Trendy kosesett til dame

Beste kosesett til dame 2022

Enten om man skal kose seg på sofaen, gå en tur eller gjøre andre hverdagslige ting er det godt med komfortable klær. Ved å ha høy komfort som viktigste egenskap har loungewear derfor blitt et must i enhver kvinne garderobe. Dette har utviklet utseendet på koseklær, og loungewear er ikke lenger kun noe man har på hjemme. Settene har blitt trendy og brukes like gjerne ute på gaten. På denne måten sikrer man seg maksimal komfort samtidig med et stilrent antrekk. 

 

Cropped kosesett

Av bestselgerne er settet som kombinerer wanderlust hoodie med wanderlust leggings. Med fem ulike farger kan man garantere å finne en favoritt til klesskapet! Settet har en cropped hoodie og gir derfor en fin passform samtidig med at joggesettet er mykt og komfortabelt å ha på seg. 

 

Wanderlust Hoodie er skapt for å gi deg den ultimate komforten. Noe som skiller denne cropped hettegenseren ut er passformen - den vil komplimentere overkroppen og sitte som et skudd takket være det elastiske stoffet. Med denne genseren kan man slappe av hjemme eller gjøre hverdagslige gjøremål. Wanderlust Leggings er en lekker kosebukse som vil legge seg flatterende på kroppen, samtidig som stoffet er svært komfortabelt og gir god bevegelighet.
Beige cropped og ribbed hettegenser  Beige ribbestrikket kosebukse

 

Vi har utformet et lignende kosesett med mer kompresjon og hold for de som foretrekker et mer teknisk stoff. Wanderlust cropped hoodie 2 er også laget cropped, men noe lenger enn den originale hettegenseren. Hettegenseren kan matches med wanderlust leggings 2 som er laget med det samme designet og stoffet.
Brun ribbestrikket cropped hettegenser  Brun ribbestrikket bukse med lommer og snøring i livet
  

  

Velour kosesett

En favoritt er også å matche velur pants med velur hoodie for en fløyelsmyk opplevelse. Velursettet er popularisert av Juicy Couture, og er elsket av mange! Kosesettet er produsert med i elastisk materiale og nøye utvalgt for å tilfredstille høyt krav til komfort og drapering.

Velour bukse

Om du leter etter den deiligste kosebuksen i høst, blir Velur Pants garantert din nye favoritt! Dette er en lekker velour bukse som vil falle i smak hos de fleste. Vår Velur Pants er fløyelsmyk, og velur-materialet er svært elastisk, noe som gjør dette til en av de mest komfortable velourbuksene på markedet. Buksen sitter fint og flatterende på, den har nøye detaljer, høyt liv og i livet er det knytting. Man vil se knallbra ut i denne buksen, samtidig som man holder seg komfortabel. Om du trenger en ny kosebukse denne høsten bør man velge denne. 

Svart velur bukse med knyting i midjen  Velur bukse med lommer bak

 

Velour hoodie

Den matchende Velur Hoodie er også en stor favoritt. Det deilige velurstoffet gjør dette til en av de mykeste hettegenserne der ute. Stoffet er også svært elastisk og vil føles komfortabel å ta på. Dette er en velour hoodie som kan både brukes som loungewear eller en fin genser til hverdags, og matcher sammen med vår Velur Pants. Denne hettegenseren har hette, fine detaljer, fløyelsmykt stoff og glidelås som gjør genseren lett å justere. Om du har lett etter det fineste velour settet kan vi sterkt anbefale vår Velur Hoodie og Velur Pants, da disse er kjempemyke, lekre og svært trendy

Svart velur kosesett til dame  Svart velur kosegenser med snorer
 

 

Joggesett

Ønsker du et behagelig antrekk som du kan bruke både hjemme og ute? Da er et joggesett det ultimate antrekket. Joggesett har blitt svært populært de siste årene, og ikke uten grunn. Et matchende joggesett med crewneck og sweats er både moteriktig og svært komfortabelt. Vår recharge sweater og recharge sweatpants er mykt i stoffet og joggebuksen har et feminint snitt. Dersom man ønsker et mer luftig alternativ kan crewnecken også matches med recharge shorts!

Grå sweater til dame  Grå sweatpants til dame  Mørke grå joggeshorts til dame

 

Videre har vi et kosesett hvor joggebuksen enten kan matches med en hettegenser eller crewneck - eller plaggene kan brukes separat. Wonderland serien er laget av mykt bomullsstoff, i en chill passform med en beskjeden Famme-logo på brystet og på låret. Settet får du både i svart og hvit.

Kremhvit hettegenser til dame  Kremhvit college genser til dame  Kremhvit joggebukse i løs passform