Retur og bytte

Fyll ut vårt retur-skjema. Du vil få en fraktetikett som kan brukes for returen. På returer som ikke er bytter, trekkes 49 kr fra tilbakebetalingsbeløpet. Dette gjelder såklart kun om du bruker vår retur-løsning/etikett og det er ikke noe fratrekk om man sender tilbake på egen regning.

1. Logg inn på din konto eller lag konto med samme e-post som du bestilte ordren med, trykk "opprett konto" på login siden.

2. Velg ordren på din side

3. Fyll ut nederst på ordre-siden hvilke varer du vil returnere og "submit" skjemaet

Retur-veiledning

Etter at retur-skjema er fylt ut, får du en mail med retur-etikett eller instrukser for hvordan man lager det, samt. mulighet til å bestille opphenting fra postkassen.

Retur-etiketten kan printes ut, Posten har også begynt å ha frakt-etikett skrivere på mange postkontorer slik at det er mulig å printe ut fra postkontorene. 

Gjenbruk

Dersom du har et produkt som du ønsker å returnere men ikke oppfyller vilkårene anbefaler vi å besøke vår secondhand gruppe hvor det helt sikkert er noen som har lyst på produktet.

Bytterett

Ved et bytte dekker vi både retur-frakt og frakt av nye varer. Man må plassere en ny ordre før vi behandler 

Angrerett

Om du ønsker å angre på kjøpet ditt har du alltid 14 kalenderdager fra siste vare er mottatt. Angrerettloven regulerer plikter og rettigheter mellom forbruker og næringsdrivende (se Lov om opplysningsplikt og angrerett ved fjernsalg og salg utenom faste forretningslokaler på https://lovdata.no/dokument/NL/lov/2014-06-20-27?q=angrerett).