Famme - Bli modell

Meld din interesse for å bli modell:

Ønsker du å bli modell for Famme? Vi ser også regelmessig gjennom @famme tag feeden på Instagram for å finne kandidater.

Hvordan bli modell?

Vi har ingen krav om å ha erfaring fra før, og heller ingen krav om at man kommer fra et modellbyrå. Når det gjelder å være modell for Famme har vi ingen krav til høyder eller størrelser generelt, men det kan hende det er krav til enkelte shoots hvor man må være over 165 cm. Det vi leter etter er å finne god match til merket og variasjon.

Et av de viktigste tingene å ha i betraktning når man lurer på hvordan man kan bli modell for Famme er synligheten din på sosiale medier slik som Instagram. Vi finner mange modeller gjennom Instagram, så en god instagram-profil å vise til er definitivt en fordel! Jo fler bilder av god kvalitet man har på profilen sin, jo lettere er det å se hvordan potensialet er til å bli modell hos Famme. 

Generelle krav til å bli modell

Som skrevet over er det ingen krav om tidligere erfaringer om man har lyst til å bli modell for Famme. Det vi forventer av alle modeller er en interesse i å fremheve klærne og merket Famme på den beste måten, god utstråling og fleksibilitet, da vi alltid får nye lanseringer og vil trenge modeller som kan komme på oppdrag i Oslo på kort varsel. 

Hvordan bli modell og influencer på Instagram

Om du lurer på hvordan man blir modell eller influencer på Instagram i tilknytning til Famme kan man ta en titt på vår Hvordan Bli Famme Ambassadør guide som man finner her. Her får man nyttig informasjon om hva det innebærer å være ambassadør for Famme, i tilegg til informasjon om hvordan man kan bli influencer på Instagram.

Vil du vite hvordan man kan bli en influencer? Vi har en egen influencer-blogg som går mer i dybden på hvordan man kan bli en influencer på Instagram utenom å være ambassadør for Famme. I denne bloggen er det også lagt til relevant informasjon angående hvordan man kan bli modell, da influencerkarrieren ofte innebærer samme "kvalifikasjoner" som skal til for å bli en modell. 

hvordan bli modell for klær