beste undertøyet til damer sømløst og mykt

Behageligste undertøyet

En av de viktigste egenskapene til undertøy er at det skal kjennes behagelig ut - uansett hvilken form og fasong man har. Undertøy anses som intimt - og vi mener det er viktig at man føler seg komfortabel med undertøyet man bruker, slik at man føler seg bra! Hos Famme har vi de beste seamless trusene og undertøy til dame som vil nok være ditt favoritt-undertøy fra nå av. 

Når man skal trene og bruker stramme treningsklær er det mange som ønsker undertøy til dame som sitter bra under og som ikke vises. Heldigvis har vi i Famme mye undertøy av god kvalitet som egner seg godt under våre treningstightser som for eksempel seamless tights og scrunch tights. 

Seamless stringtruser 

Vår Seamless Stringtruse er en av de beste stringtrusene du kan få tak i - da de vil komplimentere deg og din kropp samtidig som de vil kjennes utrolig komfortable ut på kroppen. Materialet er mykt, elastisk og strekker seg godt og samtidig er den ekstremt fukttransporterende.

Våre seamless stringtruser sitter perfekt under treningstightsen. Det fuktransporterende og elastiske stoffet i Invisible Seamless Thong er en favoritt - det er mykt og har blitt designet for god komfort. Dette sømløse designet gjør trusen en favoritt hos damer som liker å trene i og med at trusekanten ikke vises. Dette er en av de beste sømløse stringtrusene som kan brukes til både trening og hverdag. Med denne stringtrusen, eller tangatrusen, slipper man trusekant, og man kan nyte den sømløse følelsen.

hvit seamless stringtruse  svart seamless stringtruse

 

Seamless truse

Wonder brief hipster er et behagelig valg dersom man ikke ønsker string-varianten. Undertøyet er mykt og pustende, og sørger for at du er komfortabel enten du trener eller bruker den til hverdagslige aktiviteter.

Svart seamless truse  Sømløs og myk truse

 

Seamless bh

Vår Seamless Bralette er en klar favoritt - og vil se bra ut på alle da den er ekstremt myk, er sileløs og har regulerbare stropper. Dette er en perfekt sømløs bh fordi den ikke bare sitter fint på og kjennes komfortabel ut, men den har også fine kryssdetaljer på ryggen. Denne sømløse bh-en glir på, den er myk og glatt, og passer til og med kjempefint under treningstopper. Innleggene i bh-en kan også tas ut dersom man ønsker det. 

seamless bralette sømløs bh  Svart seamless bh med kryssdetalj

 

Stretchy og dempende sokker

Enten du skal løpe eller drive med styrketrening, er det lurt med gode treningssokker som er dempende og myke.  Det lønner seg gjerne å gå for et par med gode tennissokker, slik som Hvite Sky Knit Sokker. Disse kan egne seg både til en tennis match og til vektløfting. De demper, er myke og er laget av organisk bomull som sikrer kvaliteten du trenger. Det vil gi deg mer stabilitet og vil se bra ut sammen med et par gode joggesko til dame, som for eksempel våre Endorphin RX1 Shoes

myke lette treningssokker hviteHvite løpesko til dame  

 

Gode og lette ankelsokker er et must til trening, og hverdag ellers. Med våre Bamboo No Show Socks vil du nok kjenne at du er lettere til fots, og får en generell mer komfortabel treningsøkt, hva enn slags aktivitet du vil finne på. De er utrolig lette og glir rett på, og sitter bra under all slags treningssko. 

Svarte bambussokker til dame  Hvite ballerinasokker til dame

 

Ta en titt på våre relevante artikler
Tilbake til bloggen