Matchende treningssett, kosesett og ullundertøy sett for dame

Matchende sett

Skap look med matchende sett til dame! Fullfør garderoben ved å investere i matchende sett som kan brukes på tvers av hverandre!

Innhold:

Matchende treningssett

Årets hotteste trend er matchende treningssett. Å komme seg på trening kan være krevende for mange, men noe så enkelt som fine og behagelige klær kan være en real motivasjonsboost. Det er viktig å føle seg komfortabel og treningsklær man føler seg vell i er derfor essensielt. Et fresht treningssett vil derfor ikke bare være pent, men vil også være med på å øke treningsmotivasjonen. Hva er vell ikke bedre enn å dra på treningssenteret med et nydelig matchende sett? Dette er treningssettene man trenger for å komme i gang med trening!  

Camo treningssett

En storfavoritt hos oss er treningssettet i kamuflasjemønster. Treningstightsen kan du matche med både en sports-bh og en treningsgenser. Samtidig finnes plaggene i opp til fem ulike farger, slik at man garantert finner en kombinasjon man vil elske! Camo sports-bh er i seamless og har god støtte og innlegg som kan tas ut. Camo treningstoppen er langermet, fukttransporterende og cropped for en feminin og flatterende look. Camo treningstightsen er squatproof med hold-in effekt slik at den sitter som støpt under en treningsøkt. Settet egner seg derfor til trening i lav til høy intensitet, eksempelvis en løpetur eller styrketrening.

      

Stonewashed treningssett

Dette treningssettet har et mykt og komfortabelt materiale, som i kombinasjon med scrunch har konturer som fremhever dine former. Med sitt høye liv og sin gode passform, passer dette settet til både lav- og høy intensitetstrening. Kombiner Acid Scrunch Leggings med Acid Scrunch Long Sleeve for en helhetlig look. Dette settet kommer i mange farger, alt fra nøytrale til sterke farger, så du kan mikse og matche akkurat som du selv ønsker. 

    

Peacy Scrunch med contour treningssett

Sjekk ut Famme sin Peachy Scrunch Leggings og Peachy Scrunch Sports Bra! Dette settet kommer i både freshe farger og nøytrale farger, og du kan mixe og matche som du ønsker. Settet har blitt en suksess blant våre kunder, og ble utsolgt på svært kort tid.

Blått treningssett

 

Treningssett med farger

Et populært treningssett i spreke farger er vår Motion tights og Motion sports bh! Dette settet kommer i rød, blå og sort. Settet er seamless og tightsen har en diskret scrunch effekt. Leggingsen kommer også i et stort utvalg av spreke farger, men da uten en matchende sports bh. 
  

Tie Dye treningssett

Tie Dye har voks seg svert populært de siste årene. Dette settet har et silkemykt materiale, er elastisk og fukttransporterende, noe som gjør at den passer til enhver treningsform, enten om det er Yoga eller intervaller som står for dagen. Tie Dye Leggings er praktisk og kommer med to lommer, som har plass til både nøkler, mobil eller adgangskort. Kombiner den med Tie Dye Sports Bra. 

Tie dye leggings i svart/grå Tie dye sports bh i svart/grå
  

Hvis du ønsker en Tie Dye tights som har et seamless design og scrunch vil denne treningstightsen skille seg ut på treningssenteret. Det er morsomt, flatterende og ikke minst squat proof! Tie Dye Scrunch tights har et høyt liv med god "hold in" effekt og passer utmerket til enhver kroppsfasong.

 

Seamless treningssett

For maksimal komfort er et treningssett i sømløs et godt alternativ. Les mer om hva seamless er her!

Dette settet egner seg best til trening med lav til middels intensitet, som eksempelvis yoga eller styrketrening. Settet er ribbed med teknsike egenskaper slik at det kan brukes både inne og ute. Lunge sports-bh kommer med kule ryggdetaljer, og er en sports-bh som gir medium støtte. Den matches med Lunge seamless treningstights som har en V-shape som former rumpen med høyt liv og hold-in.

Sjekk hele utvalget vi har i seamless her!

Matchende treningssett  

Scrunch treningssett

Treningsklær med scrunch-effekt er en favoritt hos mange norske kvinner. Plaggene med scrunch har en spesiell sømteknikk som snurper sammen stoffet og gir deg derfor en perfekt passform. Les mer om hva scrunch tights er her!

Lux Scrunch sports-bh i har uttagbare innlegg og justerbare stropper slik at du kan tilpasse toppen akkurat slik du selv ønsker. Den matchende tightsen, Lux Scrunch Leggings, former rumpen perfekt med kombinasjonen av en V-form og scrunch-effekt. Den er også squatproof og har et høyt liv. Med sitt enkle og stilfulle design egner settet seg best til trening i lav til middels intensitet.

Sjekk hele utvalget vi har med scrunch her!  

Ribbed treningssett

Ribbestrikket treningsklær er blitt en trend på grunn av det fine og minimalistiske designet. Nyt maksimal komfort enten du velger å bruke plaggene på trening eller som en del av en casual og sporty outfit. Ribbed treningstopp er cropped, langermet og i sømløst materiale. Samtidig er den laget av Nylon 6.6 som gjør treningstoppen mykere, puster bedre og er hurtigtørkende. Ribbed treningstights er designet med høyt liv og en bred linning som gir god kompresjon og støtte og ser derfor flatterende ut på alle kroppstyper.  

Det er ikke bare fine treningssett som skal til for at man skal klare å komme seg på trening. Dersom man ikke er vandt med å trene kan mange føle et ubehag ved å ikke kjenne til øvelser man kan utføre. Vi har derfor samlet 10 enkle øvelser man kan utføre både inne og ute, slik at du kan komme i gang og nyte treningsgleden. Om du ønsker å øke vanskelighetsgraden kan du også inkludere en treningsstrikk i øvelsen. Våre favorittøvelser med et resistance band finner du her!

 

Treningssett med mønster

Treningsklær med mønster og farger er blitt veldig populært den siste tiden. Fleek sports bra er et seamless produkt som er laget på italiensk Fulgar garn og oppleves derfor som utrolig mykt og elastisk. Denne sports-bhen gir optimal støtte og passer perfekt til alt fra yoga til løping. Fleek leggings er en seamless treningstights laget av Nylon, Polyester og Elastan for å gi den optimale støtten. Materialet i tightsen har pustende egenskaper og hjelper med å holde deg tørr under treningsøkten eller på en rusletur i byen. Den har et høyt liv og er samtidig squatproof.

 

Softy treningssett

Softy treningssett er en av våre mest populære produkter. Settet kjennetegnes av et ultramykt og matt materiale av høy kvalitet.
Softy Sports Bra har medium hold med uttagbare innlegg. Denne sports bhen egner seg godt til både løping og styrke. Softy tights er designet med høyt liv og bred linning slik at den passer godt både til styrketrening og løping. Tightsen er også squatproof.

myk treningstightsMyk og behagelig treningstights

Kosesett til dame

Et mykt og behagelig loungewear sett kan man aldri få nok av. Om man enten har hjemmekontor eller slapper av på sofaen, kan matchende koseklær gi en enklere hverdag. Ikke bare er de fine å se på, men de er også praktiske ved at de gir rom for bevegelsesfrihet!

Matchende kosesett

Wanderlust loungewear sett er et ribbestrikket sett med matchende genser og bukse. Dette settet passer perfekt som kosesett samtidig som det er veldig flatterende, og kan brukes til hverdag. Dette er et komfortabelt sett som har flere bruksområder! Stoffet på dette settet er elastisk, som gjør det veldig komfortabelt, og egner seg perfekt når man skal på ferie eller ut og fly. 

Les også: Loungewear guide

Komfortabelt sett

Knitted sett er et sett man kan bruke på avslappende dager hjemme, ute på shopping eller om du skal på kino. Den består av en ribbestrikket t-skjorte og slengbukse. Dette settet er både og stilig og komfortabelt, og et koseklær sett som fungerer optimalt til hverdag også!

Les også: Slengbukse til dame

Joggesett til dame

Det har blitt trendy og kult å ha på seg matchende joggesett. Det skaper en fullstendig look samtidig som det er komfortabelt og mykt å ha på seg. 

Les også: Beste joggebukse til dame

Matchende joggesett

Oversized joggesett er et trendy sett med en oversized fit, og består av en hoodie og en joggebukse. Dette settet har et tykt og mykt stoff, og føles behagelig på kroppen. Dette settet er perfekt å ta på seg utenpå treningsklærne, til og fra treningssenteret, eller til og med i starten på treningsøkten. Oversized er også det perfekte chillesettet til kalde høstkvelder, og det er så deilig at du aldri vil ta det av deg!

Oversized hoodieOversized jogger

Ullundertøysett til dame

Når det er kjølig ute er det kjekt å ha et sett med ullundertøy liggende. Et ullsett er fordelaktig å ha med seg enten på fjelltur, skitur eller bare for å chille hjemme i på kalde dager. 

Tilbake til bloggen