Vårgarderobe 2022

Vårgarderoben 2024

Våren er rett rundt hjørnet. Det betyr mildere klima, bar bakke og mer sollys! Det perfekte tidspunktet for å begynne med utetreningen igjen. Klikk deg hjem litt treningsmotivasjon idag! Se vår komplette guide for de nyeste trendene innen treningsmote.

Trenger du nye treningsklær til vårsesongen? Vi hjelper deg.

Sko til våren

Nå nærmer det seg endelig vår, både lysere og lengre dager. Da passer det helt perfekt å ta på seg løpeskoene igjen. Vi anbefaler deg derfor å investere i noen lette trenings sko som passer perfekt både til både innendørs og utendørs aktivitet.

Det viktigste når du skal handle løpesko er å finne noen med god demping, som er komfortabel og gir god støtte rundt ankelen din. På denne måten kan du nyte en god løpetur uten å være bekymret for føttene dine. Vi anbefaler deg derfor våre Endorphin RX1 shoes. Disse skoene får du i helsvart, svart med hvit såle og hvite. skoene passer like så godt til trening som de gjør til hverdags noe som gjør dette til en perfekt investering når isen smelter og bakken blir bar igjen.

joggesko, løpesko, treningssko, hverdagssko

 

Treningstights i friske farger

Vår betyr flere friske Farger i garderoben. Vi tilbyr heldigvis har en rekke trenings-tightser som passer perfekt mot vårperioden. Vi tilbyr ulike tightser med fine farger. Samtidig tilbyr vi også treningshortser for varmere dager, eller for deg som trives best med å trene i shorts.

En av våre favoritter mot den kommende årstiden er Peach Scrunch Tights. Denne fine tightsen tilbyr vi i en rekke flotte farger, blant annet en nydelig peachy farge og en superfresh turkis tights. Par din nye vår-tights med vår matchende Peach Scrunch Sports BH for en matchende superfresh outfit.

beige scrunch tightsBlå scrunch tighs

 

I sortimentet vårt har vi også flere andre gode trenings-tightser eller shorts som passer perfekt til den kommende årstiden. Vi har blant annet ulike Vortex tightser i samtlige freshe farger. 

Vi har også denne sesongen flere limited edition produkter, slik som denne nydelige turkise tightsen. Her er det lurt å være rask, for når denne er utsolgt kommer den ikke inn igjen. Se alt av vår limited edition utvalg her.

 

Shorts til våren

Det kan ofte være mer behagelig å trene i shorts, iallfall når temperaturene begynner å stige igjen. Derfor er shorts en must have i vårgarderoben. I vårgarderoben anbefaler vi vår Softy Tights som du kan få i flere farger. Våre favoritter er mørk grå og blå. Du kan se hele shorts sortimentet her.

Blå softy settBlå softy overdel

 

Vårjakke

Det kan fortsatt være litt kjølig temperatur om våren. Hvis du liker å trene ute anbefaler vi en lett jakke å ha med deg på treningsturen. Vår Fleek Stretch Jacket er en svart eller grå vårjakke designet med tanke på din komfort og velvære. Jakken er perfekt for den litt kjølige vår morgenen og holder deg varm og komfortabel igjennom hele økten.

Grå hettejakkeGrå Fit Hoodie

  

Vi gleder oss like mye som deg til våren kommer. Kom deg ut i aktivitet i vårsolen. Vi heier på deg!

Se hele vår kolleksjon her.

Tilbake til bloggen