Retur og bytte

Fyll ut vårt retur-skjema. Du vil få en fraktetikett som kan brukes for returen. På returer som ikke er bytter, trekkes 49 kr fra tilbakebetalingsbeløpet. Dette gjelder såklart kun om du bruker vår retur-løsning/etikett og det er ikke noe fratrekk om man sender tilbake på egen regning.

Retur-veiledning

Etter at retur-skjema er fylt ut, får du en link til hvordan du lager portokode / returetikett. Retur-etiketten kan enten printes ut, eller man kan skrive portokoden på fraktlappen du allerede har på pakken. Se bilder. NB! Merk at noen postkontorer ikke har fått med seg at Posten godtar portokoder påskrevet, istedenfor printet ut etikett. Ikke betal for frakten selv dersom den ansatte ikke har fått med seg at dette skal være godkjent. Henvis til denne siden.

Man trenger altså ikke printer, men kun skrive på portokoden på fraktlappen.

Dersom du ikke har beholdt den orginale pakken som vist over kan man printe ut retur-etiketten du lagde over. Eventuelt skrive samme informasjon på papir og klistre pakken.

Gjenbruk

Dersom du har et produkt som du ønsker å returnere men ikke oppfyller vilkårene anbefaler vi å besøke vår secondhand gruppe hvor det helt sikkert er noen som har lyst på produktet.