Trendy kosesett til dame

Beste kosesett til dame 2022

Enten om man skal kose seg på sofaen, gå en tur eller gjøre andre hverdagslige ting er det godt med komfortable klær. Ved å ha høy komfort som viktigste egenskap har loungewear derfor blitt et must i enhver kvinne garderobe. Dette har utviklet utseendet på koseklær, og loungewear er ikke lenger kun noe man har på hjemme. Settene har blitt trendy og brukes like gjerne ute på gaten. På denne måten sikrer man seg maksimal komfort samtidig med et stilrent antrekk. 

 

Cropped kosesett

Av bestselgerne er settet som kombinerer wanderlust hoodie med wanderlust leggings. Med fem ulike farger kan man garantere å finne en favoritt til klesskapet! Settet har en cropped hoodie og gir derfor en fin passform samtidig med at joggesettet er mykt og komfortabelt å ha på seg. 

 

Wanderlust Hoodie er skapt for å gi deg den ultimate komforten. Noe som skiller denne cropped hettegenseren ut er passformen - den vil komplimentere overkroppen og sitte som et skudd takket være det elastiske stoffet. Med denne genseren kan man slappe av hjemme eller gjøre hverdagslige gjøremål. Wanderlust Leggings er en lekker kosebukse som vil legge seg flatterende på kroppen, samtidig som stoffet er svært komfortabelt og gir god bevegelighet.
Beige cropped og ribbed hettegenser  Beige ribbestrikket kosebukse

 

Vi har utformet et lignende kosesett med mer kompresjon og hold for de som foretrekker et mer teknisk stoff. Wanderlust cropped hoodie 2 er også laget cropped, men noe lenger enn den originale hettegenseren. Hettegenseren kan matches med wanderlust leggings 2 som er laget med det samme designet og stoffet.
Brun ribbestrikket cropped hettegenser  Brun ribbestrikket bukse med lommer og snøring i livet
  

  

Velour kosesett

Vi tar 90-tallet tilbake med velur. Vårt sett er laget av elastisk velur-materiale som er nøye utvalgt for å tilfredsstille dine krav til komfort og draperingEn favoritt er også å matche velur pants med velur hoodie for en fløyelsmyk opplevelse. Velursettet er popularisert av Juicy Couture, og er elsket av mange! Kosesettet er produsert med i elastisk materiale og nøye utvalgt for å tilfredstille høyt krav til komfort og drapering. Velour bukse

Om du leter etter den deiligste kosebuksen i høst, blir Velur Pants garantert din nye favoritt! Dette er en lekker velour bukse som vil falle i smak hos de fleste. Vår Velur Pants er fløyelsmyk, og velur-materialet er svært elastisk, noe som gjør dette til en av de mest komfortable velourbuksene på markedet. Buksen sitter fint og flatterende på, den har nøye detaljer, høyt liv og i livet er det knytting. Man vil se knallbra ut i denne buksen, samtidig som man holder seg komfortabel. Om du trenger en ny kosebukse denne høsten bør man velge denne. 

Svart velur bukse med knyting i midjen  Velur bukse med lommer bak

 

Velour hoodie

Den matchende Velur Hoodie er også en stor favoritt. Det deilige velurstoffet gjør dette til en av de mykeste hettegenserne der ute. Stoffet er også svært elastisk og vil føles komfortabel å ta på. Dette er en velour hoodie som kan både brukes som loungewear eller en fin genser til hverdags, og matcher sammen med vår Velur Pants. Denne hettegenseren har hette, fine detaljer, fløyelsmykt stoff og glidelås som gjør genseren lett å justere. Om du har lett etter det fineste velour settet kan vi sterkt anbefale vår Velur Hoodie og Velur Pants, da disse er kjempemyke, lekre og svært trendy

Svart velur kosesett til dame  Svart velur kosegenser med snorer
 

 

Joggesett

Ønsker du et behagelig antrekk som du kan bruke både hjemme og ute? Da er et joggesett det ultimate antrekket. Joggesett har blitt svært populært de siste årene, og ikke uten grunn. Et matchende joggesett med crewneck og sweats er både moteriktig og svært komfortabelt. Vår recharge sweater og recharge sweatpants er mykt i stoffet og joggebuksen har et feminint snitt. Dersom man ønsker et mer luftig alternativ kan crewnecken også matches med recharge shorts!

Grå sweater til dame  Grå sweatpants til dame  Mørke grå joggeshorts til dame

 

Videre har vi et kosesett hvor joggebuksen enten kan matches med en hettegenser eller crewneck - eller plaggene kan brukes separat. Wonderland serien er laget av mykt bomullsstoff, i en chill passform med en beskjeden Famme-logo på brystet og på låret. Settet får du både i svart og hvit.

Kremhvit hettegenser til dame  Kremhvit college genser til dame  Kremhvit joggebukse i løs passform

 

Turtleneck med slengbukse 

Soft, weich eller Doux. Dette stilfulle settet er behagelig og pustende å ha på seg. Ordet Doux kommer fra det franske språket og betyr mykt. Buksene og turtleneck inneholder en lav andel av ull som skaper fin ribbed tekstur på settet. Dette er det perfekte loungewear som passer året rundt. Settet kommer i fargene; grå, beige og svart. 

Mykt ribbed kosesett til dame Mykt ribbed kosesett til dame
Les mer om våre kosesett til dame
Les mer om våre våre beste joggebukse til dame

 

How to style loungewear 

Film kveld

Er du på utkikk etter loungewear til en film kveld, kan vi anbefale; Fit jogger. Dette er en slim fit joggebukse laget av myk og elastisk bomulls jersey for å sikre deg komfort og bevegelsesfrihet. Med glidelås på sidene kan du legge fra deg telefonen og eiendeler. Kombiner joggebuksen med vår chunky knit sweater. Denne strikkegenseren har en sofistikert stil, med en elegant høy hals og stilrent design som gjør det til et essensielt og allsidig plagg.

Loungewear, slim fit joggebukse Chunky knitted turtleneck

 

Er du på utkikk etter et annet alternativ til film kvelden, kan vi anbefaler knitted flare pants med knitted t-shirt. Slengbuksen er elastisk og høy i livet, og har en avslappet look, - som passer utmerket til casual kvelder hjemme i sofaen. T-skjorten er feminin, med en rund hals og tettsittende passform, laget av en kombinasjon fra Viskose og Nylon for komfort. Kombiner disse plaggene for en chill og casual kveld.

Elastisk svart slengbukse for dame T-skjorte til dame med rund hals og tettsittende passform

 

Casual wear 

Basic outfit er noe vi alle er på utkikk etter. Enten du skal ta deg en kjapp tur til butikken, eller møte noen for en tur, er vi avhengig av å bruke klær en kan slenge på. Suave jogger er en joggebukse med børstet innside som gjør stoffet i buksen utrolig digg å ha på seg, denne kosebuksen har to lommer, med strikk og knytting i livet. Kombiner med vår Slim Fit Turtleneck som har en slim fit passform, med sofistikert utseende i et mykt strikket stoff.

Myk kosebukseSvart slim fit turtleneck til dame

 

Et annet alternativ er å kombinere Jetset Knit Pants med Knitted tank top. Buksen har god stretch og kommer i ribbestrikket kvalitet. Med egenskaper som høy i livet og noe smalere i bena, er buksen perfekt i lengden for deg som er høyere enn 165 cm. Match buksen med vår strikket singlet laget for deg som ønsker optimal komfort og tight fit. Ønsker du heler en cropped versjon, kan du kombinere buksen med vår knitted crop top

Bukse med stretch og ribbestrikket kvalitetTanktop til dame i ribbestrikket kvalitet
Tilbake til bloggen