Trendy kosesett til dame

Beste kosesett til dame 2022

Enten om man skal kose seg på sofaen, gå en tur eller gjøre andre hverdagslige ting er det godt med komfortable klær. Ved å ha høy komfort som viktigste egenskap har loungewear derfor blitt et must i enhver kvinne garderobe. Dette har utviklet utseendet på koseklær, og loungewear er ikke lenger kun noe man har på hjemme. Settene har blitt trendy og brukes like gjerne ute på gaten. På denne måten sikrer man seg maksimal komfort samtidig med et stilrent antrekk. 

Joggesett

Ønsker du et behagelig antrekk som du kan bruke både hjemme og ute? Da er et joggesett det ultimate antrekket. Joggesett har blitt svært populært de siste årene, og ikke uten grunn. Et matchende joggesett med hoodie og sweats er både moteriktig og svært komfortabelt. Vår Oversized Hoodie og Oversized Jogger er mykt i stoffet og joggebuksen har et moderne snitt!

 

Grå hettegenserBlå hettegenser
For en mer luftig look kan du også velge å style joggebuksen med den matchende Oversized T-shirt. Denne T-skjorten kommer i et tykt stoff som gjør at plagget holder fasongen, og ikke vil krølle. T-skjorten kan også kombineres med lounge og yoga buksen Ribbed Flare Pant for en penere hverdagslook. Antrekket kan brukes på kafe turen, på skolen eller på en lettere treningsøkt som yoga. 
Svart printet t-skjorteSvarte flare pants

 

 

How to style loungewear 

Film kveld

Er du på utkikk etter loungewear til en film kveld, kan vi anbefale; Fit jogger. Dette er en slim fit joggebukse laget av myk og elastisk bomulls jersey for å sikre deg komfort og bevegelsesfrihet. Med glidelås på sidene kan du legge fra deg telefonen og eiendeler. Kombiner joggebuksen med den matchende Fit Hoodie. Denne hettegenseren har en sofistikert stil, med en høy hals og stilrent design som gjør det til et essensielt og allsidig plagg.

Svart hettegenserJoggedress

 

 

Tilbake til bloggen