Retur og bytte

Du trenger ikke printer om du leverer hjemmefra. Med Helthjem trenger du kun å skrive returkoden på pakken for retur hjemmefra. Men om du gjenbruker pakken med orginal etikett til oss, må du enten fjerne eller klusse over strekkode på original etikett for å gjøre det åpenbart at pakken er en retur-pakke. 

Dersom du ikke kan returnere fra dørmatten, vil vi lage en returetikett for innleveringssted for Helthjem. Etiketten må printes og klistres på pakken før du leverer på ditt lokale innleveringssted for Helthjem.

Om du fyller ut returskjema under velger du på forhånd om du vil ha tilbakebetaling eller bytte. Om du ikke fyller ut skjema får du mail når lager mottar returen for å velge bytte/refusjon. 

 

Bytterett

Bytte gjøres enkelt ved at vi gir et gavekort som dekker bytte-kostnad + frakt, vi legger alltid til 50 kr på gavekortet, i de fleste tilfeller gir det også litt ekstra å kjøpe for. En liten bonus du får beholde :) 

Varer som ikke kan returneres

Undertøy og badetøy kan ikke returneres av på grunn av helse eller hygieneårsaker.

Angrerett

Om du ønsker å angre på kjøpet ditt har du alltid 100 kalenderdager fra siste vare er mottatt. 


På returer som ikke er bytter, trekkes returkostnaden fra tilbakebetalingsbeløpet. Kostnaden er beregnet til: 

1-4 produkter: 59 kr

5-8 produkter: 99 kr 

9-11 produkter: 199 kr 

12-15 produkter: 299 kr

Dette gjelder så klart kun om du bruker vår retur-løsning/etikett og det er ikke noe fratrekk om man sender tilbake på egen regning. Det er avsenders ansvar å sørge for at returen kommer frem til vårt lager. Vi anbefaler derfor å bruke retur med sporing dersom du betaler for frakten selv.

Angrerettloven regulerer plikter og rettigheter mellom forbruker og næringsdrivende (se Lov om opplysningsplikt og angrerett ved fjernsalg og salg utenom faste forretningslokaler på https://lovdata.no/dokument/NL/lov/2014-06-20-27?q=angrerett).