Morsdagsgave til moren som allerede har alt

Gave til henne - Morsdag

Morsdag nærmer seg med stormskritt. Vi har alle vært ut for å stå helgen før eller på dagen til morsdag å handle inn blomster som innen en uke visner. Eller kanskje du var innom bokhandleren å kjøpte en bok, som trolig ikke har blitt lest. Å kjøpe gaver er både tidkrevende og pengeslukende hvert fall når en en kjøper gave til noen som allerede har alt de ønsker seg. Som oftest hvis du spør din mor hva som er på ønskelisten så er det friske og sunne barn, det kommer en ikke langt med. Denne guiden gir deg tips til hvordan du kan kjøpe morsdagsgave til din mor som allerede har alt de ønsker seg. 

 

Joggesko til mor

Enten du har en hardtarbeidende mor som jobber i helsevesenet, butikk eller som renholder så er det vesentlig for din mor å ha gode sko med demping. Med ujevnt terreng både inne og ute, er det essensielt å føle seg vell. Hvis moren din er innenfor en av yrkene er det ofte uforutsigbare timer med jobbing, da bør ikke sko og ubehag stå i vegen for dagen. Det samme gjelder dersom din mor har kontorjobb, men setter pris på turgåing eller løping. Disse joggeskoene er allsidige og passer enhver. Velg mellom fargene helt svarte, hvite, eller en blanding av kombinasjonen. 

Hvite dameskoSvarte sneakers
Les mer om gode sko til jobb og trening

  

Treningsklær til mor

Har du en mor som tilbringer mye tid på treningssenteret, så har vi masse utvalg av treningsklær til deg som enhver mor vil elske. Det samme gjelder deg som har en mor som daglig er i aktivitet, eller ønsker komfortable klær å slappe av i. For mødre er komfort og det praktiske viktige egenskaper når det kommer til treningsklær, de ønsker helst at klærne skal være allsidige og brukes til enhver tid. Treningstights med lomme som har plass til telefon er perfekt hvis en ikke ønsker å bære rundt på denne i hånden, kombinert med en turjakke

Her kan du se mer av utvalget vårt innenfor treningstights, overdeler, sports-bhjakker og bukser

Les mer om vår turklær guide til dame. 

 

Gavekort på nett

Er du fortsatt i stuss over hva din mor egentlig har behov for, så kan vi anbefale å kjøpe et gavekort på nett. Her kan du styre ditt eget budsjett og velge summen du synes passer utmerket. Et elektronisk gavekort gjør arbeidet litt enklere da det er opp til den andre parten hva de verdsetter og har behov for mest. 

Lykke til med innspurten!

Les mer om gave til henne.
Les mer om gavetips til venninne.  
Les mer om hvordan du kan finne den perfekte gaven
Tilbake til bloggen