Tights for deg med korte bein

Tights for korte ben

Treningstights til deg med korte ben

Alle mennesker er forskjellige og har forskjellige lengde, form og fasong. Dette synes vi i famme er flott, men vi forstår også at det kan føre til enkelte utfordringer når man skal lete etter den perfekte treningstights. Dersom du har korte ben og sliter med å finne tights som passer til deg er dette guiden du trenger. Her er noen av tightsvariantene våre som passer best til lavere kropper.

 

Lusty Leggings

Lusty Leggings er i en kortere 7/8 lengde som er perfekt for deg som kanskje sliter med at noen tightser i full lengde kan bli litt for lange. Den har høyt liv og et elastisk stoff som gir god komfort når du trener. 

Grå tights til korte bensort tights til korte ben

Essential tights

Essential tights er en tidløs leggings med en anti-krøll-effekt som gjør at den ser bra ut på alle kroppstyper og holder overflaten jevn og fin.  

Tidløs leggingsTreningstights for korte ben

Shorts

Et annet alternativ dersom du sliter med å finne tights som er korte nok er å trene i shorts! Vi har en rekke forskjellige modeller som passer til alle slags typer trening. 
Blant annet anbefaler vi Fit Shorts, en sømløs og flatterende tights som går til rett over knærne, og våre Antislip Biker Shorts som har anti slip stropper rundt midjen og bena for å holde shortsen på plass under treningsøkten. 

antiskli shorts til treningRød treningsshorts