Treningstights til deg med lange ben

Tights for lange ben? Vi har de beste tightsene for deg

Har du lange ben og sliter med å finne tights som har passelig lengde? Vi har en treningstights for alle. Vi er alle forskjellige og har ulike preferanser. Det kan derfor være vanskelig å finne treningstøy som passer perfekt til sin egen kropp. Dette er guiden for deg med lange ben som sliter med å finne tights som passer deg perfekt. Ønsker du en mer detaljert beskrivelse av tightsene vi tilbyr, sjekk ut tights guiden

Long Essential Tights

Vår Long Essential Tights er er forlenget versjon av Essential Tights, og passer perfekt om du har lange ben. Tightsen har et mykt og solid stoff, med god elastitet. Tightsen er highwaist og er squat proof. 

Long Essential TightsLong Essential Leggings

Long Techna tights

Long Techna Tights er en utrolig praktisk tights med lommer! De to lommene på hver side har plass til mobiltelefon, bankkort, nøkler eller andre ting du har med deg på trening. Tightsen passer derfor perfekt til løpeturer, der man ofte må ha med seg telefon og nøkler. Den praktiske lengden gjør at den passer fint for deg med lange ben. Les mer om våre tights med lommer!

Long Techna TightsLong Techna Tights

Fleek Tights

Fleek tights er en elastisk og komfortabel sømløs tights som er laget av nylon, polyester og elastan. Den kjennes lett og myk på kroppen og passer for både hverdagsbruk og til trening. Les mer om hva seamless er her!

Fleek leggings for lange ben 


Vortex 2 Tights

Oppfølgeren til vår bestselgende Vortex tights er litt tyngre og har mer kompresjon, og er fantastisk myk og komfortabel. Den er formende og fremhever feminine kurver, og har ekstra kompresjon i midjebåndet. En perfekt tights i høy kvalitet med litt ekstra lengde. Tightsen er ikke gjennomsiktig og den er squat proof. Les mer om våre beste kompresjonstights!

 Vortex tights for lange bein


Scrunch Camo Tights

Scrunch Camo Tights kombinerer to favoritter; et trendy camo-mønster og vår bestselgende scrunch-detalj på baken for å gi en flatterende "peach bum". Den kombinerer feminint og edgy med seamless-teknologien som tar komfort og stil til et helt nytt nivå. Dette gjør denne tightsen til en perfekt statement piece i activewear samlingen din. Les mer om hva scrunch er her!

Agility tights

Agility tightsen vår sørger for fantastisk komfort, på grunn av den avanserte seamless teknologien. Siden dette er en utrolig elastisk tights, passer den perfekt til både yoga og styrketrening. Selvfølgelig er den også squat proof! Les mer om de beste seamless tightsene våre her!

Tilbake til bloggen