Gave til henne for valentinsdagen, undertøy, koseklær og gavekort

Gave til henne - Valentinsdag

Gjør stas på dine kjære og nære den 14. februar.

Kjærlighetsdagen er en fin dag hvor du kan vise litt ekstra omtanke. Det er viktig å sette pris på hverandre. Slike dager gjør det enkelt i en ellers hektisk hverdag.

På den andre siden er ikke gaver alltid like enkelt å finne. Roser, sjokolade og bamser er vanlige valentinsgaver. Hva med å finne noe som varer lenger og har mer nytte for seg. Som for eksempel en treningstights, deilig loungewear eller et par joggesko. Dette er gaver som varer i mange år, pluss at vi kan tenke på hvem vi fikk det av hver gang vi tar det på oss.

Les også: Hvordan finne den perfekte gaven

For å holde seg oppdatert på hva din kjære kanskje har lyst på, kan det være lurt å følge med på trender og nyheter. Sjekk også vårt salg og outlet, så du kanskje finner et unikt tilbud som du kan kjøpe i gave!

Les også: Gave til henne

 

Valentinsgave til henne

Hvert år kommer denne romantiske dagen, og man vil som regel tilbringe den sammen med sin kjæreste eller de man er glad i. Det er en dag hvor man sprer mye kjærlighet. En valentinsgave gir en søt oppmerksomhet til den man er glad i, og en fin måte å vise at man setter pris på dem. 

Les også: Gave til morsdag

Undertøy som valentinsgave

En av de vanligste tingene å gi til sin partner i valentinsgave er undertøy. Vårt undertøy er ikke nødvendigvis av den samme sorten som det man foretrekker å gi til valentinsdagen, men de har sine praktiske fordeler. Våre seamless stringtruser er et mykt og elastisk undertøy i fukttransporterende materiale. Siden disse trusen er sømløse, er det heller ingen trusekant! Dette gjør dem veldig praktiske til å bruke på trening, eller under kjoler - og det føles ikke ukomfortabelt. Fullfør settet med vår sømløse bralette. Gi dette i valentinsgaven til kjæresten din både for å følge trenden, men også for å få praktisk utbytte av nytt undertøy. 

Sømløs undertøy til valentinsdagen  Seamless bralette med kryssende stropper

 

Koseklær som valentinsgave

Tilbringer du og kjæresten din mye tid i sofakroken, eller hjemme? Da kan kanskje koseklær være en fin gave å gi til valentinsdagen. Koseklær kan indikere at du liker å tilbringe tid sammen med partneren din, og at dere er komfortable sammen. Legg ved hjemmelagde gaver som for eksempel klippekort for tjenester, eller en film-liste med filmer som dere vil se fremover. Kvalitetstid er for mange et kjærlighetsspråk, og derfor kan koseklær være den perfekte gaven for noen. 

Les også: Loungewear guide

Treningstights som valentinsgave

Er både du og partneren din glad i å trene? Tilbringer dere flere timer i uken på treningssenteret? Kanskje du kan gi kjæresten din treningsklær i valentinsgave! Man kan i bunn og grunn aldri få nok av treningsklær, og nye treningsplagg er alltid gøy å få. Ikke nok til at det kjekt å bytte ut slitte klær, men motivasjonen blomstrer litt ekstra når man møter opp på treningssenteret med nytt og fresht treningsutstyr. Hvis du trenger hjelp til å finne den riktige tightsen til din partner, kan du lese her

Sjekk også ut andre blogginnlegg relatert til tights her

 

Gavekort som valentinsdagsgave

Er du litt i seneste laget med å finne en valentinsgave til kjæresten, og du ønsker ikke å gi noe så standard som roser eller blomster, og sjokolade? Da kan du kjøpe med et gavekort fra oss, og kjæresten din kan velge akkurat det hun vil ha. Det blir jo vinn-vinn. Les mer om gavekortet vårt her. 

Andre gaveartikler:

Tilbake til bloggen