ullundertøy til dame ullgenser ulltights ullsokker

Hvorfor er det viktig med ullundertøy?

Det går mot kaldere og mørkere tider - vinteren kommer og da er det viktig at man holder seg god og varm. I Famme har vi et stort utvalg med ullundertøy til dame, men hvorfor er det viktig å ha på seg ull innerst?

Holde seg varm - uansett aktivitet

Det viktigste man må tenke på når man skal kle på seg for kulde, er at man skal holde seg varm gjennom dagen, og gjennom all slags aktivitet. I Norden er vi utsatt for all slags vær som skifter fort, og ull hjelper til med å holde oss forberedt på alle slags vær og vind. Ull er viktig når vi er i kalde og fuktige klima, og det hjelper med å holde huden tørr når man blir svett eller våt.

god og varm ullundertøy genser til dame

Her kan man da for eksempel bruke vår Wool Knit LS genser, som er en flott og stilfull ullundertøy genser for damer. Dette ullundertøyet er laget av god merinoull, som gir plagget mer komfort og bedre velvære. I tillegg er dette ullundertøyet for dame laget for å gi god isolasjon og som er god på å transportere fukt. Dette er en av de bedre ullundertøy genserne til dame der ute - da den ikke klør, den krøller seg ikke og ikke minst så lukter den ikke! Hold deg varm og fresh denne høst- og vintersesongen med vår Wool Knit LS genser. 

god varm ullundertøy tights til dame
Så har vi også leggings som matcher til genseren, nemlig vår Wool Knit Leggings. Disse gode og varme tightsene til dame er også laget av fantastisk merinoull, som vil holde deg varm gjennom de skiftene årstidene i Norden. Dette er et par med gode ullundertøy leggings som isolerer godt og som transporterer fuktighet, og vil ikke krølle seg, klø eller lukte vondt. 
svarte ullsokker høye sokker til dame
Ullsokker er noe av det viktigste man må tenke på når man skal bruke ullundertøy, da føttene er der man lettest mulig kan bli kald og som påvirker resten av kroppen. Vår Svarte Wool Knit Sokker og Svarte Wool Knit Ankle Sokker passer perfekt for deg som ønsker varme føtter på tur og trening i høst - begge sokkene er funksjonelle og komfortable og er laget av den gode kvalitetsrike Merinoull vi alle kjenner til og de vil garantert holde deg varme. Stoffet puster godt og vil holde deg forberedt til klimaet i Norden som er rått og vått - og kaldt. De er også ekstremt allsidige da de kan brukes både på tur ute, på trening eller hjemme i stua eller på kontoret. 
svarte ullsokker til dame ankelsokker til dame