Treningstights for korte ben

Tights for korte ben

Da alle mennesker har forskjellig lengde og fasong kan det være vanskelig å finne treningsklær som passer perfekt til sin egen kropp. Alle har unike kropper, noe vi synes er superkult. Men dette byr også på enkelte utfordringer når man er på jakt etter den perfekte treningstighsten. Dersom du har korte ben og sliter med å finne en tights som passer, er dette guiden for deg! 

Sliter du med det stikk motsatte problemet? Vi har også en guide for deg som leter etter en tights for lange ben!

 

Løpetights for korte ben

Softy capri leggings er endelig en realitet! Dette er en treningstights med 7/8 lengde, noe som gjør at den passer perfekt for deg med kortere ben. Den har en high waist fit og V-shape som fremhever de feminine kurvene på de riktige områdene. Match denne freshe treningstightsen med en av to tilhørende treningsoverdeler for en komplett look!  

 

 

Petite Techna Tights

Petite Techna Tightsen vår er helt lik den orginale Techna tightsen, men har kortere ben, og er perfekt for deg som er under 165 cm. Techna tightsen har to store praktiske lommer, slik at du kan oppbevare mobil, nøkler osv. Den er squat proof og highwaist og sitter pent på kroppen. 

Petite Techna TightsPetite techna tights

 

Petite Essential Tights

Essential Tights kommer også i petite versjon. Petite Essential Tights er en tights som aldri går av moten, og er et "must have" for treningsgarderoben. Stoffet er mykt og solid med god hold inn, samt at den er squat proof.

Petite Essential TightsPetite Essential Tights

Ribbed tights for korte ben

Ribbed 7/8 tights er en sømløs treningstights i ribbestrikket materiale. Selv ved sin kortere lengde har den et høyt liv som gir god hold-in slik at den sitter godt på kroppen i løpet av treningsøkten. Den behagelige treningstightsen er selvfølgelig også squatproof!

Svart ribbestrikket kort tights til dame  Kort ribbed tights med høyt liv

 

Seamless tights for korte ben

Fit tights er en seamless treningstights med et enkelt og flott utseende. Denne tightsen er ikke like kort som Lusty leggings eller Ribbed 7/8 tights, men den er noe kortere enn våre resterende tightser. Denne tightsen fremhever figuren din og har en nydelig passform. Materialet er fleksibelt, noe som gjør at du vil føle deg komfortabel under treningsøkten. Ikke nok med dette, den er også squat proof og vil ikke skli ned under trening!

 

 Les mer om våre tights i den ultimate tights guiden!

 

Den perfekte "hacken" for deg med korte ben

Sliter du med at tightsene dine blir for lange? Da har vi den perfekte hacken for deg! På en superlett og rask måte kan du få dine litt for lange tightser til å bli helt perfekt. Sjekk ut videoen vi har lagd på det!

 

Kanskje du tenker du like gjerne kan kjøpe en tights i full lengde etter å ha sett dette smarte tipset? Isåfall finner du hele vårt utvalg av treningstightser her.

Tilbake til bloggen