beste undertøyet til damer sømløst og mykt

Behageligste undertøyet

En av de viktigste egenskapene til undertøy er at det skal kjennes behagelig ut - uansett hvilken form og fasong man har. Undertøy anses som intimt - og vi mener det er viktig at man føler seg komfortabel med undertøyet man bruker, slik at man føler seg bra! Hos Famme har vi de beste seamless trusene og undertøy til dame som vil nok være ditt favoritt-undertøy fra nå av. 

Seamless stringtruser - behagelig, lett og luftig

hvit seamless stringtruse

Vår Seamless Stringtruser er en av de beste stringtrusene du kan få tak i - da de vil komplimentere deg og din kropp samtidig som de vil kjennes utrolig komfortable ut på kroppen. Materialet er mykt, elastisk og strekker seg godt og samtidig er den ekstremt fukttransporterende. I andre ord, dette er en av de mest komfortable stringtrusene som er designet på en måte som sørger for damers velvære og komfort, da den til og med inneholder en ekstra bomullspute. Seamless stringtruse finnes også i svart

svart seamless stringtruse

Våre seamless stringtruser sitter perfekt under treningstightsen. Det fuktransporterende og elastiske stoffet i Invisible Seamless Thong er en favoritt - det er mykt og har blitt designet for god komfort. Dette sømløse designet gjør trusen en favoritt hos damer som liker å trene i og med at trusekanten ikke vises. Dette er en av de beste sømløse stringtrusene som kan brukes til både trening og hverdag. Med denne stringtrusen, eller tangatrusen, slipper man trusekant, og man kan nyte den sømløse følelsen.

Den mest flatterende og deiligste bh-en

seamless bralette sømløs bh
Vår Seamless Bralette er en klar favoritt - og vil se bra ut på alle da den er ekstremt myk, er sileløs og har regulerbare stropper. Dette er en perfekt sømløs bh fordi den ikke bare sitter fint på og kjennes komfortabel ut, men den har også fine kryssdetaljer på ryggen. Denne sømløse bh-en glir på, den er myk og glatt, og passer til og med kjempefint under treningstopper. Innleggene i bh-en kan også tas ut dersom man ønsker det. 

Bodysuit - et must i alle klesskap

Man kan aldri gå feil med en god bodysuit, noe som kan brukes til absolutt alt, enten det er byen eller hjemme. Det vi elsker med vår Chill Body Suit er at det kan brukes som en knallfin topp sammen med en god jeans, eller så kan man bruke det som undertøy og hvis man ønsker, til og med nattøy. Dette er en solid og elegant bodysuit som kan brukes til hva enn man ønsker da den er svært allsidig - Den er delikat, lett og fin og materialet puster kjempebra. 

svart bodysuit til dame

Når man skal trene og bruker stramme treningsklær er det mange som ønsker undertøy til dame som sitter bra under og som ikke vises. Heldigvis har vi i Famme mye undertøy av god kvalitet som egner seg godt under våre treningstightser som for eksempel seamless tights og scrunch tights.

Stretchy og dempende sokker - perfekt til trening

Enten du skal løpe eller drive med styrketrening, er det lurt med gode treningssokker som er dempende og myke. 

myke lette treningssokker hvite
Det lønner seg å gå for et par med gode tennissokker, slik som disse Hvite Sky Knit Sokker. Disse kan egne seg både til en tennis match og til vektløfting. De demper, er supermyke og er laget av organisk bomull som sikrer kvaliteten du trenger. Det vil gi deg mer stabilitet og vil se bra ut sammen med et par gode joggesko til dame, som for eksempel vår Endorphin RX1 Shoes
Gode og lette ankelsokker er et must til trening, og hverdag ellers. Med våre Bamboo No Show Socks vil du nok kjenne at du er lettere til fots, og får en generell mer komfortabel treningsøkt, hva enn slags aktivitet du vil finne på. De er utrolig lette og glir rett på, og sitter bra under all slags treningssko. 

Blogginnlegg

Gi kundene et sammendrag av blogginnlegget