ullsokker dame raggsokker dame gode myke ullsokker

De beste ullsokkene

Når det begynner å bli kaldere ute og er det viktig å ikke fryse, derfor er det lurt å få tak i et par gode ullsokker man kan bruke gjennom hele høst- og vintersesongen. I Famme har vi et bredt utvalg av forskjellige ullsokker som passer ulike smaker og behov. 

Svarte, funksjonelle ullsokker - til deg som er aktiv og ute

svarte myke ullsokker til dame

Disse ullsokkene er laget av merino ull, som gir økt varme, funksjonalitet og komfort. Våre Svarte Wool Knit Sokker er en favoritt hos oss nå som dagene blir kaldere -  de er myke, de puster og de egner seg godt til et vått, kaldt og rått klima vi har i Norden. På grunn av deres gode funksjonalitet passer de perfekt til deg som er ute og aktiv, men også til deg som sitter på kontoret eller hjemme. 

svarte ullsokker ankelsokker i merino ull
Dette varme, myke og funksjonelle Merinoull-stoffet kommer også i våre ankelstoffer av ull, nemlig Svarte Wool Knit Ankle Sokker

Raggsokker - til kos og til tur

raggsokker ullsokker til dame kosesokker
Raggsokker av ull er en favoritt hos nordmenn. Våre Raggsokker er til deg som elsker sokker av god kvalitet, som ser fine ut samt holder deg varm. Disse koselige og behagelige raggsokkene er laget av 95% norsk ull - om du leter etter varme gode sokker til høst og vinter er disse perfekt for deg. De er perfekt egnet til norsk klima og norsk hytteliv, men kan også brukes hjemme i stua foran peisen. Velvære var et fokuspunkt når disse utrolig deilige raggsokkene ble designet. 

 

Les mer om årets høstmote her!