Seamless dametruser, truser for dame, treningstruser

Guide til seamless undertøy

Er du på utkikk etter dameundertøy av kvalitet som både ser og føles bra ut? Blant det store utvalget av undertøy på nett kan det være vanskelig å vite hva du bør velge. I denne guiden har vi samlet vårt utvalg av sømløst undertøy for maksimal komfort. 

Undertøy skal gi deg støtte, komfort og sørge for ditt velvære under enhver omstendighet. Spesielt er dette viktig under treningsøkten. Undertøyet skal ikke være til bry, skape irritasjoner eller gi uheldige folder under klærne, er noen egenskaper vi verdsetter. Med andre ord, så er det interessant å se hvor viktig undertøy er, når det ikke synes mesteparten av dagen. 

For oss kvinner er det gjerne mer essensielt å ha undertøy vi føler oss vel i og som matcher både dagsformen og humøret. Denne guiden tar deg gjennom vårt utvalg av undertøy. 

Hva er seamless undertøy?

Undertøy med synlige sømmer og kanter er svært lite flatterende under treningsklær, spesielt shortser og tightser som er tettsittende. Sømløst undertøy er en spesiell type undertøy som er laget uten synlige sømmer og kanter. Dette gjør at undertøyet ikke syntes under klær. 

Mange velger sømløst undertøy fordi det ligger veldig flatt mot huden, og fremtrer dermed mer diskret enn tradisjonelt undertøy. Vi har derfor utviklet en serie med seamless undertøy som sitter perfekt under både hverdagsklær og treningstøy.

Dette er det ultimate undertøyet for dame, som både er diskret under klær, komfortabelt og flatterende! Finn din favoritt - enten du er på utkikk etter undertøy til trening eller hverdags.

 

Seamless dametruser

Vi kan alle kjenne oss igjen at det å kjøpe truser er både tidkrevende og pengeslukende. Hvor ofte har du ikke handlet truser, som enten ikke passer eller er ukomfortable? Spesielt under en treningsøkt, så er truser den største bekymringen. Vi er alle opptatt av at trusekanten ikke skal vises gjennom, og at trusen holder seg godt på plass, uten å folde seg eller gi irritasjoner. Famme sine seamless truser er designet for deg som ønsker null bekymring i hverdagen og på treningssenteret. Med en stringtruse eller hipster brief, får du mykt og behagelig stoff som sørger for at du blir komfortabel døgnet rundt.

Vår seamless stringtruse til damer passer perfekt til både hverdag og trening. Stoffet i trusen består av Italiensk nylon med en fôret bomullskile i skrittet som føles svært behagelig mot underlivet. Det tynne og myke stoffet gjør at stringtrusen er tilnærmet usynlig under tettsittende klær. Den gir heller ingen linjer! Denne sømløse trusen fås i både svart og beige. Et annet alternativ er hipster som er sømløse, desse passer utmerket til enhver hverdag eller aktivitet. 

Seamless svart stringtruseHipster brief seamless

 

Seamless bralette

I likhet med truser er bh noe av det mest irriterende plagget. Ikke bare har du spiler som presser inntil huden, eller som etter hvert faller ut av bh-en og gnager deg. Det samme gjelder stropper som ikke reguleres godt nok. Derfor er Bralette er et bedre alternativ for deg som blir like irritert som meg. 

Så dersom du ønsker det komplette seamless undertøysettet kan stringtrusen kombineres med vår seamless bralette. Dette er en spileløs BH med hold og uttagbare pads, som ikke lager linjer under klærne. Materialet er mykt, og den er veldig behagelig å ha på. BHen passer både til hverdags og aktiviteter med lavere intensitet. 

Seamless bralette til dame  Seamless bralette til dame  

Les mer om behagelig undertøy til dame. 

Sokker

Med den kalde vinteren som nærmer seg er det på tide å bytte ankelsokker til tennissokker. Eller kanskje du er en frysepinn året rundt og bruker lengre sokker uavhengig. Hvite sky knit sokker er tennissokker laget av bomull med god stretch. Enten du liker å bruke høye sokker til trening, eller i hverdagen så er disse den perfekte matchen for deg, da de holder seg stabil og ikke faller ned under treningen.

 

Kanskje du ikke kjenner deg igjen i bruk av lange tennissokker? Selv når du er en frysepinne velger du fortsatt å gå for alternativet ankel sokker. Du er ikke den eneste, og derfor har vi et godt utvalg til deg innenfor dette. 

Er du opptatt av seamless? Da kan vi anbefale våre sømløse bamboo no show sokker. Disse sitter støpt på foten din gjennom hele treningsøkten. I tillegg har sokken en «tunge» bakpå som fører til at du unngår både gnagsår og at sokken sklir ned i skoen. Disse er et must have for deg som helst vil gå barbeint.

For deg som helst vil gå barbeint året rundt, eller bare ønsker å vise ankelen, så tilbyr vi sokker som ikke vises. Her har vi både bomullsokker og bambussokker. Disse sokkene er perfekte året rundt. Enten du vil bruke disse på sommeren eller på trenings senteret så er sokkene allsidige. Med økt komfort og holdbarhet vil ikke behovet for flere sokker være nødvendig.

Bamboo no show sokkerBambus sokker no show

Les mer om vårt utvalg av sokker

Les mer om fordelene ved bruk av bambussokker

Ullundertøy kan en faktisk ikke få nok av. Å sitte inne eller å gjøre seg klar til å gå ut i den kalde brisen, så er matchende ullundertøy et absolutt must have. Men en kan faktisk også bomme på dette kjøpet. Ull er ofte kjent for at det klør mot huden, og lukter dårlig etter bruk. På bakgrunn av dette har vi kommet med wool knit undertøy. Dette er laget i fantastisk merinoull for ditt velvære. Med god isolasjon, og fukttransporterende fuktighet vil ikke ulltøyet klø, krølle eller lukte. Kombiner tightsen med genseren for den perfekte settet i kulden. Les mer om hvorfor det er viktig med ullundertøy
Tilbake til bloggen