastan. Den kjennes lett og myk på kroppen og passer for både hverdagsbruk og til trening.

Blå treningstightsRød tights til lange ben


Vortex 2 Tights

Oppfølgeren til vår bestselgende Vortex tights er litt tyngre og har mer kompresjon, og er fantastisk myk og komfortabel. Den er formende og fremhever feminine kurver, og har ekstra kompresjon i midjebåndet. En perfekt tights i høy kvalitet med litt ekstra lengde. Tightsen er ikke gjennomsiktig og squat proof.

Vortex tights til treningSeamless leggings

Scrunch Camo Tights

Scrunch Camo Tights kombinerer to favoritter, et trendy camo-mønster og vår bestselgende scrunch-detalj på baken for å gi en flatterende "peach bum". Den kombinerer feminint og edgy med seamless-teknologien som tar komfort og stil til et helt nytt nivå. Dette gjør denne tightsen til en perfekt statement piece i activewear samlingen din.

camo leggings for lange benscrunch leggings for lange ben