Slengbukse til dame | Flare pants | Flare jeans | Yogapants

Slengbukse til dame

Slengbukser er for tiden et veldig trendy plagg. Dette er ikke så rart når er slengbukse ofte er nok til å style opp et ellers alminnelig antrekk. Slengbuksene kjennetegnes ved at de har en sleng nederst ved foten som gir en flatterende effekt. Famme sin slengbukse-kolleksjon sikrer deg en flare pants for enhver anledning. Disse buksene passer både til en rolig kveld hjemme, til hverdags, og til mange typer trening..

Les også: årets treningsmote

1. Kombinasjon av Komfort og Stil:

Slengbukser er kjent for sin avslappede passform og komfortable design. De gir deg den bevegelsesfriheten du trenger under treningsøkten, samtidig som de ser flotte ut. Denne perfekte kombinasjonen av komfort og stil gjør slengbukser til et ideelt valg for både trening og avslapning.

2. Allsidig Bruk:

En av de mest imponerende egenskapene til slengbukser er deres allsidighet. Du kan bruke dem i treningsstudioet, på vei til kaffebaren, eller til og med på jobben hvis kleskoden tillater det. De er like egnet for en intens treningsøkt som for en uformell ettermiddag med venner.

Yogapants er en variant av slengbukser som passer godt til treningen. Vår Yoga Pants er en av disse, og er laget av et mykt, pustende og fukttransporterende stoff. Fordelen med yogabukser er at de har god pusteevne, komfort og lager rom for bevegelsesfrihet.  Denne yogabuksen kan matches opp med en cropped long sleeve for en sporty look. 

Les også: Beste yogabukser

SlengbukseSlengbukse

 

4. Tilpasset Valg:

Slengbuksene kommer i ulike lengder og stoffvarianter, slik at du kan finne det som passer best for deg. Du kan velge mellom høy midje, lav midje eller midjehøyde, og stoffer som denim, bomull, eller teknisk materiale, avhengig av dine preferanser.

5. Inspirasjon fra Athleisure:

Athleisure-moten har også spilt en betydelig rolle i populariseringen av slengbuksene. Mange athleisure-merker har inkludert slengbukser i sine kolleksjoner, og de gir et sporty preg til denne tidløse stilen.

Så, uansett om du foretrekker en avslappet hverdagstil, ønsker å sprite opp treningsgarderoben din, eller bare ønsker å legge til litt retro eleganse i antrekket ditt, kan slengbuksene være ditt go-to plagg. 

Ribbed Flare Pants er behagelig og passer svært godt inn i athletishure garderobern din. Buksen er elastiskhøy i livet og har en avslappet stil, som gir deg en casual look kombinert med en hoodie eller crop top. Den har et sofistikert, enkelt og stilfult preg. Slengbuksen er enkel å style slik man vil, for at den skal passe til enhver anledning

Yoga bukserSvarte Flare Pants

Ribbed Yoga Pants er en slengbukse i myk og ribbet kvalitet. Denne yogabuksen har høyt liv og bred strikk i midjen, som gjør at den sitter godt og man får en fin passform. Denne buksen passer ypperlig til yoga, men kan også brukes til hverdags og annen trening med lav eller medium intensitet. Den kan fungere som en slengbukse tights da stoffet er elastisk, fukttransporterende og har en god hold-in-effekt for optimal passform. Match med andre yogaklær som du kan finne her.   

Det er mange slengbukser å velge mellom og du kan se hele vårt utvalg her! Mange av våre slengbukser passer personer med lange ben. 

Andre blogginnlegg:

De beste joggebuksene

 

Tilbake til bloggen