Padelklær til dame

Padelklær til dame

Hva er padel?

Padel er en racketsport som kombinerer elementer fra tennis og squash, og kan spilles både innendørs og utendørs. Banen er utformet som en squashbane med vegger, men har nett og reglene er det samme som i tennis. Padel spilles vanligvis med to spiller på hvert lag, hvor det er et lag på hver side av nettet. 

Det er flere typer padel som beach padel, innendørs padel og utendørspadel.

Padel har blitt en populær sport den siste tiden og mye av grunnen til det er at dette er en gøyal sport som passer til alle aldre med ulike ferdighetsnivåer. Du vil også fort oppleve mestring i sporten, samtidig som det er veldig sosialt. 

Men hva er egentlig forskjellen mellom padel og tennis? Det er mange fellestrekk mellom disse ganske så forskjellige sportene. Til tross for at begge sportene spilles med en racket, i det fri, på en markert bane og hovedmålet er å slå ballen over til motstanderens side så er det flere forskjeller også. En av forskjellene er racketen i de to sportene, i tennis er racketen faktisk større enn i padel. Hovedforskjellen derimot ligger i utformingen av banen. Padelbanen er mindre enn en tennisbane og er omsluttet av vegger. 

Les også: fineste tenninsklær

 

Padelklær 

Padelklær til dame Padelklær til dame 

Det viktigste når man velger ut en outfit til padeløkten er at du velger noe som gir god bevegelighet, som puster og er komfortabelt! Her på Famme har vi et stort utvalg av treningsklær som passer utmerket til en runde med padel.

Det er flere muligheter å sette sammen ditt antrekk på, vil du ha shorts, bukse, eller tights? sports-bh, genser eller t-skjorte? cropped eller ikke? Mulighetene er store.

Seamless Scrunch Shorts egner seg godt til både lav og høy intensitet trening og passer derfor bra til padel. Denne er utformet med scrunch og v-form som gir rumpen en finere form og fasong. Tech Tank Top er godt egnet til trening med sitt eksklusive garn som forhindrer bakterievekst og vond lukt. Toppen har også en seamless tekstur som sørger for bedre ventilasjon og et lekkert feminint design. Om du er glad i croppede singleter, så passer Power Seamless Top for deg. Dette er en singlet med hold-in-effekt og god støtte. Kombinasjonen av fukttransporterende materiale og ribbestrikk gjør den til et førstevalg hos mange.

 

Ønsker du å vise deg frem på banen? Prøv noen av våre matchende treningssett. Softy Bra er en sports bh med god støtte. Designet er fleksibelt og har som mål å holde deg komfortabel og kjølig under trening. Softy Tights matcher sports bhen med sitt glatte og matte  design. Den har et høyt liv og en bred linning som gjør at den holder seg oppe under trening. Kombiner også med Softy Cropped for et komplett matchende treningssett. 
Se hele vår kolleksjon av matchende treningssett her!
Les også: matchende treningssett

 

Det er også godt å ha en jakke du kan bruke til og fra trening, eller ute på en kald dag. Fit Hoodie er en allsidig jakke som er laget i et mykt og stretchy materiale. Jakken har en høy krage som beskytter mot vinden,  og praktiske lommer til oppbevaring. 

 

Padel tilbehør

Det er mye tilbehør som kan gjøre en runde med padel enklere og mer komfortabel. En av disse tingene er gode sokker. Hvite tennissokker passer perfekt til padel med sin myke og dempende effekt! Finn dine perfekte treningssokker her.
Tilbake til bloggen