Sesongens fineste tennisklær til dame

Fineste tennisklær

Sesongen for utendørs trening er snart i gang. Ski, snowboard og akebrett er på tide å legge tilbake på loftet. Nå er vi i gang med aktiviteter hvor vi bygger teamarbeid, og konkurrerer mot hverandre med alt vi har. Tennis er definitiv en slik sport, til tross for at flere av oss ikke er gode på teknikk så kjører vi alt vi har i mot det andre laget. Varme dager på banen krever godt tøy, ikke minst er det like viktig å være komfortabel, slik at det ikke går på bekostningen av spillet. Hos oss finner du de fineste tennisklær til både utendørs og innendørs bruk. 

Tennisklær utendørs

Varme sommerdag roper shorts og singlet på tennis arenaen. Det er absolutt ingenting annet som er bedre enn å gå med klær som både passer kroppen godt og føles komfortabelt. Når en spiller en slik hektisk sport som krever rask bevegelse er det viktig at shortsen ikke sklir oppover og skaper ubehag, mens toppen skal gjerne gi støtte. 

Bikershorts som passer til utendørs tennis. 

Les mer om vår shortsguide.  

Treningstopp som passer til utendørs tennis

Les mer om treningstopp guide. 

Hvit sports toppRød sportstopp 

Tennisklær innendørs

Når det kommer til å spille tennis innendørs, er vi fortsatt på utkikk etter de samme egenskapene i treningsklær som nevnt ovenfor. Men i innendørs aktivitet er vi gjerne mer opptatt av å ha på oss mer klær, til tross for varmen fra aktiviteten er det ikke like spenstig å ha på seg shorts og kort treningstopp. Her blir du introdusert til favoritter innenfor innendørs trening. 

Treningstights som passer til innendørs tennis 

Les mer om vår treningstights guide for din favoritt. 

Topp som passer innendørs tennis

Les mer om langermete treningstopper til dame. 

Tennissko og tennissokker  

Enten du spiller tennis innendørs eller utendørs er det viktig med gode og behagelig fottøy. Vi har løsningen til deg. Endorphin RX1 shoes er komfortable joggesko som passer enhver anledning. Både innendørs til jobb eller utendørs til diverse aktiviteter. Desse er en must! Hva er vel tennis uten noen tennissokker? Hos hos får du et utmerket valg av hvite tennissokker til dame. Slik blir din outfit fullstendig. 

Les mer om hvilken sokker du bør ha i klesskapet. 

 
Tilbake til bloggen